Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Управо сада, Branka62 рече

Ama kakve fantazije i iluzije posle toliko godina - znamo se od 8. osnovne. Poprilično mi je poznato šta pričaju i kad nema ženskih u blizini. Ali glasno dobacivanje nikada nije bilo na repertoaru. 

Ко је споменуо гласно добацивање? У тексту се јасно каже да се ради о удељивању комплимената жени на основу физичког изгледа и то је рекао тужилац ни мање ни више. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Вести дана: ”Ко каже жени да има лепе ноге, иде у затвор”. У осталим вестима: ”Гашић шеф БИА”

A ko kaže nepoznatoj ženi, na ulici, da ima dobre g..ove, taj je baš romantična muškarčina. Još ako su tu prisutna i njena deca...e to je baja.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ко је споменуо гласно добацивање? У тексту се јасно каже да се ради о удељивању комплимената жени на основу физичког изгледа и то је рекао тужилац ни мање ни више. 

Ama, ti zbog kojih je zakon i donet, glasno dobacivanje smatraju komplimentom. I ja verujem da bi oni bili iskreno iznenadjeni kada bi im neka devojka objasnila da to i ne prija.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Grizzly Adams рече

Да се траже докази као за свако друго кривично дело. Данас смо у ситуацији да се ту практично некоме верује на реч.

А људима само могућност такве оптужбе упропасти живот, о пресуди да не говоримо. Жене на западу данас имају моћ да униште кога оће кад оће без проблема. Било је ситуација да човек заврши у затвору и тек после неког времена женска призна, ма ја сам лагала само да му се осветим што ме оставио или сл.

Pa traže se dokazi kao i za svako drugo krivično delo. Iskaz svedoka/stranke je takođe dokaz. Ne postoje nikakva pravila koja zahtevaju da postoje i materijalni dokazi... mada je kod velikog broja dela praktično nezamislivo da ne postoje, a da neko bude osuđen... ali ne postoji kao nekakvo pravilo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Ama, ti zbog kojih je zakon i donet, glasno dobacivanje smatraju komplimentom. I ja verujem da bi oni bili iskreno iznenadjeni kada bi im neka devojka objasnila da to i ne prija.

Гласно добацивање је од неспретан, па до џовански начин показивања некој жени да ти се физички допада. То само лудак може да сматра кривичним делом и такво третирање ствари ће да изазове неке врло ружне споредне појаве. С друге стране, рећи жени да има лепе ноге је толико нормална ствар, песме су испеване о женским ногама које су де факто једна од најлепших ствари у космосу, а то што неке данашње жене то сматрају ненормалним само показује тужно и неприродно стање у коме смо. Људи бре више не знају да се опусте, све је постао неки ненормалан страх и подозрење. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Гласно добацивање је од неспретан, па до џовански начин показивања некој жени да ти се физички допада. То само лудак може да сматра кривичним делом и такво третирање ствари ће да изазове неке врло ружне споредне појаве. С друге стране, рећи жени да има лепе ноге је толико нормална ствар, песме су испеване о женским ногама које су де факто једна од најлепших ствари у космосу, а то што неке данашње жене то сматрају ненормалним само показује тужно и неприродно стање у коме смо. Људи бре више не знају да се опусте, све је постао неки ненормалан страх и подозрење. 

Nekako ste se svi dohvatili lepih nogu a moj prethodni post kao da ne postoji.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Juanito рече

Nije. Tužilac je lupio onu glupost za sviranje... i baš je lupio... onaj drugi deo su rekle prolaznice na ulici... ovde ti je oriđinale prilog:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/2749825/tanka-linija-izmedju-komplimenta-i-seksualnog-uznemiravanja-.html

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Juanito рече

Мени је шокантно колико многе жене не знају најосновније ствари о простој биолошкој мушкој природи.

b5f881488a98710f7aa38be0965b61e3dcbe5dc9

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Tužilac je lupio onu glupost za sviranje... i

Што си у затвору? Па ето, лупио тужилац нешто...

Ако тужиоци лупају, онда је тек закон опасан да опаснији не може бити. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Што си у затвору? Па ето, лупио тужилац нешто...

Ако тужиоци лупају, онда је тек закон опасан да опаснији не може бити. 

Pa ne možeš da odeš u zatvor zato što je tužilac lupio nešto... mora i sudija da se nalupeta... i to u prvom stepenu, pa onda i veće na apelaciji...

Kad bi mogao da odeš u zatvor zato što je tužilac lupio nešto pola države bi nam bilo u zatvoru s obzirom na to koji su to moroni...

Подели на овим сајтовима

О закону ми је глупо да коментаришем  .Младе девојке идите на курсеве борилачких вештина, оканите се балета, није време за фине ствари....

Не носите деколтирано, уско и мини, јер мушки мозак функционише тако да реагује по дифолту на те ствари. Е сад зависи од типа мушкарца и разних фактора  који условљавају различите реакције код истих створова....:ani_biggrin: Али је заиста глупо очекивати / без обзира што сте се ви само скоцкале за себе или за свог вољеног / да и остали мушки не реагују, јер им је то усађено у природу. Значи да закључимо,  будите фине и  пристојне женске особе, носите комотне и фине ствари, не изаивајте, јер изазивате и ако не желите. То вам је као кад баците коску пред пса и очекујете да не реагује...једноставно по дифолту не може. 

Да имам власт или по народски " да сам закон "  сви мушки створови морали би  да сваки дан понављају  10 женских заповести као молитву....можда им дође до мозга најједноставнија математика коју изгледа ми уопште никад неће укапирати,  а те заповести су.... у следећем јављању, сада немам времена....:mahmah:   

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

Гласно добацивање је од неспретан, па до џовански начин показивања некој жени да ти се физички допада. То само лудак може да сматра кривичним делом 

Deluje mi da nisi ni gvirnuo u Krivični zakonik i video šta je sve propisano kao krivično delo... kao i u neku teoriju o tome šta su krivična dela... ;)

Цитат

и такво третирање ствари ће да изазове неке врло ружне споредне појаве.

Ostaćemo bez džovana?  :)

Цитат

С друге стране, рећи жени да има лепе ноге је толико нормална ствар,

I niko nikada po ovom članu zakona neće odgovarati samo zato što je nekoj ženi rekao da ima lepe noge...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

О закону ми је глупо да коментаришем  .Младе девојке идите на курсеве борилачких вештина, оканите се балета, није време за фине ствари....

Не носите деколтирано, уско и мини, јер мушки мозак функционише тако да реагује по дифолту на те ствари. Е сад зависи од типа мушкарца и разних фактора  који условљавају различите реакције код истих створова....:ani_biggrin: Али је заиста глупо очекивати / без обзира што сте се ви само скоцкале за себе или за свог вољеног / да и остали мушки не реагују, јер им је то усађено у природу. Значи да закључимо,  будите фине и  пристојне женске особе, носите комотне и фине ствари, не изаивајте, јер изазивате и ако не желите. То вам је као кад баците коску пред пса и очекујете да не реагује...једноставно по дифолту не може. 

Да имам власт или по народски " да сам закон "  сви мушки створови морали би  да сваки дан понављају  10 женских заповести као молитву....можда им дође до мозга најједноставнија математика коју изгледа ми уопште никад неће укапирати,  а те заповести су.... у следећем јављању, сада немам времена....:mahmah:   

Što je sigurno, sigurno je. A i komotno je.

burka-ansa-01.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...