Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, Ћириличар рече

Апсолутно! Но и поред тога, Вучко је свакако могао ангажовати пар "додатних" гласова за себе. Чисто за сваки случај. Од вишка глава не боли :D

Сад, био би циркус ако је заиста украо дио гласова и ако би му ти гласови заиста значили због другог круга. Морао бих тону кокица испећи и уживати у спектаклу :D

Opozicija bi sad trebalo da napravi ozbiljnu kampanju da me ubedi da je Psiho morao da nakrade toliko, posle svega. Pride imaju one zvake o sponatanom okupljanju mladih, alo?! Kao, reka ljudi na ulici. Daj, imali smo onoliku silu na ulicama devedesetih i dvehiljaditih i nije bilo dovoljno. Izasli na ulice da urade nesto?! Bolje citajte nesto ili jos bolje make sweet sweet love, od ove budalastine, ovako uoblicene, nema nista.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Воле лепе и шарене клипове. Ложили су се на дверјнски онај клип и масовно га делили, али није један клип довољан. Највиралнији видео био онај кад Вучић искаче из канте. Да се све време одржавала креативна тензија, могло се нешто постићи. Јеремић избацио онај врх клип, ал прекасно и са глумцима који нису ни за школске рецитације. 

Ал никог не интересују снимци митинга или изјаве Вође Јанковића, Јеремића, Обрадовића, Радуловића... сем њих, који су се триповали да су Вође.

Ниси испоштовао Војводу. Молим те, ово ремек дјело мораш виђет! Генгста реп стрејт фром Мунзе!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Жао ми је Шешеља, али реално није човек могао имати бољи резултат. Ипак је Шешељ мало фанатик па је боље овако.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Stvar je u tome sto psihopate poput Vucica dolaze na stadij kada ne podnose opoziciju. Sto zbog sujete sto zbog nesigurnosti. Da je bio drugi krug, u njega bi isli on i Jankovic i onda bi stvari tekle malo drugacije. Tada bi se razvijala debata, Jankovic bi kupio jos pristalica. Tada bi isli TV dueli koje Vucic sigurno ne bi volio jer kao i svaki psiho ne voli direktne verbalne duele jer duboko zna da takvim stvarima nije dobar dovoljno, a ima posteno covjek za sta da ga ujede. No on bi vjerovatno uzeo izbore, ali opozicioni kandidat ne bi pao bez borbe, ostavio bi utisak trag za buduce izbore i nadu da ce biti drugacije. Vucic to nece on hoce da vidi sve protivnike daleko iza njega jer on je svemocni i jedini sposobni vladar pod ovim univerzimom. Eto zasto mu je bilo bitno da ne bude drugog kruga cak i iako bi na kraju pobjedio. 

Да, могу да се сложим да би због политике у Србији било боље да је било другог круга. Али не могу да поверујем у фантастичне тврдње да би неко други победио у том евентуалном другом кругу. У суштини ништа не би било другачије, осим неке свести да постоји некаква опозиција у Србији.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Ma ovde se ne zna sta je veca smejurija. Fino je protestovati samo treba da se zna jasan cilj. Protest protiv diktature bi imao smisla i autokratije, al bez nekog organizovanof pokreta nema nista. OpoZiciha je naravno potpuno diletantska i bez ikakvog kontskta sa realnoscu. Jankovic je prosao relativmo dobro i kao kandidat za predsednika je bio sasvim OK i glasove je upravo dobio zbog toga sto je insistirao na pravmoj drzavi kao predusloby bilo kakve politicke borbe i na borbi protiv autokratije, a sve glasove koje je izgubio izgubio je zbog toga sto je od dela naroda bio prepoznat kao zuti kandidat i jasne slike da su njegovi politicki stavovi socijaldemokratski i da je levi liberal po vecini pitanja.  E sad kao predsednik rekao je da ne bi nametao svoje stavove politicke stavove vec bi koristio isklhicivo svoje ovlascenja i meni je delovao uverljovo.

Problem u koji ulazimo bi bio da on kao def najozbiljnji opozicionar oformi pokret/stranku bilo bi znatmo drugacije od predsednicke trke jer bi tu upravo trebalo da zastupa svoju ideologiju. Ja prvi, a i mjogi drugi koje znam ne bi podrzali jos jednu socijaldemokrtasku stranku, eventualno bi dodatno oslabio DS i Tadicevu stranku sto mozda nije ni lose jer su zreli za smetliste i nesto mladjih. Sto se mene tice socijaldemokratska levicarskoliberalna prica = zlo kao i progresivci-populisti

Ali generalno dok opozicija sa oprostenjem ne odjebe od toga da su oni intelektualna elita, a ostali krezuba sirotinja nece uraditi nista. Ako nekome konstatno govoris da je glup i bezvredan ne mozes da ocekijes da ce glasati za tebe. A i mogli bi se setiti da je i 5og oktobrs upravo ta krezuba Srbija bagerima rusila koridore policije i tako skinula Milosevica, a ne raznorazni antifa pedercici i levicarska kvaziintelektualna elita

Подели на овим сајтовима

Па и да дође неко други на власт, питање је да ли би било шта могло да се поправи. Јер наш народ не би пристао да се уради оно што мора да се уради.

90% те "опозиције" би било против лидера који би кренуо да спроводи озбиљне реформе. Па би се опет опозиција избламирала и вратило неко слободаново политичко копиле.

Није наш проблем (само) Вучић.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ћириличар рече

Нису националисти, нису неки конзервативци, него су млади људи који су генерално либералнији и који воле да гурају средњи прст власти.

Довољно да неки од њих подрже неког озбиљног кандидата. АЛи сумњам да би сви од њих били спремни на то.

А то, онда извини. Погрешно те схватих. Да ли би био бољи, ко зна? Па Бели зна, наравно :D

Глас за Белог најлакше може да се окарактерише као протестни глас. Зато ја не видим да његови гласачи уопште могу да се подведу под било какву "политчку оријентацију". Мислим да би за њих глас за било којег кандидата осим за Белог био глас за политички естаблишмент. Зато ми је тешко поверовати да био они гласали за Јанковића, јер мислим да и њега виде као део естаблишмента. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vedran рече

Глас за Белог најлакше може да се окарактерише као протестни глас. Зато ја не видим да његови гласачи уопште могу да се подведу под било какву "политчку оријентацију". Мислим да би за њих глас за било којег кандидата осим за Белог био глас за политички естаблишмент. Зато ми је тешко поверовати да био они гласали за Јанковића, јер мислим да и њега виде као део естаблишмента. 

Нису ни гласачи Белог сви исти. Неки би гласали, неки не би. Моја је претпоставка да већина не би, али опет - ту је оно гурање прста власти. Ко зна? Никад нећемо сазнати :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ћириличар рече

Морона, али морона без пртљага из прошлости. Ови су сада ем морони ем са тешком љагом на себи.

Koja bre "teška ljaga" u kontekstu i poređenju sa ovim SNS ološem? O čemu pričamo?

Kao da je izbor između toga da sedneš u septičku jamu ili na stolicu ali ti stolica smeta jer je stara, prašnjava i uflekana i tvrdiš da je normalno da ljudi biraju da sede u septičkoj jami dok im se kao alternativa ne ponudi neka fina, čista, nova stolica bez i jedne fleke...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Avocado рече

Koja bre "teška ljaga" u kontekstu i poređenju sa ovim SNS ološem? O čemu pričamo?

Kao da je izbor između toga da sedneš u septičku jamu ili na stolicu ali ti stolica smeta jer je stara, prašnjava i uflekana i tvrdiš da je normalno da ljudi biraju da sede u septičkoj jami dok im se kao alternativa ne ponudi neka fina, čista, nova stolica bez i jedne fleke...

Није такав избор.

Избор је, у контексту ове приче, као да седиш у септичкој јами, а да ти неко нуди да пређеш у дубљу и разрађенију септичку јаму, у којој си већ био, па си заборавио колико смрди, и онда ти продају причу да мање смрди, али се не сећаш јер си у њој седео пре пет година. И повремено нацрта неки фин графит у тој септичкој јами, па ти делује боље од ове септичке јаме у којој ти пуштају народњаке. Ал резултат је потпуно исти - до гуше си у говнима.

У том контексту, много је здравије и да не гласаш, него да опет гласаш за Стамболићево крило комунистичке партије и за гуруа Латинку Перовић, јер је то крило и довело до васкрсавања овог Слобиног крила после слома из 2000. године. Да не спомињем да је комунистичко и југословенско и анационално.

Стварно је сулудо гласати за Мурту.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Врло је могуће да су ово цепали убачени СНС елементи, којих међу студентима и посебно студентским организацијама има много, то није фрка.

Међутим, они су ово цепали без да било ког из публике упути макар и једну лошу реч, да проба да их заустави, што довољно говори о стању свести оних који су на овај протест изашли.

Само фали да крену да вичу "He will not divide us!" и да попуне слику.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...