Jump to content

(VIDEO) UŽAS! DEČAK NA GEJ PARADI U SAO PAOLU ZGRANUO JAVNOST: Izveo seksi ples pored dva tranvestita koji su mu zaštitinici

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Јелена011

Да! О томе сам писао.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Леон Професионалац рече

@florenntina и @Grizzly Adams

Опростите али морам:

,,Двоје су се тако смували"

Ето видиш, добих корпу због ситнице... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Не него због другог Гризлија :))

Mорате мало да подилазите.

Овако:

-Знаш оне Бразилце, треба ми књига...?

-Знам сестро. Има отац Роналдињо и отац Кака, моји пријатељи, шта ти треба, часослов на бразилском? Налазим ти ових дана!

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Zbog prokletih emocija Grizli, prokletih emocija :))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Леон Професионалац рече

Не него због другог Гризлија :))

А коме је шта фалило од два гризлија...

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Овако:

-Знаш оне Бразилце, треба ми књига...?

-Знам сестро. Има отац Роналдињо и отац Кака, моји пријатељи, шта ти треба, часослов на бразилском? Налазим ти ових дана!

12:smeha:

Е па нисам се пријавио да будем поштар...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams

Видите брате, Ф. је нова, можда још не зна да постоје приватне поруке на Форуму. На пример. Кажем онако, у етар.:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

У то не улазим. Ће ме утепа као трећег за трофеј.:cheesy3:

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Е па нисам се пријавио да будем поштар...

Ма јок то, тражите, пишите овима у Бразил па учините добро дело. Тако се шири Слово. Не само за Ф. него било коме. ;-) 

Подели на овим сајтовима

Vi ste totalno otkacili a brate i ja sam izgubila svaki smisao za humor. Mislim da je vreme da se zabrinem :(

@ Leon& Jelena

Hvala na razumevanju za to "nova" posto se zaista najcesce osecam kao tek pala s Marsa.

Elem, mozete li mi vi stariji i iskusni molim vas onda objasniti zasto bre bijete decu jer niste sposobni da ih sacuvate od sporeta?

Btw. bas do trece godine zivota je najvaznije da se deca nikako ne udaraju. 

I btw. ne treba mi Brazil nego Argentina :)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Nikada necemo saznati posto tesko ko prezivi susret i sa jednim :)

Подели на овим сајтовима

Hahaha pa kako si nova, tu si pre mene :D

Pa ne bijemo decu, mislim u devedeset devet posto vremena nije da ti sedis, cekas da ti dete samo pridje sporetu a onda ga spremno opaucis. Mislim tako zvuci kad kazes :D

Ja sam imala recimo problem da smo imali zasticene sve uticnice i da je jednom u mene muz ostavio preko noci jednu slobodnu slucajno, ujutru Jakov gurnuo ruku i eto belaja. Nekad i te silne zastite imaju kontra efekat jer se onda dete prosto ne plasi nicega. Ali smo realan problem imali jer je bio hiperaktivno neustrasivo dete koje nije prezalo ni od cega. Naginjao se kroz terasu, eto da vidi, a mama pa daj sta ti je, ako padnem idem kod Boga a ti ces mene roditi opet, mislim aha dete kako da ne. I sad ne mogu drzati terasu zatvorenu. Pokusah na sto nacina i kad nista nije upalilo jer zaboga miloga Bog je super i taman ce se on druziti sa arhangelom Mihajlom meni je bilo dosta dobio je po dupetu i vise mu nije palo na pamet da se naginje. Ne tucem ja njega eto jer sam ne znam ljuta, besna il sta vec, udarim ga po dupetu kada ne ponazu reci ni pokazne vezbe ni sta sve ne, a situacija je takva da moze da ugrozi sebe. Da izvines nek bude on ziv, placacu mu radije psihijatra nego sto cu da ga sahranim. Dovolje mi je sahrana. Ne tucem ga jer je ne znam prosuo nesto, nije pazio ili slicno. Za to mi stvarno nema efekta. Ali je takvo dete, takvog intelekta i takve neustrasivosti, od pelena bio, da ama bas nista drugo ne pomaze. Mislim dete koje je sa tri plakalo kad je prvi put u Hramu video Hristovo raspece u ful velicini i vristao na sred crkve na tatu da skine Hrista sa krsta i sto svi gledaju Hrista i ne pomognu mu da sidje s krsta, onda sve potencijalno opasne situacije gleda kao -aha super Bog ce meni pomoci i ja cu kod Boga da idem jupijej. Mislim aman bas sam srecna zbog tebe. Vala pod mojim okom kod Boga neces :D

A za neke neposlusnosti ga nisam tukla iskreno, a sad vec ima sest, sad je veliki i nema potrwbe za tim. Sad kad Mitra prohoda videcemo kako ce s njom biti :D

Подели на овим сајтовима

@ Jelena

Nema to veze, ja se osecam super "novopecenom" na mnogim temama, tako da Leon nije puno omasio... :)

Elem, mislim da "oduzimanje privilegija" kao metoda kaznjavanja moze uspesno da zameni udaranje. Eto probaj sa Mitrom, pa vidi.

Mislim, da se razumemo, ja sam daleko od idealne mame ali bar nemam iluziju da vicem na dete jer je "zasluzilo" vec sam svesna da je moja greska ako sam se dovela u tu situaciju. Zato se trudim posle da se izvinem...

Подели на овим сајтовима

Da, ok, ali :D koje privilegije sa godinu dve :D nit je jeo slatkise, nit je gledao crtace, nit je imao vise od tri igracke, nikad nista nije zatrazio nije bio od one dece koja su zahtevna, vrh njegovih igracaka u tom periodu su bili avioncici od stipaljki, igranje sa kesama i kutijama, i prckanje po kuhinji :D

tv nije gledao skoro do trece, ponekad animal planet ili onaj sa pecanjem po petnaeat minuta dugometraznog crtanog...koje privilegije aman :D

znas u trenutku kad krene ka sporetu ili kavlovima, jaoj njih je voleo vise nego leba, da mu viknem "aha, dodirnes li ih ne dam ti stipaljke", pri tom jeo je i jede i sad povrce za rucak, sve u 16, omiljeno jelo dinstano povrce i brokoli. Skoro bre sa sest godina ponudili smo da ga odvedemo u mek, on nas je pogledao belo kao koji cu ja krompir tamo ne mama hocu u park da se verem po drvecu :D a mi hteli da izbegnemo park jer je bilo dva popodne a vrucincina pa kao daj malo negde klimatizovano :D takvom detetu je nemoguce nesto zabraniti :D

Подели на овим сајтовима

То је већ злостављање... :(

veruj mi njemu pravim ja placem meni je to fuj, smrdi bre :D al kao kad je bio beba ajde brokoli i od tad se javila ljubav kod njega ka istom :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...