Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Управо сада, Аурор рече

Napravile su je i žene - tako što su rađale izuzetne ili vredne ljude.

Наравно, оне су некад васпитавале, правиле мушкарце. Поносиле су се да направе "право мушко". И свака им част за то.

А данас оће да праве летеће медведиће... Ово друго је постало "toxic masculinity". Зло.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Није "постао". Свет никад није био безбедно место.

Prvo si mi uzeo reč iz usta, pa si onda editovao i napisao ono što sam hteo da odgovorim: 

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

У ствари је данас безбеднији него што је икад био...

:)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Таша рече

Sveli ste zenu na seksualni objekat pa vam to daje za pravo da o njoj na taj nacin razmisljate i taj nacin dozivljavate.

Шта је уопште сексуални објекат? Према женама осећамо пожуду и то ниједан закон на свету неће моћи променити. Једино да нас физички кастрирате. Те приче о објективизацији су потпуна феминистичка небулоза.

А само ми немојте рећи да жене мушкарце не виде као сексуалне "објекте". Знам вас у том делу довољно добро, тако да те приче не пале. Једино што у томе не видим ништа лоше. Мушкарцу је драго кад је објекат нечије пожуде, баш као и жени. Остало су приче за малу децу. 

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Bokisd рече

Na kraju ispada, udvarao se ti ili ne, ( :smizla10:), bio romantican i uljudan ili ne, ako je devojka ustala na levu nogu,.....nadrljao si, nacisto, brale. :0120_angryy:

Ne ispada. Svaki zakon se može zloupotrebiti. Hajde da ih sve zbog toga ukinemo. Svi koji se boje da će im zakon ukinuti muževnost ili šta već, sebično zaboravljaju na one, i muške i ženske, koji do sada nisu imali načina da se odbrane od napasnika ( dok ih ovi fizički ne povrede, ako i tada ).

Nikoga ( ni muške ni ženske ) milicija neće skupljti po kafićima zato što se nekome udvaraju. Mora da postoji krivična prijava. Bar koliko sam ja shvatila. Nekoliko forumaša ( a evo ima i ovde http://www.021.rs/story/Info/Srbija/163952/Od-1-juna-su-dobacivanje-proganjanje-nasrtljivost-i-vredjanje-krivicna-dela.html ) pokušava da objasni ali ljudi ne mogu ili ne žele da shvate.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Те приче о објективизацији су потпуна феминистичка небулоза.

Njima u većini slučajeva samo ide na živce što nisu privlačne muškarcima. :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Branka62 рече

Па овај чланак је лудило мозга бре...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па овај чланак је лудило мозга бре...

Ako idete ulicom, neko vam dobacuje, koristi svoje vozilo tako što će da upotrebljava svoju sirenu, vi ćete biti izloženi krivičnom delu polnog uznemiravanja", kaže  Nenad Stefanović iz Udruženja tužilaca Srbije za RTS.

Ово је стварно невиђени идиотизам.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Ako idete ulicom, neko vam dobacuje, koristi svoje vozilo tako što će da upotrebljava svoju sirenu, vi ćete biti izloženi krivičnom delu polnog uznemiravanja", kaže  Nenad Stefanović iz Udruženja tužilaca Srbije za RTS.

Ово је стварно невиђени идиотизам.

To ya trubu - slažem se.

Подели на овим сајтовима

Meni smeta to sto je danas sve seksualizovano, cak ni pastu za zube ne reklamira vise lep osmeh i zubi vec polu gola zena, gume za auto - polugola zena .... Itd. Meni je to zloupotreba i stavljanje zena u taj okvir "objekta". Ali tu ne krivim samo vas muskarce vec i same zene sto su dozvolile to. 

Nemam nista protiv zdravih odnosa muskaraca i zena, ali imam protiv devijantnih zbog kojih je zakon i donet. 

I nisam nikakva feministkinja, niti mrzim muskarce. Naprotiv.

Zalim jer vise ne postoje dzentlmeni pa i dame izumiru. Ali to je druga tema. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

?????

Па ја сам се шокирао шта булазни онај тамо... Ко да је дрогиран.

Више глупости одавно нисам видео на једном месту.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Јелена011 рече

al su se zene malkice pobunile i zakljucile da ne zele da budu nicija svojina

Нису се жене побуниле, него се ''шака жена'' побунила и онда кроз генерације покушава да промијени свијест другим женама.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Juanito рече

Чешће је да се свидите једно другом, одете у кревет, ујутру јој проради грижа савести, брига шта ће рећи родитељи, родбина итд. Да би се "опрала", тебе оптужи за присилу и ћао Кратосе. 

Pa da ga optuži za silovanje po tom scenariju može i sad (tu ove zakonske novine ništa ne menjaju). Da zbog toga ukinemo krivično delo silovanja?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Juanito рече

Чешће је да се свидите једно другом, одете у кревет, ујутру јој проради грижа савести, брига шта ће рећи родитељи, родбина итд. Да би се "опрала", тебе оптужи за присилу и ћао Кратосе. 

Безбожнички закон за безбожнике(камењарке и буздоване)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...