АлександраВ Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 1 минут, Mikorist рече Sve je pod kontrolom. Сјајни, упорни, истрајни људи AnaLaz, obi-wan, Биљана 1234 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Још да вам јавимо да је апликација за андроид и за iOS апдејтована Ускоро ћете добити нову верзију за вас који користите наше апликације. БанеЛ, Јадранка-Дервента and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Мирославе, само да се јавим и да ти кажем: скидам ти капу, сваки Божји благослов теби и породици! Milan Nikolic, Јадранка-Дервента, мирођија and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlaja Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Bravo!Послато са GSmart_Classic уз помоћ Тапатока АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Васијан Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Ја мислио да сте намерно угасили сајт због тримирја RYLAH, Рапсоди, Страле and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://m.youtube.com/watch?v=nsB5P4VsUdA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Свака част, момци! Ово заслужује да оплетемо неко колце. Међутим, причекаћемо на игранку. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
прота Бранко Тапушковић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Не дајте се, јуначки синови свакаквом интернет паденију! AnaLaz, Драгана Милошевић, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Слава Господу, већ сам почео да кризирам Да ли је до квара дошло услед замора материјала или се неки хакери у питању ? АлександраВ, Лидија Миленковић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 1, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Колико видим, сајт се вратио испегланији него пре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 55 минута, о.Небојша рече већ сам почео да кризирам Такође, било ми и глупо и глуво. АлександраВ, Lady Godiva, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Стварно нема смисла без овог сајта. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 @Mikorist АлександраВ, Paradoksologija, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Fala dragom Gospodu pa je sve u redu Bravo za Mikorista Sanja Т., Рапсоди, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Ajmo sad svi po 100 dindzi za Mikorista. obi-wan, Данче*, Paradoksologija and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 23 минута, Danijela рече Ajmo sad svi po 100 dindzi za Mikorista. без њега нема живота на форуму... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука