Jump to content

По овом тексту испада да свако ко не врши Исусову молитву иде у пакао?? Ради се о виђењу једне монахиње

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, елТорнеро рече

Читај Поруке, о посту, и видећеш да готово свако покаже страст која најјаче њиме влада...:)

Значи, код мене је сарказам.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, елТорнеро рече

Драго ми је да се разумемо.

Бог нас једини заиста разуме. Ми једни друге - врло тешко. Зато је и незахвално тумачити "на прву" оваква виђења која су лична. Бог зна зашто је овој монахињи тако представио стање ствари. Бог се обраћа простим људима једноставним речима нпр. "А ти Перо ништа не направи од оног што ти ја реко" - јер то је језик који разумеју. Зато се монахињи обратио на овај начин - јер је тако могла да разуме. И тај старац што је рекао послушнику да му је молитва то што ради физички посао не треба се одмах тумачити као да је то универзална поука за сваког. Можда је старац расудио да је том младићу корисније да се мало физички истроши уместо да фантазира. Молитва и даље остаје најважнији посао хришћана а посебно монаха - јер се зато и монаше.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Огњен рече

То значи да поред стараца има и "стараца".

Да, хајдемо онда поново:

"Читај Поруке, у току поста, и видећеш да готово свако покаже страст која најјаче њиме влада"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, елТорнеро рече

Да, хајдемо онда поново:

"Читај Поруке, у току поста, и видећеш да готово свако покаже страст која најјаче њиме влада"

Шта поново?

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...