Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 9 минута, Рапсоди рече

Боље  апатичност са покрићем, него оптимизам без :D

Чему живот онда...?.

Ако само "чекаш смрт" па онда бар уради нешто славно за крај да одеш како треба. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Dobro, onda akutna beznadeznost.

Де ја овако весела,  све са строгим постом :D , да будем акутно безнадежна...не иде...

Ми само немамо исту политичку веру....:ani_biggrin: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, obi-wan рече

U birački spisak upisano je 800.000 glasača više nego što Srbija ima punoletnih stanovnika

пре 3 часа, obi-wan рече

Prema tome pravo da na ovim izborima imalo je 800.000 birača više, ističe list.

Више од тога јер су неки који имају право да гласају избрисани из списка. Да ли грешком или намерно (насумично или по неком критеријуму), то већ не знам. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Grizzly Adams рече

Ено Бели је показао да може - појавио се човек на CNN-у. Тако треба. Само јако. ;)

А просечни гледалац CNN-a: ”Are all the Siberians so white? Does it have to do with snow and cold?” 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Ми само немамо исту политичку веру....:ani_biggrin: 

Eto, nista tesko, a vidi kol`ko strana ti je trebalo da to kazes...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

Eto, nista tesko, a vidi kol`ko strana ti je trebalo da to kazes...

Ја од почетка мог бивствовања на форуму  држим страну Дверима и Болету  и надам се да не морам на сваком посту то да понављам.

И надам се да знате да су Руси већ послали списак организатора  протеста . Даље не морам ништа да кажем...

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

И надам се да знате да су Руси већ послали списак организатора  протеста . Даље не морам ништа да кажем...

Dobro je kad ti to tako sigurno znas. Mi smo ti ovde ostali sitna boranija za tebe...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Кратос рече

Što je opozicija ćutala o tom višku ako je on stvarno toliki?Što je pristala da učestvuje na izborima u takvim uslovima,onda su trebali svi kolektivno da bojkotuju a ne da učestvuju i time daju legitimitet celom procesu?Diletanti....lepo reče Dragaš,politički idioti....

Зато што су идиоти и дилетанти, потпуно тачно. А има и тога да и њима можда одговара. Не сад, али је одговарало раније и можда ће и касније. Што не значи да грађани Србије немају право да се буне у ком год желе тренутку (пре или после избора или тачно између избора, небитно). Што нису раније? Па нису, били су сморени, а сад им еј ето прекипело и не могу више да трпе. Понављам, имају право, и морално и законско.

Да те подсетим - све те партије, избори, демократија и остало, то би требало да буду само алат за очување суштине, а суштина су личне слободе грађана. Ако неке будале крше личне слободе грађана, унижавају људско достојанство итд. потпуно је ирелеватно што су изабрани на изборима. То је упоредиво са компанијама. Ту акционари демократски бирају извршног директора. Али ако он прекрши законе, ту се онда акционари више не питају. Не могу да кажу суду: ”Јес, он је криминалац, али ми смо га изабрали, немате право да му судите”. Ја се потпуно слажем да бу Вучићу и његовим претходницима требало да суде судови, уместо да студенти шетају. Али пошто судови де факто не постоје, онда мора да се претестује, хеби га. Простестантни би требало на врх захтева да додају независно судство и правну државу, ако већ нису. То је највећи проблем овде. Е сад, како тачно доћи од захтева до почетка остваривања, не знам, али је важно дизати свест.

Подели на овим сајтовима

Боње немој рапсо, ...мош мислити руси послали списак

Где су бре паре!?! 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Dobro je kad ti to tako sigurno znas. Mi smo ti ovde ostali sitna bornija za tebe...

Ја верујем да је истина, но не знам за сигурно, али ипак размишљам да Вуле не сме да се шали са  Русима . ( да је то његов политички потез , а да нема везе са руском дојавом  ....лако проверљиво ) 

У посту највише волим да  ручким ситну боранију....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Grizzly Adams рече

па онда бар уради нешто славно за крај да одеш како треба. :)

Зар и ти брате Гризли, што да одем како треба, испада да нисам живела како треба....:)  ето нож у леђа право од амера....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

мош мислити руси послали списак

Јок  него су амери...:)))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Ја верујем да је истина, но не знам за сигурно, али ипак размишљам да Вуле не сме да се шали са  Русима .

Blago tebi, i ja sam uvek voleo da zivim u filmu, ali nemam toliko maste...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Јок  него су амери...:)))

Zanimljivo je da ti npr. sasvim prenebregavas fakat da AV-a gura i drzi Zapad, a ne Rusi. Snovi su grdna stvar ako im se predas...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...