Jump to content

САД напале крстарећим ракетама базу сиријске војске као одговор на употребу хемијског оружја

Препоручена порука

Занимљив коментар на том форуму о спору у Јужном кинеском мору:

Цитат

је** се Кинезима за америчке крстареће.

Авиони почели да слећу:
Citat:J-11 fighter seen at Woody I. in Paracels- 1st time in 1yr. Poss. more in nearby hangars. 3 Spratlys could see similar deployments in future

C802OGjXoAATxRk.jpg.eefc8eff7634a7a22f09c577bd43eee3.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

O cemu se tacno radi? Jel to ona neka mala ostrva sto na njima Kinezi prave vojne baze?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, obi-wan рече

Bana je, inace, stari tviteras, tj. njena mama, kad je u Aleppu bila najzesca bitka, a mreze nije imalo 20 km okolo, njena mama je tvitovala 10x dnevno.

Kasnije je jedan bezobrazni Englez otkrio da je IP adresa tvitova negde sa podrucja Londona, ali to nema veze, znamo da je London blizu Aleppa... :coolio:

Није Лондон него Ленгли :)

Czr_X_BUWEAE1k09.jpg

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, ronin рече

Није Лондон него Ленгли :)

Czr_X_BUWEAE1k09.jpg

E vidis, pobrkao sam, Lengli je jos i blize... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Белгија се повлачи из коалиције и неће виђе бомбардовати Сирију, изјавио њихов министар одбране.

И немачка министарка малопре рече да се повлаче из авио мисија у Сирији.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ministri Nemacke i Belgije izjavili da se oni povlace iz ucesca u avio udarima u Siriji.

Takodje, kaze se da je cela Zapadna koalicija suspendovala letove iznad Sirije do daljnjeg.

Dok se za ove vesti ceka definitivna potvrda, vec se spekulise sta bi tacno to moglo da znaci.

...

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2017-godina_389.html

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2017-godina_390.html

...

Inace, nocas u ponoc istice taj neki memorandum o letovima iznad Sirije, svojevremeno potpisan od strane SAD i Rusa. Rusi su ga suspendovali, tj. to je bila njihova zvanicna reakcija na amuricki napad, obzirom da su ga SAD samim tim napadom potpuno prekrsile.

Koliko nesto razumem, to u nacelu znaci da sad PVO sistemi mogu da gadjaju bilo koji cilj i bez prethodnog upozorenja.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, obi-wan рече

Inace, nocas u ponoc istice taj neki memorandum o letovima iznad Sirije, svojevremeno potpisan od strane SAD i Rusa. Rusi su ga suspendovali, tj. to je bila njihova zvanicna reakcija na amuricki napad, obzirom da su ga SAD samim tim napadom potpuno prekrsile.

Koliko nesto razumem, to u nacelu znaci da sad PVO sistemi mogu da gadjaju bilo koji cilj i bez prethodnog upozorenja.

Мени ово сад почиње све више да личи на то да је ипак било некаквог договора. Јер ко може да руши у Сиријском ваздушном простору? Па само Руси, чини ми се. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, obi-wan рече

Ministri Nemacke i Belgije izjavili da se oni povlace iz ucesca u avio udarima u Siriji.

Takodje, kaze se da je cela Zapadna koalicija suspendovala letove iznad Sirije do daljnjeg.

Dok se za ove vesti ceka definitivna potvrda, vec se spekulise sta bi tacno to moglo da znaci.

...

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2017-godina_389.html

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2017-godina_390.html

...

Meni je ovaj video zagolicao mastu. Covjek vjeruje da je ovo sve bilo orkestrirano i da se Sirijci upozoreni na udar ranije, jer navodno Tramp igra devetodimenzionalni sah. Posto nijesam u ovim vojnim tehnikalijama vican, zanima me sta imas reci glede argumenata koje iznosi? ( i spremi se za povracanje zbog CNN propagande )

Подели на овим сајтовима

Та база је отворена за рад после мање од 24 часа... а ми бар знамо кад они удесе аеродром колико треба да се поправи. Нешто ту не штима...

Sent from my iPad using Tapatalk

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Трамп: "Ало, Владо, си ти?"

Путин: "Ја сам. Шта ме бре зовеш у ово доба, дебилчино!? Таман сам задремо"

Трамп: "Е, слушај. Овде ме смарају ови моји домаћи да не умем да водим земљу и тако та с***а. Попели су ми се више на овај плави перчин што никако не мог' да очешљам како треба. А ту су и новинари, медији и ове остале ленчуге. Не могу да их плаћам више, узеше ми и задњу пару. Морам нешто да гађам да ми се скину више. Нађо неку рупу у пустињи тамо, заборавио сам како се зове, никако да понесем ону моју стару свеску кад треба. Узми макни твоје одатле, кажи и оним Сиријцима тамо да се помере. Ће да испалимо неколико крстарећих ракета, после ће лупимо неки број да се раја пали. То су неки хангари тамо, тако ми рекоше. После нек узму и поправе то зачас и нек раде шта 'оће иза тога."

Путин: "Хмммм, не знам. Кад си планирао то?"

Трамп: "Вечерас, ајд после ћу ти јавим тачно време и шта ће да гађамо. Сад мора се обраћам јавности, треба да изгледам потресено и та с***а, знаш већ."

Путин: "Чекај, али..."

Трамп: "Нема 'али'. Је л' знаш ону кинту што сам ти позајмио? Можда сам матор, ал' знам и она три броја иза децимале колко ми дугујеш, немој се ти правиш много блесав. Знам где проводиш викенде, тако да..."

Путин: "Добро, добро. Ајд само ме пусти да спавам, !@#$@#*& те Сирија и ракете и штампа и све..."

Трамп: "Хехе. Ајде, ионако мора журим. Чујемо се ови дани..."

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, GeniusAtWork рече

Трамп: "Ало, Владо, си ти?"

Путин: "Ја сам. Шта ме бре зовеш у ово доба, дебилчино!? Таман сам задремо"

Трамп: "Е, слушај. Овде ме смарају ови моји домаћи да не умем да водим земљу и тако та с***а. Попели су ми се више на овај плави перчин што никако не мог' да очешљам како треба. А ту су и новинари, медији и ове остале ленчуге. Не могу да их плаћам више, узеше ми и задњу пару. Морам нешто да гађам да ми се скину више. Нађо неку рупу у пустињи тамо, заборавио сам како се зове, никако да понесем ону моју стару свеску кад треба. Узми макни твоје одатле, кажи и оним Сиријцима тамо да се помере. Ће да испалимо неколико крстарећих ракета, после ће лупимо неки број да се раја пали. То су неки хангари тамо, тако ми рекоше. После нек узму и поправе то зачас и нек раде шта 'оће иза тога."

Путин: "Хмммм, не знам. Кад си планирао то?"

Трамп: "Вечерас, ајд после ћу ти јавим тачно време и шта ће да гађамо. Сад мора се обраћам јавности, треба да изгледам потресено и та с***а, знаш већ."

Путин: "Чекај, али..."

Трамп: "Нема 'али'. Је л' знаш ону кинту што сам ти позајмио? Можда сам матор, ал' знам и она три броја иза децимале колко ми дугујеш, немој се ти правиш много блесав. Знам где проводиш викенде, тако да..."

Путин: "Добро, добро. Ајд само ме пусти да спавам, !@#$@#*& те Сирија и ракете и штампа и све..."

Трамп: "Хехе. Ајде, ионако мора журим. Чујемо се ови дани..."

9d chess :D

Na stranu to. Meni argumenti u videu izgledaju dobri. Trampove misli glede odluke su jednostavnije, sigurno. Ali, ako su Sirijci ranije upozoreni na udar i ako je opasnost od serina lazna ( jer pokazuje sliku ljudi koji diraju leseve golim rukama i kaze da tako ne smije sa zrtvama hemijskog oruzja se postupati ), onda nesto tu fali.

No kazem, nisam vican tim tehnikalijama pa smijem samo mastati sta bi bilo kad bi bilo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...