Jump to content

(VIDEO) UŽAS! DEČAK NA GEJ PARADI U SAO PAOLU ZGRANUO JAVNOST: Izveo seksi ples pored dva tranvestita koji su mu zaštitinici

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, Јелена011 рече

Drugar je potpuni duduk :D

Deda je mislio na seks,ne na batine :D

Њему битно да марама пада а сад како - нема везе. 12:smeha:

Него, како Ви знате на шта је деда мислио? :ani_biggrin:

пре 7 часа, Sasa Vojvoda рече

Јако добар учитељ био, због њега сам и ставио ово Војвода, он ме тако звао.

Зови мe Војводом па ме туци и каЈшом ако ти воља:))

..........

Шалу на страну, у кући мора ред да се зна. Не треба децу ломити али по потреби сразмерно узрасту треба реаговати батинама. Батине као казнено-поправна мера су једно и са тин ломљење костију нема везе.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Леон Професионалац рече

Шалу на страну, у кући мора ред да се зна. Не треба децу ломити али по потреби сразмерно узрасту треба реаговати батинама. Батине као казнено-поправна мера су једно и са тин ломљење костију нема везе.

Ako sam dobro razumela Vi ste pravoslavni svestenik iz CG?

Jako mi je zao da cujem da podrzavate batine kao kazneno-popravnu meru. Ovo sto ste napisali nije tacno a nadam se da ce u CG biti i protivuzakonito (ako vec nije).

Razmislite i sami. Kako mislite dete nauciti da ne tuce druge ako je ono samo tuceno?

Lepa istina je da je decu moguce vaspitati i uciniti odgovornim, cestitim i dobrim ljudima i bez batina. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, florenntina рече

Ako sam dobro razumela Vi ste pravoslavni svestenik iz CG?

Jako mi je zao da cujem da podrzavate batine kao kazneno-popravnu meru. Ovo sto ste napisali nije tacno a nadam se da ce u CG biti i protivuzakonito (ako vec nije).

Razmislite i sami. Kako mislite dete nauciti da ne tuce druge ako je ono samo tuceno?

Lepa istina je da je decu moguce vaspitati i uciniti odgovornim, cestitim i dobrim ljudima i bez batina. 

Да ли је Вама добро?:coolio:

Па дете кад крене да се опече на шпорет Ви га пецнете по руци да тo не ради. Исто тако и по гузи ако је непослушно. Ако то јесу батине, а јесу, како ме онда ово питате?

Наравно да то јесу батине, сразмерно узрасту дете треба да буде научено.

пре 4 минута, florenntina рече

Не треба децу ломити али по потреби сразмерно узрасту треба реаговати батинама. Батине као казнено-поправна мера су једно и са тин ломљење костију нема везе.

Не знам који Вам део овде није јасан?

Кад детенце лупите по гузи то је као шамар ученику осмог разреда.

Ја нисам тукао другу децу а ни моја деца не туку никога али су, кад је требало, углавном од 2-6  године добијали пацке као и ја у њихивом узрасту. Назовите то и певањем ако вам је мило али то су батине сразмерно узрасту.

И какве везе има где сам свештеник и да ли сам свештеник или епископ.

Шта сам то написао да овако реагујете и да ме злоупотребљавате?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Да ли је Вама добро?:coolio:

Па дете кад крене да се опече на шпорет Ви га пецнете по руци да тo не ради. Исто тако и по гузи ако је непослушно. Ако то јесу батине, а јесу, како ме онда ово питате?

Наравно да то јесу батине, сразмерно узрасту дете треба да буде научено.

Не знам који Вам део овде није јасан?

Кад детенце лупите по гузи то је као шамар ученику осмог разреда.

Ја нисам тукао другу децу а ни моја деца не туку никога али су, кад је требало, углавном од 2-6  године добијали пацке као и ја у њихивом узрасту. Назовите то и певањем ако вам је мило али то су батине сразмерно узрасту.

И какве везе има где сам свештеник и да ли сам свештеник или епископ.

Шта сам то написао да овако реагујете и да ме злоупотребљавате?

'ajmo polako jedno po jedno...

Dete nije krivo ako se opece nego odrasli koji nije obezbedio prostor. Nece valjda pored boli od opekotine jos dobijati i "packe"? 

Batinama dete jedino sto nauci jeste da se plasi, zato ne verujem ni u kakvu vaspitnu moc fizickog kaznjavanja. Batine su odraz nesposobnosti vaspitaca (roditelja) a ne deteta.

Pitam da li ste svestenik iz CG jer ako jeste, onda hteli ili ne ste primer drugima pa ima smisla trositi vreme na objasnjavanje i diskusiju ako cete posle to iskustvo upotrebiti na dobrobit svoje zajednice. Koincidencija je da sam upravo procitala tekst o jednom cuvenom crnogorkom lekaru i intelektualcu koji je prvi uveo zabranu fizickog kaznjavanja dusevno obolelih u vreme knjaza Nikole. Verovatno me i to nesvesno motivisalo da pitam...

Ne dozivljavajte moje postove licno. Nismo bitni ni vi ni ja, nego problem nasilja, tema o kojoj vec duze vremena pisem po forumu i koja je po mom misljenju trenutno najveci i najvazniji problem srpskog drustva (i crnogorskog).

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, florenntina рече

'ajmo polako jedno po jedno...

Dete nije krivo ako se opece nego odrasli koji nije obezbedio prostor. Nece valjda pored boli od opekotine jos dobijati i "packe"? 

Batinama dete jedino sto nauci jeste da se plasi, zato ne verujem ni u kakvu vaspitnu moc fizickog kaznjavanja. Batine su odraz nesposobnosti vaspitaca (roditelja) a ne deteta.

Pitam da li ste svestenik iz CG jer ako jeste, onda hteli ili ne ste primer drugima pa ima smisla trositi vreme na objasnjavanje i diskusiju ako cete posle to iskustvo upotrebiti na dobrobit svoje zajednice. Koincidencija je da sam upravo procitala tekst o jednom cuvenom crnogorkom lekaru i intelektualcu koji je prvi uveo zabranu fizickog kaznjavanja dusevno obolelih u vreme knjaza Nikole. Verovatno me i to nesvesno motivisalo da pitam...

Ne dozivljavajte moje postove licno. Nismo bitni ni vi ni ja, nego problem nasilja, tema o kojoj vec duze vremena pisem po forumu i koja je po mom misljenju trenutno najveci i najvazniji problem srpskog drustva (i crnogorskog).

Не слажемо се.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, florenntina рече

Pitam da li ste svestenik iz CG jer ako jeste

Опрости што сам баш тебе одабрао за коментар, ал то је зато што смо овако форумски најближи. ;)

Замолио би све да се уздрже од коментарисања и испитивања ко је ко. Овде постоји могућност анонимности, тј. писања под псеудонимом и свако може да је искористи. Ко жели да објави свој идентитет то је исто добродошло. Ко не жели, да то поштујемо.

P.S.

Ја лично не знам идентитет нашег брата у Христу и не пишем ово да неког "заштитим", већ само указујем на нека правила интернет-бонтона која важе и на овом форуму.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Опрости што сам баш тебе одабрао за коментар, ал то је зато што смо овако форумски најближи. ;)

Замолио би све да се уздрже од коментарисања и испитивања ко је ко. Овде постоји могућност анонимности, тј. писања под псеудонимом и свако може да је искористи. Ко жели да објави свој идентитет то је исто добродошло. Ко не жели, да то поштујемо.

Да ли да Вас зовем Ден или Џон? :-) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Naravno, potpuno se slazem. Ovo je prvi put da sam postavila to pitanje jer mi se ucinilo da se covek sam tako predstavio na temi o onom mladicu sto se izjasnjava kao homoseksualac.

Kakogod, moja greska i izvinjavam se zbog toga.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па Джон наравно... :)

https://en.wikipedia.org/wiki/John_"Grizzly"_Adams

Е то :-)  Чини ми се да се глумац звао Ден, скоро је умро, чини ми се.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, florenntina рече

Naravno, potpuno se slazem. Ovo je prvi put da sam postavila to pitanje jer mi se ucinilo da se covek sam tako predstavio na temi o onom mladicu sto se izjasnjava kao homoseksualac.

Kakogod, moja greska i izvinjavam se zbog toga.

Нигде и никад нисам помињао ко сам ни одакле. Неки би хтели да јесам Велибор а неки да нисам. Не можеш свима удовољити. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Леон Професионалац рече

Е то :-)  Чини ми се да се глумац звао Ден, скоро је умро, чини ми се.

Да, да, https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Haggerty

Недавно се преселио у Вечна Ловишта, хвала му што нам је улепшао детињство. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, florenntina рече

Неки су тамо почели да нагађају, њима сам се пре свега и обратио овде.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Нигде и никад нисам помињао ко сам ни одакле. Неки би хтели да јесам Велибор а неки да нисам. Не можеш свима удовољити. :skidamkapu:

Onda jos jednom posebno izvinjenje. Brzo su leteli postovi na temi pa sam ocigledno citajuci "vertikalno" pogresno razumela.

btw. Ne znam ko je Velibor, tako da bez brige, nemam nikakvih zelja po ton pitanju

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Неки су тамо почели да нагађају, њима сам се пре свега и обратио овде.

Aha, sad sam shvatila sve... O Boze, stvarno sam padobranac :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...