Jump to content

Суморна лица Београда

Оцени ову тему

Препоручена порука

Приметио сам нешто једном приликом, када идеш однекуд за Београд, да су лица људи другачија. Гледајући људе, док се пролази кроз разна насеља, тачно се може видети промена у изразу лица, и када се приближиш Београду и нарочито када уђеш у град, лица људи су суморна, натмурена и незадовољна.

Да ли сте приметили исто, и шта мислите зашто је то тако?

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Иван ♪♫ рече

Да ли сте приметили исто

da...i cula sam dosta ljudi sa strane da to govore...moj prijatelj iz Kanade mi je rekao da se prosto neko ludilo ocrtava na licima ljudi...jos je rekao da je jako stresno voziti u Beogradu...

veoma brzo se zivi, velika fluktuacija je ljudi...  nedovoljno posla, para...stalan priliv ljudi iz unutrasnjosti...velika konkurencija...zdravstveni i mnogi drugi problemi akumulirani tokom poslednjih teskih godina...ratovi, ekonomska kriza...malo li je...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

У великим градовима су већ сви надрдани због гужве и јурњаве. Још ако живе тешко као код нас онда на квадрат...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

poneki detalj...

sta-sam-naucila-o-zivotu-od-ulicnih-muzi

siromastv.jpg

image.jpg?imageId=11177&thumb=1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jezivo je u kakvom su stanju ljudi u bg-u. Tek kad odes pa se vratis vidis. Kao olovo teske misli na licima crtaju bore i boje kozu u sivo. A tek oci...to gledas samo da izbegnes...

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Иван ♪♫ рече

Приметио сам нешто једном приликом, када идеш однекуд за Београд, да су лица људи другачија. Гледајући људе, док се пролази кроз разна насеља, тачно се може видети промена у изразу лица, и када се приближиш Београду и нарочито када уђеш у град, лица људи су суморна, натмурена и незадовољна.

Да ли сте приметили исто, и шта мислите зашто је то тако?

Prsli ko lajsne od jurnjave za parama a para nigde al nema veze važno da se živi u Beogradu.Ladno al standard hbga....:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Jedino Bg na H2O može spasiti Bg.To će uneti radost,sreću i zadovoljstvo na lica građana naše prestonice.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, JESSY рече

poneki detalj...

sta-sam-naucila-o-zivotu-od-ulicnih-muzi

siromastv.jpg

image.jpg?imageId=11177&thumb=1

Ovakve slike možeš da nađeš i u NY 

Подели на овим сајтовима

Doktor za Bg :))

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Лапис Лазули рече

. A tek oci..

да, тупи, празни погледи без наде....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Овде доле су људи поприлично опуштени, можда нису баш нешто много весели али у сваком случају спонтани и нормални. Али већина изгледа сасвим ОК, нит суморно нит богзна како радосно. А ситуација је сигурно доста лошија него у БГ-у. Тако да...не знам шта је у питању, али очигледно се не ради само о немаштини.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...