Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 7 минута, Paradoksologija рече

A to čega si se plašio bilo je zabranjeno zakonom - proganjanje do sada nije.

Е да знаш, кад је онај лудак извадио нож сетих се да је забрањено законом... И одма ми беше топло око срца, леп дан, Сунце сија, причице певају, а закон ме штити. Идила.

my-little-pony-stuff-my-little-pony-frie

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

:smeh1:

Оћу, ево само тетки да однесем лек па ћу да се променим.

Искрено, ја овако са четничком брадом и сто кила никад не би ушао у камион са непознатим камионџијом. Девојка која то уради треба да поразговара са родитељима мало шта су је који купус учили у животу... Овај свет је бре опасан. Ви женске морате да схватите да не можете да направите то што оћете. Вековима сте живеле релативно изоловано и заштићено од највећих зала па вам сад није јасно откуд зло у свету. Ту је увек било. Тај свет какав ви замишљате не постоји. Имале сте га само зато што су вас у старо време мушкарци штитили и чували од зла и насиља колико су могли. Сад кад сте изашле из те своје безбедности чудите се одакле насиље и зло у свету. Па добродошле! Изволте осетите мало мушке "привилегије".

Само ћете уништити добре ствари.

Али не, како не капираш, оне су авантуристкиње, желе да путују по свету, да осете слободу, живот без граница и тако то, а заборављају да ''свет у злу лежи'', па им после ђаво крив, тј. мушкарци. :D

Неке и схвате да није требало да излазе из кухиње, па се врате. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Срђан Шијакињић рече

Мислим да превише гледате у разне крајности по белом свету, а не на хаос око нас.

No waaaay! :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, -Владимир- рече

Кажњавати убиства и наношење повреда строжије, рецимо... Не видим како ће се спречити насиље у породици ако се изгласа закон којим ће се неко казнити ако пијан покуша да стартује девојку.

Ово је мени као онај плакат који се вртео по превозу једно време. 

619630_da-ne-bude-kasno-vizual_iff.jpg

Као да пријављено оружје, на које се плаћа порез, не убија.

Али не инкриминише се овим законом пијано стартовање девојке. Идеја је да се спречи насиље и пре него што настане, док се још ради о безазленијем малтретирању.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Seprtlje su oni koji ne dosadjuju curama i oni sigurno nece biti osteceni ovim zakonom. Zakon je dobar ukoliko se bude dobro primjenjivao. 

Da napomenem da postoje drustva u kome bez ikakvog zakona ne podrazumjeva se da muskarac treba da caska sa zenom uopste ili da joj dijeli komplimente jer to automatski podrazumjeva da se ona njemu svidja i da on zeli da je ozeni ili eventualno odvede u krevet ako je ona vec udata ili on ozenjen. To su mahom konzervativna drustva, takvo je bilo i srpsko sve do drugog svjetskog rata u ruralnim predjelima.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Срђан Шијакињић рече

Али не инкриминише се овим законом пијано стартовање девојке. Идеја је да се спречи насиље и пре него што настане, док се још ради о безазленијем малтретирању.

Мислиш, док се још нису венчали ?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Seprtlje su oni koji ne dosadjuju curama i oni sigurno nece biti osteceni ovim zakonom. Zakon je dobar ukoliko se bude dobro primjenjivao. 

Фора је у томе што слични закони већ постоје на западу и видели смо како се примењују и које последице имају.

На пример, по сваку цену избегавам да останем са женском особом насамо било где. Јер довољно је да каже да сам био нападан, непристојно је додиривао, покушао нешто и сл. Не опере ме Мисисипи и Атлански океан после. Без обзира што нема никакве доказе, довољна је само њена реч.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, -Владимир- рече

Мислиш, док се још нису венчали ?

Хаха, good one :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Фора је у томе што слични закони већ постоје на западу и видели смо како се примењују и које последице имају.

На пример, по сваку цену избегавам да останем са женском особом насамо било где. Јер довољно је да каже да сам био нападан, непристојно је додиривао, покушао нешто и сл. Не опере ме Мисисипи и Атлански океан после. Без обзира што нема никакве доказе, довољна је само њена реч.

Cini mi se onda da zakon s tim nema nikakve veze, vec da je to posljedica nekih drugih trendova u drustvu. Kao sto Juna navodi u Holandiji. Holandez ce stradati ako namigne curi, a marokanac moze da joj dobacuje i sta god jer ce politicka korektnost koja prozima sve pore drustva da prevalda nad slovom zakona. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Cini mi se onda da zakon s tim nema nikakve veze, vec da je to posljedica nekih drugih trendova u drustvu. Kao sto Juna navodi u Holandiji. Holandez ce stradati ako namigne curi, a marokanac moze da joj dobacuje i sta god jer ce politicka korektnost koja prozima sve pore drustva da prevalda nad slovom zakona. 

Па о томе и причамо... Нису Холандези такви природно, него су их васпитале исте оне које су излобирале закон. А да их нису васпитале да буду жене, начеститали би се Мароканцима миле нове године као што заслужују. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...