Снежана Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 2 часа, R2D2 рече Колико видим, сајт се вратио испегланији него пре Лепши смо и млађи него што смо били Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 1, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Ajmo sad svi po 100 dindzi za Mikorista. Ma i po više, al ozbiljno. Sent from my MHA-L29 using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Лепши ми нешто него пре! АлександраВ and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Хвала Богу да се овако завршило. Све је почело без икаквог упозорења, па сам одмах помислио на хакере. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 21 часа, R2D2 рече Pouke is not dead! Слава Богу.Да поуке живе на многа лета Господњег! Mилена КШ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Илић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Таман кад сам се навикао на овај сајт, оно блокада . Хвала Богу да је опет у функцији! АлександраВ, JESSY and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Слободан сам да кажем да је овај сајт, а колико знам то је једини нормалан црквени сајт са форумом пао не зато што се ради о неким искушењима него што је лоше конципиран.Наиме о чему се ради ја сам годинама са прекидима на овом сајту и често се дешавало да не могу да се улогујем ,да ми се промени слика или да пада сајт.Сајт је наиме конципиран као свеобухватан и са сваком реформом сајта додају се још неке функције,апликације и слично.Форум је например као најважнији део сајта тешко прегледан.Када нешто није тема готово немогуће наћи.Не разумем чему све то четови игре и не знам шта све не.Постало је прекомпликовано и то као да је нека тежња оних који држе сајт.Извињавам се али сматрам да сам имао право да кажем своје мишљење које не мора бити тачно,али то нисам само ја приметио. Tumaralo., Августин and Жика је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 1, 2017 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Mislim da stvari moraju da se razvijaju, a kreatori sajta smatraju da je to jedan od puteva da sajt bude uvek aktualan, mada se slažem i sa tim da ne sme da bude preglomazan.Sent from my MHA-L29 using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Како је ово могуће? Данче*, Juanito, Ненад Р. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 Хм... изгледа да је сад могуће самом себи аминовати постове. GeniusAtWork, АлександраВ, Августин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Хм... изгледа да је сад могуће самом себи аминовати постове. Ускоро ћу имати највише амина на форуму! Драгана Милошевић, Снежана, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 пре 2 часа, Juanito рече Како је ово могуће? пре 2 часа, GeniusAtWork рече Ускоро ћу имати највише амина на форуму! Ненад Р., Августин and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 пре 9 часа, Juanito рече Хм... изгледа да је сад могуће самом себи аминовати постове. Пази стварно. Па и ја да заредим по својим постовима. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 On 2/28/2017 at 23:49, w.a.mozart рече krhotina? Je l čovek lepio pločice ili vraćao u stanje poslednjeg bekapa? Je l postojao bekap ili ne? Ako je vraćeno na 21. februar čini se da jeste. Svakako, welcome back https://en.wikipedia.org/wiki/Kintsugi Лапис Лазули, RYLAH, obi-wan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 4, 2017 Пријави Подели Написано Март 4, 2017 пре 1 сат, Mikorist рече Od 20. i 21. februara . Oba defektna od po 3giga. Svaki zasebno ne radi. Sediš i plačeš. A zajedno rade. Od 20-og sam uzeo prvih 125 tabela baze podataka. Od 21-og drugih 125. Ukupno 250. Oko 6,8 Giga teksta. Kolko mu to dodje, oko TB godisnje? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука