Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Да би се уопште расправљало и размишљало о економском уређењу, мора прво ова екипа да се некако макне са власти. Јер је ваљда свима јасно да се ради о ауторитарној мафијашкој партократији, коју не можеш никада да реформишеш. Можеш само да их смениш или срушиш са власти. Па онда обавезно прећи на полако демонтирање целог система који овде влада већ 30 година. То мора да не би за 10 или 20 година неки нови студенти опет морали да излазе на неке нове демонстрације против неког новог (а можда и баш овог истог) Вучића.

Тако да су Чеове мајице тренутно најмањи проблем :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Мој савет је само оно што сам рекао - да буду веома лукави и играју медијску игру преко западних медија, ако могу икако. Ту треба овог идиота представити као корумпираног мафијаша и зликовца (што није тешко...) па можда нешто буде. Ено Бели је показао да може - појавио се човек на CNN-у. Тако треба. Само јако. ;)

Са овим се уопште не слажем. Не треба нам опет ЦНН ни западни медији, а још мање њихове интервенције и уплитања. Ову ствар треба решавати код куће. Тако је теже, али постоји некаква могућност да ће се решити, у противном мењамо један проблем, са другим. А већ смо то пробали. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Па онда обавезно прећи на полако демонтирање целог система

Па нема код нас свести која је потребна за реформе. Најреалнија варијанта је да се прави непрестана фрка и потпуно спречи функционисање централне власти и да се цео систем уруши сам од себе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Можеш само да их смениш или срушиш са власти. Па онда обавезно прећи на полако демонтирање целог система који овде влада већ 30 година.

Само то мора да буде када се створи алтернатива, али искрена права, не спонзорисана од интересних група. Ако се све сруши у вакуму, биће хаос гори него овај. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Па онда обавезно прећи на полако демонтирање целог система који овде влада већ 30 година.

Heh, kako naivno... :)

To je ovde tako već 150 godina, minimalno.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vedran рече

Са овим се уопште не слажем. Не треба нам опет ЦНН ни западни медији, а још мање њихове интервенције и уплитања. Ову ствар треба решавати код куће. Тако је теже, али постоји некаква могућност да ће се решити, у противном мењамо један проблем, са другим. А већ смо то пробали. 

То је најгора варијанта, јер "код куће" не може никако другачије осим силом. А то не ваља никако...

Мислим да људи много подцењују Вучића. Он је само зликовац који је навукао маску цивилизације, до прекјуче је звао на клање припадника других народа. Њему не би био никакав проблем да инсценира нешто и покрене насиље на улицама, само ако процени да нема другог избора.

Погледајте бре његове изјаве пре само десетак година људи... То је лудак.

У спонтано излечење нарцисоидних психопата нешто не верујем...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па нема код нас свести која је потребна за реформе.

Амин. Људи, мислим да знају да је потребно да се "нешто" мења. Али не схватају добро шта и како. А то је врло опасна ситуација. Треба имати на уму да су већ две генерације одрасле потпуно у систему партократије. Да је то усађено у ментални склоп. Неколико страна уназад неко је послао снимак једне жене која прича са Радуловићем. И каже му "запосли ми сина" па ћу ти веровати. Она жена искрено прича, разочарана у све, али она у ствари и изражава један ментални склоп који је присутан код већине. Није му рекла промени систем да људи могу да конкуришу и успеју према својим квалификацијама и способностима, него "запосли ми сина" па ћу ти веровати.

Потребно је преумљење. Али никога на политичкој сцени нема који то говори, да људи чују ово на јасан начин артикулисано. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

То је најгора варијанта, јер "код куће" не може никако другачије осим силом. А то не ваља никако...

Мислим да људи много подцењују Вучића. Он је само зликовац који је навукао маску цивилизације, до прекјуче је звао на клање припадника других народа. Њему не би био никакав проблем да инсценира нешто и покрене насиље на улицама, само ако процени да нема другог избора.

Погледајте бре његове изјаве пре само десетак година људи... То је лудак.

У спонтано излечење нарцисоидних психопата нешто не верујем...

Bas tako!

Zato mi je bas drago kad vidim da ovi demonstranti pozivaju i insistiraju na nenasilju. To je bas dobro i pametno!

U bilo kakvom obliku nasilja, fukare i ludaci uvek profitiraju. To se pokazalo i dokazalo milion puta do sada.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Grizzly Adams рече

Мислим да људи много подцењују Вучића.

Ja ga ne potcenjujem, on je dijabolični zlotvor visokog reda...

Iz perspektive našeg naroda - on je u suštini turski sultan, žao mi je što većina to ne shvata (jer je takođe i majstor manipulacije), zbog ovoga me uopšte ne čude ni oni hvalospevi Muratu. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vedran рече

Амин. Људи, мислим да знају да је потребно да се "нешто" мења. Али не схватају добро шта и како. А то је врло опасна ситуација. Треба имати на уму да су већ две генерације одрасле потпуно у систему партократије. Да је то усађено у ментални склоп. Неколико страна уназад неко је послао снимак једне жене која прича са Радуловићем. И каже му "запосли ми сина" па ћу ти веровати. Она жена искрено прича, разочарана у све, али она у ствари и изражава један ментални склоп који је присутан код већине. Није му рекла промени систем да људи могу да конкуришу и успеју према својим квалификацијама и способностима, него "запосли ми сина" па ћу ти веровати.

То су Титови омладинци, они не знају и не могу да разумеју другачије. Бојим се да ту нема преумљења док поп не опева...

пре 1 сат, Vedran рече

Потребно је преумљење. Али никога на политичкој сцени нема који то говори, да људи чују ово на јасан начин артикулисано. 

Само на Поукама! ;)

Још мало па кад направимо партију ко Двери, има да разбијемо... :))

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Још мало па кад направимо партију ко Двери

има да разбијемо...

... ко Двери 12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Ми ћемо имати подршку Билдерберг групе и још неких тајних организација... ;)

Па по чему ћемо се онда разликовати од осталих? ХАХА

12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Vedran рече

Па по чему ћемо се онда разликовати од осталих?

А, ми смо илуминати вишег степена, не тамо неки прашинари... :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...