Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Ако је теби светац неко ко је извисио у комбинацији са дрогом па се због тога успротивио западу, онда нека те. Можда само ниси разумео.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Паралелни универзуми... :)

У којима је Албанија отворени противник Русији. Још кад се анти-руској коалицији придружи и Црна Гора мислим да ће Путин озбиљно да се забрине... :))

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

У којима је Албанија отворени противник Русији.

Она није, али они који је ложе и хране јесу.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

Ali ko ovde i prica o revoluciji, brate? Bas smo na temi napravili jasan otklon od toga.

Јасно ми је то, али и ова врста побуне је један вид револуције.

Да се разумемо, ја први муку мучим да укротим овај зилотски карактер :Д, али кад смирено размислим... ово шетање, вика и дрека ништа неће да промене суштински.

Мислим да свако од нас треба да почне од себе, да живимо живот у Христу и да га изграђујемо мимо политичког система, па ће нам аутоматски, као појединцима и заједници, бити боље.

Бар ја мислим да је тако гледајући из угла Хришћанства, а у пракси ми се показало да је то - то. 

Једном речју: дигосамрукеодполитике. :)     

Подели на овим сајтовима

http://dnevnizurnal.com/8-april-prvi-put-u-istoriji-srbije-vojska-policija-i-narod-zajedno-u-protestima/

...

8. APRIL! PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE! – Vojska, Policija i Narod zajedno u protestima!

...

7tf69-800x433.jpg

...

Situacija se iz minuta u minuti pogoršava. Tačnije postaje sve ozbiljnija.

8. aprila u subotu Srbija bi zaista mogla da bude u kolapsu. Nakon odluke policijskih sindikata da i oni krenu zajedno sa omladinom u proteste protiv Vučića ali i rezultata izbora, protestima će se pridružiti i vojska Srbije.

Njihov glavni sindikat pre nekoliko trenutaka je objavio saopštenje, da vojska razume negodovanje velikog dela javnosti, te da će ovo biti veliki zajednički protest svih snaga.

Advertisement

Ono što za sada nije baš jasno, jeste da li je do ove velike pobune došlo zaista spontano ili je situacija pod kontrolom i koordinacijom nekoga.

Iz MUPa nam kažu, da su protesti njihovih kolega neretki, ali da nije dobar tajming što će tri poluge nacije protestovati u isto vreme.

Naime, postoji strah od izbijanja problema jer će po prvi put u istoriji zajedno protestovati, policija, vojska ali i narod.

Izvor: Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

8. APRIL! PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE! – Vojska, Policija i Narod zajedno u protestima!

Е то ми кажи!

Сад лепо да похапсе ту комуњарску банду, па да кренемо испочетка како треба.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, todor рече

Јасно ми је то, али и ова врста побуне је један вид револуције.

Да се разумемо, ја први муку мучим да укротим овај зилотски карактер :Д, али кад смирено размислим... ово шетање, вика и дрека ништа неће да промене суштински.

Мислим да свако од нас треба да почне од себе, да живимо живот у Христу и да га изграђујемо мимо политичког система, па ће нам аутоматски, као појединцима и заједници, бити боље.

Бар ја мислим да је тако гледајући из угла Хришћанства, а у пракси ми се показало да је то - то. 

Једном речју: дигосамрукеодполитике. :)     

Ne, ovo nije nikakva revolucija, bas nema slicnosti sa tim. Da ne mesamo babe i zabe.

Revolucija je, po samoj svojoj definiciji, oruzana pobuna. Ovde je sve suprotno tome, bar za sad.

Inace, ja sam vazda bio sasvim apolitican, ali ima i druga krajnost - kad covek prosto postane tup, i onda prakticno tom svojom svojevrsnom apatijom saucestvuje u grehu vlastodrzaca, tj. prakticno u svemu sto oni zlocine vec tako dugo vremena.

A ako ti ovo pitanje jos nije jasno, preporucujem (ako mozes da nadjes) da pogledas poslanicu sv. Petra I Cetinjskog ondasnjim crnogorskim plemenima, gde ih vrlo ostro kritikuje zbog toga sto su medju sobom prikrili nekog, ne secam se da li je bio neki lopov, ili sta je vec uradio. I kaze im "zasto takvoga niste odmah i javno izoblicili?" Dakle, nije svako povlacenje iz javnog zivota pobozno, to da razumemo.

Ovde se u osnovi uopste ne radi o pukoj promeni vlasti radi necije udobnosti, nego o potpunom odbacivanju i neprihvatanju pseudosistema rugote, zla i mafijasenja, koji traje 2+ decenije unazad.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ма да се не лажемо ову банду не мож` другачије да отераш осим неком озбиљном претњом. Наравно да је свако нормалан против тога да страда народ, не дај Боже никако...

Али ово мора да се пресече, војска и полиција могу да их потерају ако се реше. Треба неко да разјури те комуњаре више.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, obi-wan рече

http://dnevnizurnal.com/8-april-prvi-put-u-istoriji-srbije-vojska-policija-i-narod-zajedno-u-protestima/

...

...

7tf69-800x433.jpg

...

Situacija se iz minuta u minuti pogoršava. Tačnije postaje sve ozbiljnija.

8. aprila u subotu Srbija bi zaista mogla da bude u kolapsu. Nakon odluke policijskih sindikata da i oni krenu zajedno sa omladinom u proteste protiv Vučića ali i rezultata izbora, protestima će se pridružiti i vojska Srbije.

Njihov glavni sindikat pre nekoliko trenutaka je objavio saopštenje, da vojska razume negodovanje velikog dela javnosti, te da će ovo biti veliki zajednički protest svih snaga.

Advertisement

Ono što za sada nije baš jasno, jeste da li je do ove velike pobune došlo zaista spontano ili je situacija pod kontrolom i koordinacijom nekoga.

Iz MUPa nam kažu, da su protesti njihovih kolega neretki, ali da nije dobar tajming što će tri poluge nacije protestovati u isto vreme.

Naime, postoji strah od izbijanja problema jer će po prvi put u istoriji zajedno protestovati, policija, vojska ali i narod.

Izvor: Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

И још да додам, пошто је синоћ било неких двојби и страхова због најављених налета хеликоптера "преко града"...

Хеликоптери, нити лете "преко града" (град Београд, тј. центар је тзв. LYQ зона над којом је забрањено летење), нити је намена (и намера) тих летова на било који начин усмерена против било ког грађанинаове земље, те тако и тих људи који протестују.

Има већ неколико година унатраг, како хеликоптери из састава 890. хеликоптерске ескадриле са аеродрома Батајница (сећате се, овде смо "ломили копља" око прославе њихове крсне славе), заправо хеликоптерске посаде увежбавају тзв. МЕДЕВАК летове, односно тренирају хитну медицинску евакуацију и слетање и полетање са ванаеродромске просторије - у овом случају хелидрома крај ВМА.

Задатак се обавља по маршрути а. Батaјница-Земун (Горња варош)-67. блок-ВМА и натраг истим путем, односно, може да се деси због промене "руже ветрова", да се у повратку иде по ширем кругу који подразумева прелет преко Звездаре и Карабурме те излазак на "капију" Борче, али у сваком случају, не преко центра града.

Према томе, само јако-војска је увек уз свој народ!

BATAJNICA-MI17-HE.jpg

jesen-2015-2-1.jpg

14712894_1107723505988185_17841339853794

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Идемо! :)

srpska_zastava_grb.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Grizzly Adams рече
пре 38 минута, Милан Ракић рече

Идемо! :)

Profesionalnim pripadnicima VS nije dopusteno pravo na protest prema clanu 14. stav 5 Zakona o Vojsci Srbije, a specijalnim jedinicama je to pravo omoguceno (MUP), dakle, prioritet veca bezbednost gradjana... ;):)

Odoh sad malo da nerviram ministra :mahmah:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Тања1 рече

Profesionalnim pripadnicima VS nije dopusteno pravo na protest prema clanu 14. stav 5 Zakona o Vojsci Srbije, a specijalnim jedinicama je to pravo omoguceno (MUP), dakle, prioritet veca bezbednost gradjana. ;):)

Прцизније-учешће на јавним скупшовима политичких странака У УНИФОРМИ :)

Шалим се-у праву си. Свако страначко организовање у војсци је забрањено и на концу-погубно је. Што не значи да свак` има право да мисли својом главом

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Милан Ракић рече

у овом случају хелидрома крај ВМА.

Иначе, заборавио сам да кажем да је хелидром крај ВМА познатији као "ТИТО" 12:smeha:

CAJAA4e_WQAA0_FCA.png

vma_006.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...