Jump to content

(VIDEO) UŽAS! DEČAK NA GEJ PARADI U SAO PAOLU ZGRANUO JAVNOST: Izveo seksi ples pored dva tranvestita koji su mu zaštitinici

Оцени ову тему

Препоручена порука

Aj kad smo vec u off-u da te pitam @Grizzly Adams, posto bas razmisljam gde da postavim pitanje.

Imas li neko od administracije neki kontakt sa nasim crkvama u Argentini, Buenos Aries. Ne mogu nista da nadjem na internetu a zanimaju me neke knjige nasih imigranata koje su stampali posle II sv. rata ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

Imas li neko od administracije neki kontakt sa nasim crkvama u Argentini, Buenos Aries. Ne mogu nista da nadjem na internetu a zanimaju me neke knjige nasih imigranata koje su stampali posle II sv. rata ?

Нажалост, ја немам никакав контакт са њима. Можда управо неко из ЦГ може да помогне, пошто су они њихова црквена колонија... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Нажалост, ја немам никакав контакт са њима. Можда управо неко из ЦГ може да помогне, пошто су они њихова црквена колонија... :smeh1:

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Sasa Vojvoda рече

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Људи, ја ово нисам писао, ове смајлије, неко пише умјесто мене. Стављен сам и на одобравање порука, шта се дешава?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

Izvini, nista se ne razumem u te nase crkvene kolonije a i pravo da ti kazem ne zelim jer su dosadni sacuvaj Boze sa tim podelama i grupacijama. Najlepse se osecam u Americkoj Pravoslavnoj Crkvi kod naseg dragog programera, o. Justina.

Nego, mozes li mi molim te reci kako da postavim ovo pitanje (za Argentinu) sa desne strane foruma kao status. Ono "zelis nesto da kazes" me salje na moj profil a tamo ne vidim opciju gde da kucam pitanje ? Izvini sto smaram, ali ako ovo sada ne odradim, posle cu zaboraviti a bas bi mi znacilo da nadjem te knjige.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, florenntina рече

Ono "zelis nesto da kazes" me salje na moj profil a tamo ne vidim opciju gde da kucam pitanje ?

Па то нешто није како треба... ту би требало да можеш да поставиш питање.

Који browser користиш?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@florenntina и @Grizzly Adams

Опростите али морам:

,,Двоје су се тако смували"

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

Oprosti ali suzdrzi se!

Dosta mi je i ovog Grizlija sto imam kuci. Jos jedan i mozete me odmah u crkveni kalendar metnuti :)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, florenntina рече

Izvini, nista se ne razumem u te nase crkvene kolonije a i pravo da ti kazem ne zelim jer su dosadni sacuvaj Boze sa tim podelama i grupacijama.

Зато код католика нема подела него су сви под једним епископом, под епископом Рима.

Изузев Хрвата, код њих као и код нас хара етнофилетизам. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, florenntina рече

Oprosti ali suzdrzi se!

Dosta mi je i ovog Grizlija sto imam kuci. Jos jedan i mozete me odmah u crkveni kalendar metnuti :)

Добро, у праву сте. Боље да ћутим. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Леон Професионалац рече

Њему битно да марама пада а сад како - нема везе. 12:smeha:

Него, како Ви знате на шта је деда мислио? :ani_biggrin:

Зови мe Војводом па ме туци и каЈшом ако ти воља:))

..........

Шалу на страну, у кући мора ред да се зна. Не треба децу ломити али по потреби сразмерно узрасту треба реаговати батинама. Батине као казнено-поправна мера су једно и са тин ломљење костију нема везе.

Ovaj, khm khm, ta konstatovali smo na drugoj temi, kad ste avu i mene upozorili da ne caskamo, da sam ja jedna fina, smerna, postena udata i skoro pa u lakat nevina zena :D odatle poticu moja saznanja :D i Vasojevicki koreni :D:D

Dedu koji skida maramu svojoj voljenoj ili jos bolje lepo je navede da ona skine i maramu, izrazito cenim. Onog drugog koji bi da lema jer ajme on je glava i njegova je zadnja, propustila bih ja licno kroz sake. Jer nazalost takvi su jaki samo pred slabima. Ja nisam od mudrih zena, naopaku me majka rodila, ja numem da se uvijam, budem fina, i dobijem od svakog sta mi treba manipulacijom. Te zenske vestine nemam, kao ni one o sopingu. U mene muz ide u soping vise nego ja, meni se kosa na glavi od kupovine dize. Ja podrazumevam da je muz zreo covek i da nema potrebe da mu titram i tretiram ga kao maloumno dete, da bih dobila nesto. Ali isto tako ne tolerisem lupanja sakom o sto -Bog nam je dao mozak, da ga koristimo, a i dobru volju da se dogovorimo gde god sta treba.

Tema koju ste vi i Flo pokrenuli je sjajna. Ja se slazem sa oboje i kod mene to zavisi od uzrasta. Za neke stvari i u nekom uzrastu udariti dete po guzi mi je sasvim ok, jer dete od godinu dve drugacije nije fizioloski sposobno da nauci, i mora imati granicu straha pred recimo sporetom, istrcavanjem na ulicu i slicnim po zivot i zdravlje opasnim stvarima. Kad je vece, tu sam sa Flo, mislim da batine i ta granica nisu vise dobra opcija jer se sve moze detetu objasniti. Samo sto je trik da roditelj ne ceka da dodje stani pani i da sebe namesti u takvu situaciju da nema kud, nego da treba proaktivno da deluje i da te razgovore vodi pre nego sto izbije problem. Ja sam za granice tipa -postoji do pet jadnih, konkretnih, razumljivih i nepromenjivih pravila. Oni su zapovest. Sve drugo je stvar dogovora. Dakle ako je pravilo - nema vikanja onda nikad ni rositeljima ni deci se ne gleda kroz prste, jer dete ne razume "ali tata je malo danas nervozan", ili " ali mama je malo umorna inace ne bi ona". Oni vide tu nedoslednost i onda dzabe sve. Tako da itekako mislim da je moguce bez batina u kasnijem periodu. Ali da deci do trece godine neke stvari je nemoguce objasniti i da ako je rec o potencijalno opasnoj situaciji ok mi je da dobije po guzi. Po licu i rukama ne, jer je to za njih izuzetno ponizavajuce.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Зато код католика нема подела него су сви под једним епископом, под епископом Рима.

Изузев Хрвата, код њих као и код нас хара етнофилетизам. 

Brate slatki, ne znam ni sta mi imamo a kamoli da se jos bavim Katolicima.

Ono sto je meni licno super dosadno nisu sukobi/razlicita misljenja nego teme oko kojih se sukobljavaju kao i destruktivan pristup-svi vicu kako ne moze/ne valja/nije dobro a niko da nam objasni kako moze/valja/jeste dobro. Doduse, kao sto rekoh, stvarno se nisam udubljivala u celu tu crkvenu hijerarhiju/politiku pa mozda i gresim, ali po onome sto citam ovde na forumu, tako mi izgleda.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...