Jump to content

(VIDEO) UŽAS! DEČAK NA GEJ PARADI U SAO PAOLU ZGRANUO JAVNOST: Izveo seksi ples pored dva tranvestita koji su mu zaštitinici

Оцени ову тему

Препоручена порука

Snimak koja ovih dana kruži Jutjubom i izaziva zgražavanje čak i onih najliberalnijih, nije nažalost ono najstrašnije što se može videti na ulicama Brazila.

Snimak 12-godišnjeg dečaka koji skoro bez odeće pleše vrlo seksualizirani ples, izvijajući se i trzajući stražnjicom i bokovima pred oduševljenom publikom na gej paradi u Sao Paolu održanom 6. juna ove godine izaziva zgražavanje.

U njegovoj blizini vide se dvojica tranvestita, i sasvim jasno da ga jedan od njih instruira i podstiče na takav izazovni ples. Ponaša se kao da je dečak njegovo "vlasništvo".

Dečak sasvim sigurno nije sam došao na ideju da svoje telo pretvara u seksualni objekat među gomilom razularenih odraslih svakakvih seksualnih orijentacija.

http://www.kurir.rs/planeta/2869889/video-uzas-decak-na-gej-paradi-u-sao-paolu-zgranuo-javnost-izveo-seksi-ples-pored-dva-tranvestita-koji-su-mu-zastitinici

Подели на овим сајтовима

Gde su sada zastitnici prava i slobode? Pretpostavljam da ovo deklarisu kao slobodu izrazavanja. Neka prica sta ko hoce i veruje u sta hoce, meni je ovo apsolutno nedopustivo!

Mi matori mozemo kako hocemo, ali decu uvlacitu u nase vilajete je monstruozno!!!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, florenntina рече

Gde su sada zastitnici prava i slobode? Pretpostavljam da ovo deklarisu kao slobodu izrazavanja. Neka prica sta ko hoce i veruje u sta hoce, meni je ovo apsolutno nedopustivo!

Mi matori mozemo kako hocemo, ali decu uvlacitu u nase vilajete je monstruozno!!!

Само што су овакве ствари карактеристичне за Бразил генерално, а не само за њихове гејеве...

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Juanito рече

Само што су овакве ствари карактеристичне за Бразил генерално, а не само за њихове гејеве...

Ma nije to na zalost u pitanju. Ima i u Kanadi, verovatno i drugde u svetu, ali necu da kacim videa jer mi se prevrce zeludac u stomaku :(

Подели на овим сајтовима

toga ima i u Guci nasoj...

Да бре, какве све грозоте мож да видиш на некој обичној свадби код нас... ал ми смо "нормални"...

Sent from my iPad using Tapatalk
  • Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Grizzly Adams рече

Да бре, какве све грозоте мож да видиш на некој обичној свадби код нас... ал ми смо "нормални"...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ma ne mislim da smo mi normalni a Brazilci ludi ni obrnuto. Radi se o tome da je stavljanje dece u bilo kakve sexualne kontekste nenormalno i nehumano. Ima raznih misljenja, dilema, rasprava... Moje licno je da je to nasilje nad decom i da kao takvo treba biti sankcionisano i u Guci i u Brazilu, Kanadi...gdegod...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, florenntina рече

Ma ne mislim da smo mi normalni a Brazilci ludi ni obrnuto. Radi se o tome da je stavljanje dece u bilo kakve sexualne kontekste nenormalno i nehumano. Ima raznih misljenja, dilema, rasprava... Moje licno je da je to nasilje nad decom i da kao takvo treba biti sankcionisano i u Guci i u Brazilu, Kanadi...gdegod...

Али мораш да разумеш да ”сексуални контекст” зависи и те како од културе. Не браним овде никога конкретно, могуће је да се у неком појединачном случау (на пример оном из уводног поста) заиста ради о педофилији и то онда треба санкционисати, него причам генерално.

На пример, за Амере је сексуални контекст сликање голе деце или гола деца на јавној плажи или базену. За нас је то потпуно нормално и нема ама баш никакву сексуалну конотацију. Америчка неспособност да то схвате је довела пре неколико година до оне ужасне ситуације кад су нашим људима одузели децу јер је мајстор у сервису пронашао слике голе деце у компјутеру, па пријавио. ОК, ту се ради о непажњи родитеља који не схватају модерне технологије и да те слике могу лако да процуре, али сигурно није у питању педофилија и сексуални контекст. И ја имам таквих слика као беба, а верујем и многи други форумаши. Северни Европљани ту иду још даље, па је сасвим нормално да мала деца са родитељима иду у сауне у којима су сви голи и ту нема никакве сексуалне конотације. Тако је исто за Бразилце нормално да сасвим мала деца присуствују плесовима које ми сматрамо претерано сексуалним или да чак и сама плешу тако. Био сам овде у Холандији на једном таквом латино-фестивалу са пуно мале деце. Буди сигурна да за већину њих то није никакво стављање деце у ”сексуални контекст” као што за нас нису гола деца плажи. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Али мораш да разумеш да ”сексуални контест” зависи и те како од културе. Не браним овде никога конкретно, могуће је да се у неком појединачном случау (на пример оном из уводног поста) заиста ради о педофилији и то онда треба санкционисати, него причам генерално.

На пример, за Амере је сексуални контест сликање голе деце или гола деца на јавној плажи или базену. За нас је то потпуно нормално и нема ама баш никакву сексуалну конотацију. Америчка неспособност да то схвате је довела пре неколико година до оне ужасне ситуације кад су нашим људима одузели децу јер је мајстор у сервису пронашао слике голе деце у компјутеру, па пријавио. ОК, ту се ради о непажњи родитеља који не схватају модерне технологије и да те слике могу лако да процуре, али сигурно није у питању педофилија и сексуални контекст. И ја имам таквих слика као беба, а верујем и многи други форумаши. Северни Европљани ту иду још даље, па је сасвим нормално да мала деца са родитељима иду у сауне у којима су сви голи и ту нема никакве сексуалне конотације. Тако је исто за Бразилце нормално да сасвим мала деца присуствују плесовима које ми сматрамо претерано сексуалним или да чак и сама плешу тако. Био сам овде у Холандији на једном таквом латино-фестивалу са пуно мале деце. Буди сигурна да за већину њих то није никакво стављање деце у ”сексуални контекст” као што за нас нису гола деца плажи. 

Slazem se da zavisi od kulture. I nas su nastavnici lemali u skoli pa se sada doslo (hvala Bogu) do toga da decu ne treba tuci. Dakle, postoje kulturoloske razlike ali postoji i nesto opste sto bi po meni trebalo da se odnosi na zastitu dece bez obzira na kulturoloski kontekst iz koga dete dolazi.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, kordun рече

ja sam da se biju i zene i djeca

Jednom nedeljno minimum,i to preventivno čak i da nema razloga,da se opali za svaki slučaj.:smeh1:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, florenntina рече

I nas su nastavnici lemali u skoli pa se sada doslo (hvala Bogu) do toga da decu ne treba tuci.

Tko štedi šibu, mrzi na sina svog, a tko ga ljubi, na vrijeme ga opominje. Mudre izreke 13,24.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, kordun рече

ja sam da se biju i zene i djeca

пре 2 часа, Кратос рече

Jednom nedeljno minimum,i to preventivno čak i da nema razloga,da se opali za svaki slučaj.:smeh1:

пре 2 часа, Sasa Vojvoda рече

Tko štedi šibu, mrzi na sina svog, a tko ga ljubi, na vrijeme ga opominje. Mudre izreke 13,24.

Ovo sto pisete je lep primer onoga sto sam pisala u gornjem postu. Mora da postoji zakonska zastita od fizickog nasilja (osim samoodbrane) bez obzira na kulturoloski kontekst iz koga pojedinac dolazi.

Zahvaljujuci upravo tome, ja mogu mirne glave odgovoriti: Bas me briga sta vi mislite sve dok sam sigurna da te misli ne smete sprovesti u delo ili ako ih sprovedete da cete biti zbog toga sankcionisani. I to je lepa stvar uredjenog drustva gde se nasilje sankcionise.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, florenntina рече

Ovo sto pisete je lep primer onoga sto sam pisala u gornjem postu. Mora da postoji zakonska zastita od fizickog nasilja (osim samoodbrane) bez obzira na kulturoloski kontekst iz koga pojedinac dolazi. Zahvaljujuci upravo tome, ja mogu mirne glave odgovoriti: Bas me briga sta vi mislite sve dok sam sigurna da te misli ne smete sprovesti u delo ili ako ih sprovedete da cete biti zbog toga sankcionisani. I to je lepa stvar uredjenog drustva gde se nasilje sankcionise.

Капираш да су се Кордун и Кратос зезали?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...