Jump to content

Александар Вучић - председник Србије

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 1 сат, Ћириличар рече

Подели на овим сајтовима

Може неко из администрације да пребаци ове задње постове у ону нову тему посвећену протестима, да се не би паралелно причало на две теме о истим стварима. Чисто предлог :) 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Аурор рече

A šta preostaje onima koji ne planiraju da idu, iz ovog ili onog razloga?

Књигу/алат у руке, па радити на себи. Учити, унапријеђивати се, преиспитивати се, исправљати своје грешке, критиковати лоше кандидате  и лош опозициони естаблишмент, а не:

autistic-screeching-dude.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

A šta preostaje onima koji ne planiraju da idu, iz ovog ili onog razloga?

Па мислим да је једина нада ту да направиш неки бизнис или посао преко интернета па да што мање зависиш од окружења. Ако имаш лову можеш некако да се изолујеш.

Иначе, ако радиш негде за плату и сл. онда си га угасио.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Па мислим да је једина нада ту да направиш неки бизнис или посао преко интернета па да што мање зависиш од окружења. Ако имаш лову можеш некако да се изолујеш.

Ovde se igrica igra na hard... :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Again... so much American in this :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Ovo i Miroljub savetuje.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Ovde se igrica igra na hard... :)

пре 3 минута, Ћириличар рече

Impossible*

Ма јесте "хард", ал` није немогуће. Ја сам то био направио. Зарађивао сам као боље стојећи Амер, онда мож` да живиш како оћеш и боли те д. Лакше ми било него сад... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Лакше ми било него сад... :)

Сад ти је овај фазон :D

Може се и у Србији, и на Балкану генерално ( уз пар земаља као изузетак, БиХ и Косово прије свега ), али не колико би требало. Но хеј, тако је како је. Играш покер са руком која ти је додијељена :)

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Grizzly Adams рече

Ма јесте "хард", ал` није немогуће. Ја сам то био направио. Зарађивао сам као боље стојећи Амер, онда мож` да живиш како оћеш и боли те д. Лакше ми било него сад... :)

Preš'o igricu... :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, obi-wan рече

Ja bi radije ako mogu da budem ministar turizma...

Не може, ти би да се напутујеш на грбачи ЖРУ народа а немаш појма о истом. Ту нам треба свецки путник, који је окусио свакакве дестинације.

Значи, @Juanito... ;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Хоће ли се ико смиловати и открити ми ко од уредника је Бели? :) (може и у инбокс)
'Фала.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...