Jump to content

Saša Knežević: ORBITALNO I ATOMSKO VREME

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 55 минута, Рапсоди рече

Мене интересује како је настао говор човека....који су били прелазни облици(блејање, рика, дрекање):ani_biggrin: Да ли још ко има ген за говор осим човека ? Можда смо од папагаја постали , пошто и они се могу научити да говоре :ani_biggrin:  И да ли су папагаји доказ еволуције :))

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 743
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Grizzly Adams рече

"И Господ Бог створи жену од ребра, које узе Адаму, и доведе је к Адаму."

пре 45 минута, Grizzly Adams рече

Пре тога било је - "Узми јабуку. Како нећеш!? Па је л` ти мене волиш уопште!? Само гледаш у тај врт цео дан, мене уопште... Само у тај твој посо... Да знаш да ћу да те оставим и да нађем бољег. Има их колико оћеш (!?), немаш појма како ме гледа комшија кад прођем. И има већа кола од тебе. И кућу. Лузеру један... Ниси мого ни жену да нађеш него морао други да ти направи..."

- Добро бре, ћу узмем...

Pre toga bilo je od Adamovog rebra, dakle, Eva ponavlja kao papagaj :ani_biggrin:

1 hour ago, Рапсоди рече

И да ли су папагаји доказ еволуције 

Jesu. :ani_biggrin:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Јанко рече

Разговор на свакој теми са о. Гораном ме подсећа на бакицу-пријатељицу моје газдарице са факса. Сврати, исприча шта је хтела, кад заврши оде. Јеховин сведок. Разлика је што о. Горан не оде тихо кад каже шта има већ извређа сваког ко другачије мисли.
Ако о. Горан мисли да овако мисионари разочараћу га. Боље мисионаре јехове. Симпатичнији су јер нису агресивни.
Свештеник није ту да лупа шамаре, макар и вербалне. Њихов текст се зове БЛАГА ВЕСТ...

Треба напоменути да тај о. Горан није поп. Имао би еполету као ја. Можда да из редакције забране овакве никове, да не збуњују људе.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Zoran Đurović рече

Можда да из редакције забране овакве никове, да не збуњују људе.

Ili redakcija da nastupi sire i zabrani ljudima da se zbunjuju?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Zoran Đurović рече

Треба напоменути да тај о. Горан није поп. Имао би еполету као ја. Можда да из редакције забране овакве никове, да не збуњују људе.

Ти се шалиш или тако олако шириш лажи овде и то без пардона и то преда мном? Можда да поразмислиш пре него што напишеш неку овакву лаж, шта мислиш? А ако хоћеш да ме нема овде, само зажмури кад видиш моју поруку и скролуј мишом на доле да се не збуњујеш, може ли тако?

Овај сам моја маленкост http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1434:-------- 

ИНТЕРНЕТ САЈТ ПОУКЕ.ОРГ ОСВОЈИО ПРВО МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ ВЕБФЕСТ ПДФ Штампа Ел. пошта

ImageИнтернет сајт Поуке.орг са форумом Живе речи утехе такмичио се ове године на фестивалу интернет сајтова Вебфест и остварио велики успех. Наиме, такмичио се у следећим категоријама, од укупних седамнаест-институционални, едукативни сајтови и форуми.

У категорији институционалних сајтова освојио је прво место за ову годину, а у категоријама едукативних сајтова и форума друго иако је и ту до последњег дана такмичења, 23. новембра држао прво место. Резултати гласања су се базирали на гласовима корисника интернета, а такође је постојала и награда за сваку категорију по одлуци жирија фестивала.

Ова презентацију је, на адреси www.svetijakov.org , основао јереј дубочки Иван Цветковић са благословом Епископа шумадијског Г.Јована. Форум је основан и покренут 24. маја ове године, такође уз благослов Епископа, а на потраживање јереја четвртог лаповског Горана Живковића. Убрзо је адреса промењена у pouke.org , а насловна страна сајта је преуређена и додат је велики број видео, аудио и текстуалних садржаја који се баве тематиком православља. У уредништву форума учествују и јереј вишњички Угрин Поповић, ђакон Љубиша Костић, ипођакон Димитрије Плећевић, као и више теолога и верујућих људи. Одређен број свештеника, ђакона и теолога такође активно учествује у раду форума који је изразито мисионарског карактера. Свако од уредника сајта и форума је учинио велики допринос овом успеху који је утолико већи јер исти постоји тек шест месеци. Вебфест је иначе највећи фестивал интернет сајтова у југоисточној Европи, а резултати гласања се могу видети на адреси http://www.wfest.org/ . Церемонија поводом објављивања резултата је одржана 26. новембра у Скупштини града Београда, а отворио ју је Зоран Алимпић, заменик председника Скупштине града. Приликом примања плакете и специфичног пехара у облику познатих слова www, јереј Горан Живковић се захвалио свима који су гласали за овај пројекат и нагласио да је ово велики успех православне речи на интернету са обзиром да сајт постоји тек шест месеци, а већ је, уз Божију помоћ, остварио горепоменуте резултате. Присуство свештеника на овом фестивалу и освајање награде је изазвало пажњу и занимање присутних гостију што је искоришћено за разговоре и остваривање разних видова сарадње.

Јереј Горан Живковић

35730_1468285516164_6892273_n.jpg?oh=1bf

Тадашњи јереј, садашњи протонамесник, моје фотографије се могу видети и на оној теми где се постављају фотографије 

да се неупућени не збуњују горенаведеним дезинформацијама.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Јанко рече

Разговор на свакој теми са о. Гораном ме подсећа на бакицу-пријатељицу моје газдарице са факса. Сврати, исприча шта је хтела, кад заврши оде. Јеховин сведок. Разлика је што о. Горан не оде тихо кад каже шта има већ извређа сваког ко другачије мисли.
Ако о. Горан мисли да овако мисионари разочараћу га. Боље мисионаре јехове. Симпатичнији су јер нису агресивни.
Свештеник није ту да лупа шамаре, макар и вербалне. Њихов текст се зове БЛАГА ВЕСТ...

Мани ме срцепарајућих лажи и прича за малу децу. Уместо тога, било би лепо да одговориш на крајње једноставно и просто питање на које ниси одговорио-да ли је Ноје по теби имао или није имао 600 година у време Потопа био он локалног или глобалног карактера? Дакле, да? Или не?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, о.Горан рече

Ти се шалиш или тако олако шириш лажи овде и то без пардона и то преда мном?

Колега, нема ти еполете на профилу. А можда је и боље, да не брукаш еснаф. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Размишљао је у добром смеру, али није схватио да се континенти најбоље уклапају кад смањиш планету:

expanding_earth_pangea_proof.gif

https://en.wikipedia.org/wiki/Expanding_Earth

Па уклапају се али то су такође све хипотезе, недоказане. Овде имамо више хипотеза што се да видети са линка, а ниједна није доказана...

Подели на овим сајтовима

Меа кулпа.
Негде сам укачио да је он онај Алефшин, са почетка постојања овог форума који је гурао шестоднев, и да је свећеник...
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, о.Горан рече

Уместо тога, било би лепо да одговориш на крајње једноставно и просто питање на које ниси одговорио-да ли је Ноје по теби имао или није имао 600 година у време Потопа био он локалног или глобалног карактера? Дакле, да? Или не?

Талибан, прича ти прсла. Као, неко не верује да је Ноје имао 600 година, он не верује у Бога. И онда пакуј диносаурусе у ковчег а да су величине парамецијума. Не лупетај, леба ти. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Колега, нема ти еполете на профилу. А можда је и боље, да не брукаш еснаф. 

Брукаш га ти што се да видети из горенаведених олаких клевета које без пардона износиш овде. Уз то се петљаш у ствари у које се не разумеш довољно иако одлично пливаш у неким другим водама. Нисам ја овде свратио због еполета за које ме баш брига  него да изнесем аргументе наспрам демагогији коју шире поједини, а која збуњује оне који прате овај форум.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, о.Горан рече

Брукаш га ти што се да видети из горенаведених олаких клевета које без пардона износиш овде. Уз то се петљаш у ствари у које се не разумеш довољно иако одлично пливаш у неким другим водама. Нисам ја овде свратио због еполета за које ме баш брига  него да изнесем аргументе наспрам демагогији коју шире поједини, а која збуњује оне који прате овај форум.

Прика, могао би да зачепиш мало да не помисле људи да су сви попови глупаци. 

Ја сам посумњао да ниси поп зато што сипаш такве глупости да то ни пас с маслом не би могао појести. Зато иди и свети водице по парохији, не брукај еснаф на форуму. 

Подели на овим сајтовима

Мани ме срцепарајућих лажи и прича за малу децу. Уместо тога, било би лепо да одговориш на крајње једноставно и просто питање на које ниси одговорио-да ли је Ноје по теби имао или није имао 600 година у време Потопа био он локалног или глобалног карактера? Дакле, да? Или не?

Лажи?
"Ако слагах докажи, а ако нисам - зашто ме бијеш?"
За Ноја:
Мислио сам да сте то апсолвирали на факсу.
Него овако ћемо: одговорићу ти ако одговориш на моје питање - да ли је природно за православног попа да су му највећи узори Мирољубови идоли протестантски креационистички научењаци и одакле порив једном православном теологу да протестантски НАУЧНО ДОКАЗУЈЕ Бога???
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...