Jump to content

Saša Knežević: ORBITALNO I ATOMSKO VREME

Оцени ову тему

Препоручена порука

Za ljubitelje astronomije, sač iz majself, jos jedan komplet dobrih videa...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 743
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, obi-wan рече

Inace, ovaj video o`zgo, sto ga je i na prvoj strani postavio Genius, uredno se zaobilazi u prici. Ja bih nakon par strana takve nekulturne ignorancije jednostavno napustio dalji razgovor, ali opet Genius mozda nece. Jer je sasvim besmisleno da se prica sa bilo kim ko na svaku tvoju jasnu rec i napomenu uvek ima isti stav - zazmuri i zatvori usi, i krene lalalalalalala...

Ne znam kome se obracas odmah posle moje poruke, ja sam se ukljucila u temu na ovoj stranici - 3.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Тања1 рече

Ne znam kome se obracas, ja sam se ukljucila u temu na ovoj stranici - 3.

Znaci, nisi nista procitala na temi od pocetka? Npr. poruke korisnika Ula Mark?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Znaci, nisi nista procitala na temi od pocetka? Npr. poruke korisnika Ula Mark?

Procitala sam celu temu pre nego sam se ukljucila. Kakve to veze ima sa mojom porukom koju citiras, a citiras nesto sto nije moje, odnosno Slika 8: brzina svetlosti se smanjuje prema Setterfield, citiras bez linka koji sam postavila ispod slike, to citiras sa tim video prilogom. Ne razumem, nidje veze.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Тања1 рече

Procitala sam celu temu pre nego sam se ukljucila. Kakve to veze ima sa mojom porukom koju citiras, a citiras nesto sto nije moje, odnosno Slika 8: brzina svetlosti se smanjuje prema Setterfield, citiras bez linka koji sam postavila ispod slike, to citiras sa tim video prilogom. Ne razumem, nidje veze.

Imas pravo, da se vratimo na temi.

Подели на овим сајтовима

Odlican zakljucak autora ovih videa, ima ga pri kraju prvog od ova 2 najnovija videa na ovoj strani...

Clip_3.jpg

Clip_4.jpg

Подели на овим сајтовима

On 3/8/2017 at 12:57, Кратос рече

Mojsije je u pravu.Treba da se uvede i kreacionizam u škole, pa da deca lepo demokratski biraju.Il im je tatko majmun,ups ovaj zajednički predak nas i šimpi i sveta slučajnost ili Bog.:ani_biggrin:

Ili smo evolucijom ili smo nastali iz incesta bliskih srodnika (adamova i evina deca):D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Za ljubitelje astronomije, sač iz majself, jos jedan komplet dobrih videa...

U trećem delu se bavi baš ovom temom:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 3/8/2017 at 12:19, Zoran Đurović рече

B. Setterfield se šokirao

Lizao gole zice...

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, cloudking рече

Ili smo evolucijom ili smo nastali iz incesta bliskih srodnika (adamova i evina deca):D

Како може да буде инцест брак, који је Бог благословио?! Савјетујем ти да научиш основне ствари из живота. Надам се да их знаш, али си их можда заборавио.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Бојан Илић рече

Како може да буде инцест брак, који је Бог благословио?! Савјетујем ти да научиш основне ствари из живота. Надам се да их знаш, али си их можда заборавио.

Znam, znam, kad brat i sestra prave decu to se zove incest. Jel postoji neki drugi termin za taj odnos?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Znam, znam, kad brat i sestra prave decu to se zove incest. Jel postoji neki drugi termin za taj odnos?

Данас да. Знаш ли ти човјече разлику између Новог и Старог завјета. Левитски брак нпр. који данас, колико ја знам, није благословен. Некад је био.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Бојан Илић рече

Знаш ли ти човјече разлику између Новог и Старог завјета.

NIsam siguran, jel moze u par reci?

Подели на овим сајтовима

Обрати се оцу Сави Јањићу, игуману манастира Високи Дечани или оцу Зорану Ђуровићу. Имаш их овдје на сајту. Они ће ти паметније објаснити од мене. Свако добро!:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...