Jump to content

Saša Knežević: ORBITALNO I ATOMSKO VREME

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Ula Mark рече

Jeste kraljevi ... ali opet možeš imati neki stav.

Eto, ja verujem da je Bog Tvorac (dakle, ja sam kreacionista) ... Da je on STVORIO ADAMA - konkretnog čoveka! On nije imao PUPAK, jer nije rođen.

А ти си цар! Немој да ми импутираш и уводиш нови Симбол вере. Ја верујем у Оца који је створио све видљиво и невидљиво. То је довољно. То око пупка је твоја ствар. Опет, католици су, нажалост, са тобом и веле да је Адам конкретна личност. У том смислу ја нисам католик.  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 743
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Vedran рече

А ово је научно доказано?

Или пише у Св Писму?

Камену се казало, ово ми замириса на оне што веле да Писмо говори о равној земљи... Које су то нове догме и нови симболи вере? 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Zoran Đurović рече

Које су то нове догме и нови симболи вере? 

I u Adama bezpupcanog, nerodjenog, stvorenog, jedinosusnog sa zemljom od koga su svi ljudi postali. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Justin Waters рече

I u Adama bezpupcanog, nerodjenog, stvorenog, jedinosusnog sa zemljom od koga su svi ljudi postali. 

заборавио си и у бесмртну душу :))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

I u jednu dusu besmrtnu, koja od tijela ishodi, koja se sa tijelom zajedno postuje i zajedno slavi, koja je vaznija od tijela. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Jeste kraljevi ... ali opet možeš imati neki stav.
Eto, ja verujem da je Bog Tvorac (dakle, ja sam kreacionista) ... Da je on STVORIO ADAMA - konkretnog čoveka! On nije imao PUPAK, jer nije rođen.
Drugo me ništa ni ne zanima ... (teološki)...

Zar je toliko teško formulisati u koju skupinu pripadaš ili se najbolje sa njom identifikuješ?

+ Slažem se ... da ne treba dokazivati "ateistima" postojanje Boga. Izgleda, da je to pre treba "teistima"! [emoji6]

И ја верујем у Бога Творца, а не Злакушког Вајара (Злакуса, село крај Ужица познато по грнчарији).
Зато ми је најсмисленија задња ставка под " ЈЕС'"...
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Камену се казало, ово ми замириса на оне што веле да Писмо говори о равној земљи... Које су то нове догме и нови симболи вере? 

Au pa ne znaš ti kakve igre elita igra u mraku sine mitre.......

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Zoran Đurović рече

Pa tata (obično mason), će za lenju decu uvek naći beskrajnu zabavu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

П.С.

Још нешто.

Далеко се лакше "скрити" у мноштву година и створова, и тако дати слободу и онима који неће Њега. Ако пљаснеш човека или створа одједном ниодакле за минут - то касније може бити доказано у простору и времену. Да не говорим о Богу лажову који потура фосиле (тотални бедак) и сл.

Овако, фино сакривено иза једног атома или молекула, са безброј прелаза и скретања...
Предивно...
Ипак, то је само мија вера. И не налазим је у супротности са писмом.
Мада ми се свиђа ова твоја идеја са шалтањем брзине светлости. Отвара простор интеграције мог погледа и твоје вере. Само, засад ми делује превише натегнуто...
Колики је тачно однос атомске и ове друге године био у Христово време? Тј по твом рачуну колико је данашњих година протекло од тада?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...