Jump to content

(VIDEO) UŽAS! DEČAK NA GEJ PARADI U SAO PAOLU ZGRANUO JAVNOST: Izveo seksi ples pored dva tranvestita koji su mu zaštitinici

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, Кратос рече

Jednom nedeljno minimum,i to preventivno čak i da nema razloga,da se opali za svaki slučaj.:smeh1:

Каже ми другар да му је деда овако рекао: Ако жени бар двапут недељно не падне марама са главе, ништа ниси урадио. :laugh1:

Нема, некад се знало! хД

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, todor рече

Каже ми другар да му је деда овако рекао: Ако жени бар двапут недељно не падне марама са главе, ништа ниси урадио. :laugh1:

Нема, некад се знало! хД

Drugar je potpuni duduk :D

Deda je mislio na seks,ne na batine :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, NemanjaVa рече

I daleko je gore kada dečak igra kao devojčica, nego devojčica koja to radi oponašajući  majku/stariju sestru/tetDku....

I d aje to neka normalna pojava ne bi se sami Brazilci sablažnjavali. Uostalom upitna je tradicionalnost karnevala i za same Brazilce, uza iole pametnije ljude tamo to mu dodje kao grand i turbofolk...

пре 1 минут, NemanjaVa рече

I daleko je gore kada dečak igra kao devojčica, nego devojčica koja to radi oponašajući  majku/stariju sestru/tetDku....

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, NemanjaVa рече

Video nisam ni odgledala nego kad pomenu, sve se slazem! Decaci da se uce od malih nogu, stav mirno, ruke ispred tela u visini grudi, samo tapsanje,ne mora u ritmu muzike, blago savijanje saka ka sebi u stilu "dođi mi dodji igraj mi u krilu", eventualno ruke iznad glave saka savijenih u pesnicu i sve to u stilu baje malog knindze. Jer samo tako rade pravi muskarci! Zene se bre uvijaju oko vas, vi stojite cvrsti ko stena, kakvo bre igranje to je za pedere :D

• Волим 1

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јелена011 рече

Drugar je potpuni duduk :D

Deda je mislio na seks,ne na batine :D

Није. Срам те било. :Д

То сам и ја помислио.

Кажем ја њему: Ал је твој деда био бачје, а!?

Неее! - каже он - На ''васпитавање'' је мислио. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, florenntina рече

I nas su nastavnici lemali u skoli

Зато сада дјеца лемају наставнике. Ја сам једном добио прут од учитеља и свака му част на томе, никад ми више није пало на памет да изводим којекакве глупости на часу. Јако добар учитељ био, због њега сам и ставио ово Војвода, он ме тако звао.

Данас се иде у такву крајност да забрањују и родитељима да пљусну дијете по гузи, све је то веома лоше, дјеца су постала као чудовишта, раде шта хоће...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Sasa Vojvoda рече

Зато сада дјеца лемају наставнике. Ја сам једном добио прут од учитеља и свака му част на томе, никад ми више није пало на памет да изводим којекакве глупости на часу. Јако добар учитељ био, због њега сам и ставио ово Војвода, он ме тако звао.

Данас се иде у такву крајност да забрањују и родитељима да пљусну дијете по гузи, све је то веома лоше, дјеца су постала као чудовишта, раде шта хоће...

Ne bih se slozila. Deca koja su agresivna su najcesce ona deca koja i sama trpe agresiju. I ne mora se uopste razmisljati u kategorijama "ili mi njih ili oni nas". Sasvim se lepo moze dete vaspitati i izgraditi odnos izmedju generacija bez batina. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, florenntina рече

Ne bih se slozila. Deca koja su agresivna su najcesce ona deca koja i sama trpe agresiju. I ne mora se uopste razmisljati u kategorijama "ili mi njih ili oni nas". Sasvim se lepo moze dete vaspitati i izgraditi odnos izmedju generacija bez batina. 

Hmmmm.....rekao bih deca koja ne dobijaju dovoljno pažnje, ljubavi u svojoj sredini. Može se i to nazvati agresijom, ali u nekom širem smislu reči...

Tkva deca mahompotiču iz rasturenih porodica 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, NemanjaVa рече

Hmmmm.....rekao bih deca koja ne dobijaju dovoljno pažnje, ljubavi u svojoj sredini. Može se i to nazvati agresijom, ali u nekom širem smislu reči...

Tkva deca mahompotiču iz rasturenih porodica 

И? Да л` да их стрељамо о`ма? Или да позовемо родитеље на одговорност, односно да пронађемо начин да допремо до њих!?

Имаш ли ти децу?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

И? Да л` да их стрељамо о`ма? Или да позовемо родитеље на одговорност, односно да пронађемо начин да допремо до њих!?

Имаш ли ти децу?

O čemu ti? :D 

Skroz pogrešno si shvatio moj komentar. Ne hejtujem tu decu, naprotiv...

Radim u školi i znam iz kakve sredine uglavnom potiču takva deca....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, NemanjaVa рече

O čemu ti? :D 

Skroz pogrešno si shvatio moj komentar. Ne hejtujem tu decu, naprotiv...

Radim u školi i znam iz kakve sredine uglavnom potiču takva deca....

Па зато и кажем, тј. покушавам да наведем (истина можда као слон у стакларској радњи); шта су деца крива, ако ми као родитељи не утичемо/поведемо рачуна/итд/итд...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Па зато и кажем, тј. покушавам да наведем (истина можда као слон у стакларској радњи); шта су деца крива, ако ми као родитељи не утичемо/поведемо рачуна/итд/итд...

Upravo ija o tome govorim....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...