Finrod Felagund Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Ničim, nisi se ni predstavio ni rekao pomoz Bog ja sam novi član zovem se ime i prezime i rado bi se uključio u diskusiju itd.. Dakle ničim nisi zaslužio ama baš ništa, nisi pokazao ni elementarnu ljudsku i Hrišćansku vrlinu da se prvo upoznaš sa nama i da mi upoznamo tebe. А који си ти? Ни ти се мени ниси представио. Одмах си се устремио на мене? Зашто? Чему толика мржња? Шта ти учиних? Ја те чак ни не познајем. Aleksandar Cvetkovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Па ако се заузме линија којом иде Иван, то онда значи да су св. Оци млатили безвезе и препричавали општа места. Писали без опита, исто као овај безбожни Јован од Крста!Тако се избија сваки објективни критеријум за просуду нечијег светитељства. Pa da bre o tome ti pričam već od juče. Ne vredi prosto im nedostaje sprat razumeš? Djaba tebi da im pričaš šta ima na spratu i štaje još iznad. Osnovne stvari koje misliš da su svima vidljive na spratu za njih ne postoje jer nikad nećeš pogoditi, nedostaje im jedan ceo sprat čoveče. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 5 минута, Finrod Felagund рече А који си ти? Ни ти се мени ниси представио. Одмах си се устремио на мене? Зашто? Чему толика мржња? Шта ти учиних? Ја те чак ни не познајем. Eto ti bioskopa za početnike. Čuj ja se ustremio .... Imaš rubriku upoznajmo se predstavimo se, tamo možeš dobiti podatke i o meni kao i o ostalim članovima koji nisu pod svojim punim imenom i prezimenom. Tamo imaš i kako mi je ime i prezime i odakle sam i čime se bavim a bio bi red i ti tamo da se predstaviš i ostaviš svoje podatke. Imaš baš gadan latinski mentalitet, napadneš prvi čim uđeš na vrata pa kad udarci nisu baš nešto snažni onda se dereš da kako ovde žive demoni jer nisi dobro ni seo a već si sav u modricama i bolovima. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Finrod Felagund Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 On 7.4.2017. at 16:11, Volim_Sina_Bozjeg рече Da budem jasniji blagodat moraš priznati i artemiju ali će on na kraju opet ostati sam utoliko možeš jedino razlikovati istinskog jeretika od onih drugih koji još uvek lutaju ali su još dobrano naši. Nemam ja šta da odbacujem blagodat jeretiku ako je on drži ali oni obično odbace toliko toga da budu istinske duhovne golje takozvani jeretici a da im pri tom sam nisi oduzeo nijednu blagodat niti imaš to pravo niti je to moguće. @Zoran Đurovićовде твој пријатељ хвали Артемија и прича да има благодат, а нама Сабор реко да нема. А ти мене зовеш артемит. Зар није лицемерје одлика демона? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече nedostaje sprat пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече svima vidljive na spratu Mora da padne sala, nema zbora. Daj, bre, VSB prosvetli nas malo.....sta je tamo....gore...na tim spratovima.....da i mi mozemo da tezimo tim uzviisenim stvarima... Aleksandar Cvetkovic and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Finrod Felagund рече @Zoran Đurovićовде твој пријатељ хвали Артемија и прича да има благодат, а нама Сабор реко да нема. А ти мене зовеш артемит. Зар није лицемерје одлика демона? Naravno da mislim da je Hristova blagodat neuništiva i večna dok god je sam čovek koji ju je primio ne odbaci i zavrne po svojoj slobodnoj volji, tako i artemije iliti marko i dalje nosi sve blagodati dobijene od Hrista Isusa koje nije odbacio. Ali vama nedostaje sprat da mogu to da vam i pokažem kako smo razmestili po dnevnoj sobi taj nameštaj. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Finrod Felagund Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Eto ti bioskopa za početnike. Čuj ja se ustremio .... Imaš rubriku upoznajmo se predstavimo se, tamo možeš dobiti podatke i o meni kao i o ostalim članovima koji nisu pod svojim punim imenom i prezimenom. Tamo imaš i kako mi je ime i prezime i odakle sam i čime se bavim a bio bi red i ti tamo da se predstaviš i ostaviš svoje podatke. Imaš baš gadan latinski mentalitet, napadneš prvi čim uđeš na vrata pa kad udarci nisu baš nešto snažni onda se dereš da kako ovde žive demoni jer nisi dobro ni seo a već si sav u modricama i bolovima. Па чекај, ништа не разумем. Кажеш ми да имам гадан латински менталитет, а овамо их хвалиш? Зар то није лицемерно? Не разумем ту потребу да се противнику наносе болови и модрице? Откуд толика мржња. Aleksandar Cvetkovic, Ivan Marković and Bokisd је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Finrod Felagund Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Naravno da mislim da je Hristova blagodat neuništiva i večna dok god je sam čovek koji ju je primio ne odbaci i zavrne po svojoj slobodnoj volji, tako i artemije iliti marko i dalje nosi sve blagodati dobijene od Hrista Isusa koje nije odbacio. Ali vama nedostaje sprat da mogu to da vam i pokažem kako smo razmestili po dnevnoj sobi taj nameštaj. Па чекај. Сабор каже да нема, ти да има. Значи, ти си артемит. А хвалиш католике. Ништа не разумем. Ivan Marković, Bokisd and Aleksandar Cvetkovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Finrod Felagund рече Па чекај, ништа не разумем. Кажеш ми да имам гадан латински менталитет, а овамо их хвалиш? Зар то није лицемерно? Не разумем ту потребу да се противнику наносе болови и модрице? Откуд толика мржња. Vidiš kako sad ja mogu da pišem sa tobom odavde do večnosti i svako moje pisanje će u sebi sadržati barem zrno gorušičino ljubavi a svako tvoje neće ni kap ljubavi imati a ti ćeš se pravdati time da je to zato što razgovaraš sa neprijateljima. Hristos je za vas mnogo daleko ali eto tu smo mi nadajući da ćete nekako dokljakati do nas. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Finrod Felagund рече Па чекај. Сабор каже да нема, ти да има. Значи, ти си артемит. А хвалиш католике. Ништа не разумем. Šta sabor kaže da Marko nije Kršten? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Finrod Felagund Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Šta sabor kaže da Marko nije Kršten? То не каже. Каже да њихово крштење није крштење, и тако редом за све остале тајне. Јеси ли ти артемит? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 1 минут, Finrod Felagund рече То не каже. Каже да њихово крштење није крштење, и тако редом за све остале тајне. Јеси ли ти артемит? Pa kako ne kaže kad si rekao da Marko više nema nijednu Hristovu blagodat? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Finrod Felagund Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa kako ne kaže kad si rekao da Marko više nema nijednu Hristovu blagodat? Његова група нема. Нема он као свештеник. Не може да крсти. Нема благодати. То сам рекао. Зашто изврћеш оно што сам рекао. Чему толика мржња? Ivan Marković and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Finrod Felagund рече Његова група нема. Нема он као свештеник. Не може да крсти. Нема благодати. То сам рекао. Зашто изврћеш оно што сам рекао. Чему толика мржња? Mržnja se razvela od mene, kasnije mi javili da sam ostao udavac. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 "Држите" се теме. Иначе, иста иде под кључ, али и неки учесници у њој. Хвала Aleksandar Cvetkovic, Жика, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука