Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

1 hour ago, Branka62 рече

Ne ispada. Svaki zakon se može zloupotrebiti. Hajde da ih sve zbog toga ukinemo. Svi koji se boje da će im zakon ukinuti muževnost ili šta već, sebično zaboravljaju na one, i muške i ženske, koji do sada nisu imali načina da se odbrane od napasnika ( dok ih ovi fizički ne povrede, ako i tada ).

Pa, o zloupotrebi sam i govorio, kada , recimo, zena iz nekih licnih interesa optuzi nekog za uznemiravanje, a covek se samo udvarao ili koketirao, pokusavao da 'osvoji' zenu ( ono musko - zenski odnosi ).

Meni to lici na zadiranje u takve vrste komunikacija izmedju zena i muskaraca. Ispada, da ce se muskarcima suditi kao po zakonu o verbalnom deliktu. Sta , ako se vise njih udruze u nameri da pomognu drugaru, da li ce se suditi i po komandnoj odgovornosti. :coolio:

Tu su svakakve mahinacije i zloupotrebe itekako moguce, od svih strana, kako muske, zenske ili sudske. Moze ovaj zakon, itekako zakomplikovati zivot,  svima nama. :blush:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Branka62 рече

Nije strašno. Odvratno je.

Мени је шокантно колико многе жене не знају најосновније ствари о простој биолошкој мушкој природи. Ако већ о нечему причамо, морамо да кренемо од реалности, а не од некаквих умишљених фантазија о анђелима који ходају. 

Подели на овим сајтовима

Inače, ako se ovim zakonom zabranjuje muškarcu da se udvara devojci, a zabranjuje se to suštinski kolege su to fino pokazale i naveli iskustva zapadnih zemalja, kome onda muškarci da se udvaraju? Muškarcima? Taj zakon ko da su pisali gej-lobiji.

Stvarno ode sve u propast. Više se ništa ne sme. Ne smeš ovo, ne smeš ono, itd. Lepo je Solženjicin još onda rekao,, demokratama" da će im se Diznilend pretvoriti u gulag.

Pa čim su oni otišli toliko daleko da zakonski uređuju kako će muškarac da se udvara devojci, ti je težak totalitarizam da se ne lažemo. To ne može da bude dobro.

Opet, niko ovde ne brani nasilnike i manijake, ali ovaj zakon je preterivsnje, mešanje u ljudski život u svaku sitnicu. I na kraju zakon je glup. Kraj priče.

Sent from my 5045X using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Ничег страшнијег нема од таквог уплитања државе у најосновније биолошке односе између полова. Уопште ми није јасно ако је ово зло некоме уопште пало на памет, а још мање ми је јасно како је победило.

Psihopate pišu takve zakone to nisu baš normalni ljudi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Православни Србин рече

Opet, niko ovde ne brani nasilnike i manijake, ali ovaj zakon je preterivsnje, mešanje u ljudski život u svaku sitnicu. I na kraju zakon je glup. Kraj priče.

Био би глуп да није стваран и да није већ масовно спроведен на западу. Што је најгоре, лично мислим да ће на крају довести до огромне катастрофе. Само ће испливати разне фрустрације које би у супротном биле здраво каналисане и на крају ће испасти горе него да нема никаквог закона. Тужно је то све мало...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Мени је шокантно колико многе жене не знају најосновније ствари о простој биолошкој мушкој природи. Ако већ о нечему причамо, морамо да кренемо од реалности, а не од некаквих умишљених фантазија о анђелима који ходају. 

Jedino što onda mogu da zaključim je da moj suprug i moji drugari nisu muškarci. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Jedino što onda mogu da zaključim je da moj suprug i moji drugari nisu muškarci. 

Једино што онда можеш да закључиш је да не могу пред тобом да се отворе због таквих ставова које имаш и да буду оно што заиста јесу. Треба мало видети шта причају и како размишљају кад остану сами. Моја о мени зна све и ту нема никаквих изненађења, а зна управо јер нема никакве фантазије и никакве илузије.

Подели на овим сајтовима

Био би глуп да није стваран и да није већ масовно спроведен на западу. Што је најгоре, лично мислим да ће на крају довести до огромне катастрофе. Само ће испливати разне фрустрације које би у супротном биле здраво каналисане и на крају ће испасти горе него да нема никаквог закона. Тужно је то све мало...

Pa ja se nekako mislim da to neće kod nas da zaživi tako ozbiljno. Ali videćemo ko znam šta će biti.

Подели на овим сајтовима

Наравно, архиватори као хроничари наше свакодневице су већ посветили епизоду овом сексистичком хумору где нам је свима лепо...
[/url]

Čvarkov: A šta si ti, humoristička policija?

Hahaha, legende, svaka im čast, odličnu su prikazali svu besmislenost ovakvog zakona. Humoristička policija. [emoji2]

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Једино што онда можеш да закључиш је да не могу пред тобом да се отворе због таквих ставова које имаш и да буду оно што заиста јесу. Треба мало видети шта причају и како размишљају кад остану сами. Моја о мени зна све и ту нема никаквих изненађења, а зна управо јер нема никакве фантазије и никакве илузије.

Ama kakve fantazije i iluzije posle toliko godina - znamo se od 8. osnovne. Poprilično mi je poznato šta pričaju i kad nema ženskih u blizini. Ali glasno dobacivanje nikada nije bilo na repertoaru. 

Подели на овим сајтовима

Ama kakve fantazije i iluzije posle toliko godina - znamo se od 8. osnovne. Poprilično mi je poznato šta pričaju i kad nema ženskih u blizini. Ali glasno dobacivanje nikada nije bilo na repertoaru. 

Dobro ali šta je toliko loše kad bi neko reko ženi da ima lepe noge?? Šta je tu kriminalno, da bi zasluživalo krivičnu prijavu? Stvarno ne razumem?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...