Jump to content

(ВИДЕО) Уз повике "Убицо напусти Београд" Бернар Анри Леви погођен тортом у лице на пројекцији свог филма у оквиру Белдокса

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 12 минута, МилошБГ рече

Мени је фасцинантна та појава код Србаља...

Шта ћеш брате. Њега смемо...:)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, МилошБГ рече

Дође Шредер у Београд на годишњицу бомбардовања, дође Блер, долазио Солана, долазили многи који нису се залагали за бомбардовање него нас директно и бомбардовали, покретали агресију и ништа.

Шредер, Блер и Солана су се кретали далеко од очију јавности, а и када би се појавили негде то би било искључиво у некој владиној установи или у званичној посети, где нико и не може да им приђе. Прошли би вероватно и горе од овог да су се зезнули да промоле мало њушке међу обичне људе :) 

Подели на овим сајтовима

Мало ме ово одведе међ старе текстове о свим тим догађајима да се подсетим шта је ту све било. Уобичајено мишљење је да су левичари били против Срба и ширили пропаганду. Али ево, овај текст је објављен на званичној страници ”интернационале”, дакле декларисаних комуниста.

http://www.wsws.org/en/articles/2001/03/koso-m01.html

Подели на овим сајтовима

Bernar Levi je odvratan lik koji je zaslužio jednu tortu u lice. Nikakav filozof, nikakav teoretičar, običan patološki rusofob i srbofob.
A uz to i on je levičar.

Iako ne podržavam komunizam i komuniste, ipak se slažem sa ovim njihov gest.

Sent from my 5045X using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Кад се ја слажем са СКОЈевцима значи да је задње време дошло...

Vala baš.

Sent from my 5045X using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Из извора блиским службама безбедности сазнајемо да је торта којом је погођен Леви била Москва шнит, што потврђује да Русија наоружава Србе.

Бескичмењаци

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, МилошБГ рече

Мени је фасцинантна та појава код Србаља...

Дође Шредер у Београд на годишњицу бомбардовања, дође Блер, долазио Солана, долазили многи који нису се залагали за бомбардовање него нас директно и бомбардовали, покретали агресију и ништа.

Дође неки леви Леви и паф опште одушевљење што је овако прошао, још као ууу добро је и прошао нису требали само торту итд

Не знам, прво нисам имао појма ко је овај лик до синоћ, друго ако је тако заслужио је, али немој да он добије све оно што горепоменути нису и да на њему лечимо комплексе и патриотизам.

Шредер, Блер и Солана имали обезбеђење, а овај дошо без па зато добио торту и за остале :)))

Подели на овим сајтовима

A što ovog Levija ne gadjase baljegom,šteta gdje ode ta torta.

Sent from my SM-J110H using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Занимљиви су ови ликови поред њега, какву је фацу направио чова са леве стране. А овај са десне мора да је знао, није трепнуо уопште... :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, NinaD рече

Шредер, Блер и Солана имали обезбеђење, а овај дошо без па зато добио торту и за остале :)))

Па за почетак, могао је бар неки протест код дотичних, па чак и да им не приђу и не гађају их тортом.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...