Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 1 сат, obi-wan рече

U birački spisak upisano je 800.000 glasača više nego što Srbija ima punoletnih stanovnika...

Верујем да тај списак није никада ни био најпрецизнији а ако томе додамо и праве гласове оних који реално ни не знају зашто су гласали за ав, лако стижемо до његове цифре. Уз лицемерно омаловажавајући став према неким старијим суграђанима којима је његова екипа на челу са њим скидала са пензије и испирала мозак хипнотишућим приказама и величањем једног истог лика са ефектом сублимиране поруке, јасно је зашто је моја баба која се иначе стално жали на смањења пензије и реално падање куповне моћи, ипак гласала за ав....Када је питате зашто, одговара да ни сама не зна. Седи јадна испред тв-а и упија све то а једва зна да користи даљински управљач даље од пинка и турских серија... То су наши суграђани, па и наши рођени и није мали број њих. Објаснити им није лако. Срамотно и жалосно да се на такав начин злоупотребљава здравствено стање тих људи.

Што би "рекао постер" на коме је лик пок. глумца (Зоран Радмиловић)... ово више није народ ово је дијагноза бре... 

Да не мрачим, нисам песимиста али генерално мислим да се морамо уозбиљити као народ.

Само сам хтео да вам се јавим, нисам дуго пискарао овде али вас читам повремено. Позз за екипу :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Što je opozicija ćutala o tom višku ako je on stvarno toliki?Što je pristala da učestvuje na izborima u takvim uslovima,onda su trebali svi kolektivno da bojkotuju a ne da učestvuju i time daju legitimitet celom procesu?Diletanti....lepo reče Dragaš,politički idioti....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

itd itd, ima previse toga. Koliko u tih preko 50% glasova je onih koji us iznudjeni na ovakav nacin??

I to se racuna u postenu pobedu, mislim......vecina iz straha potpisuje i cuti. Oseca da je sila jaca i plase se za sebe i egzistenicuju.

No comment.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, emilija рече

itd itd, ima previse toga. Koliko u tih preko 50% glasova je onih koji us iznudjeni na ovakav nacin??

I to se racuna u postenu pobedu, mislim......vecina iz straha potpisuje i cuti. Oseca da je sila jaca i plase se za sebe i egzistenicuju.

No comment.

A što se plaše?Evo kod mene su bili i ja sam ih otero u tri p.m.Bez straha,iako nisam Jankovićevac:skidamkapu:.Što bi ih se plašio bilo ko?Znaš ko se plaši ,onaj koji zavisi od njih,onaj kog su zaposlili ostalima mogu samo da pljunu pod prozor.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, emilija рече

пре 3 минута, emilija рече

No comment.

Еми, ако се слажеш да уклонимо ова два последња коментара, јер ова "сватица", лако може да замени слину на месту милистора унутрашњих дела... Мсм кандидовала се

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

A što se plaše?Evo kod mene su bili i ja sam ih otero u tri p.m.Bez straha,iako nisam Jankovićevac:skidamkapu:.Što bi ih se plašio bilo ko?Znaš ko se plaši ,onaj koji zavisi od njih,onaj kog su zaposlili ostalima mogu samo da pljunu pod prozor.

И? Кол`ко је так`их?

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, ИгорМ рече

јасно је зашто је моја баба која се иначе стално жали на смањења пензије и реално падање куповне моћи, ипак гласала за ав....

Jasno je... zato što ti nisi izvršio svoju građansku dužnost tj. ubedio babu da glasa za nekog drugog... ili joj bar sakrio ličnu kartu na dan izbora... ;)  :P

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Милан Ракић рече

И? Кол`ко је так`их?

Pa valjda više nego SNS-ovaca,45% što nisu izašli,16% Jankovićevih,10 % Belovih,5 % Jeremićevaca,Šešeljevih 4 i kusur,dverjani,Radule,DSS,Stamatović....znači mnogo kume.:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...