Jump to content

Ко ће бити председник Србије? (ГЛАСАЊЕ)

Оцени ову тему

Guest

Ко ће бити председник Србије?  

102 члановâ је гласало

1. 1. Ко ће бити председник Србије?

• Александар Вучић
    • Војислав Шешељ
    • Бошко Обрадовић
    • Вук Јеремић
    • Бели Прелетачевић - Само јако!
    • Саша Јанковић
    • Саша Радуловић
    • Александар Поповић (ДСС)

Препоручена порука

пре 59 минута, Кратос рече

ti da staviš Usnijinu sliku na avatar.....

Чек чек, кад буде званично :smeh1:

А ти нађи коју њену слику желиш и бутни ми је у одговор овдје.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Paradoksologija рече

Nažalost, u pravu si.

Između mog i tvog posta otidoh po nužno-u-izbornoj-noći-pivo-a-ok-je-i-po-najstrožim-kanonima-vezanim-za-post.

Elem, vratih se na vest koju si podelio.

U to ime...

Cheers-to-beers-toasting-animation.gif

:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Оби брате мили, па проћи ће цео век, ништа се променило није, која ће бре генерација дочекати преокрет ?
Бар двема генерацијама је живот ,извинте на изразу,сјебан у сваком смислу, а ова земља реално нема потенцијала за нешто боље,тако да је ово крај приче...

Voleo bih da delim bata Obijev optimizam.
Ipak, negde sam navodio situaciju pre 100 godina. Sve isto, nismo mrdnuli ni zeru.
Ne vidim razlog da se trend ne nastavi i u narednih vek-dva...
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Кратос рече

A Beli ti je merilo pokreta unapred?:D

Bzvz ti je da glumis tupog lika, kad to nisi.

Nije Beli merilo, nego masa ljudi koja ga je podrzala u bilo kom obliku. To nije dovoljno za sad da menja nesto vece, ali jeste za neke manje inicijalne korake. U Mladenovcu su ti ljudi do sad vec resili neke sasvim konkretne probleme, koji su pre toga namerno skrivani i zanemareni od strane svih drugih. Zar je to malo u zemlji latentnog komunizma?

I opet kazem, i tebi kao i Zosimi, a i svima, naravno - zar je za verujuce bilo sta nemoguce? Zar se nismo kao narod otarasili jarmova neizmerno vecih od ovog? Ako mene pitate, sve ove trivijalnosti oko svih izbora, politika i nazovipoliticara su prosto dopustenje Bozije da nam svi olosi sednu na glavu, e da bi nas bar to malo razdrmalo i pokrenulo u smeru punog i pravog zivota.

A cinjenica da se ipak nesto novo desilo, pa makar i kao satira, svedoci da se bar deo ljudi vec razdrmao i pokrenuo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Иначе, сад слуша једног аналитичара на N1. Човек објаснио све: опозиција која је пристала да изађе на изборе где једног опозиционог кандидата називају убицом, другог криминалцем, а жену трећег шефом нарко-мафије; где нису ни покушали да пошаљу посматраче на Косово, Рашку и остала места где није било ниједног контролора осим из власти и ОЕБС-а, а одатле долази минимум 100.000 гласова; и где је кандидат власти имао укупно 92% времена на медијима - таква опозиција је добила тачно оно што је и заслужила.

Само могу да потпишем ове речи :) 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, obi-wan рече

Pa brate, i iz mnogo gorih glibova (npr. Turaka) smo se izvlacili uz Boziju pomoc.

Да ли си сасвим сигуран да су Турци били гори (у просеку, наравно)? Ја нисам, а мислим да ће овај тек сад показати своје црно лице, да црње не може бити. Са Србијом је готово. Историчари ће овај дан моћи да узму као званични дан почетка њеног гашења као земље. Срби можда и опстанемо на неку фору као Јевреји, то је већ тешко предвидети.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, елТорнеро рече

Било би добро да престанеш да се бавиш игрицама, и погледаш децу.

Vidi jedno, umem i mogu neograniceno dugo da razgovaram mirno, ne smeta mi nimalo. Ali za ovakve komentare cu ubuduce sasvim da te iskuliram.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Да ли си сасвим сигуран да су Турци били гори (у просеку, наравно)? Ја нисам, а мислим да ће овај тек сад показати своје црно лице, да црње не може бити. Са Србијом је готово. Историчари ће овај дан моћи да узми као званични дан почетка њеног гашења као земље. Срби можда и опстанемо на неку фору као Јевреји, то је већ тешко предвидети.

Jesu bili gori u smislu fizickog maltretiranja porobljenog naroda. Inace sam se izrazio vise onako uopsteno, naravno da ovaj i ovi sad jesu cist katran, nista drugo.

Подели на овим сајтовима

Samo jako :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Vidi jedno, umem i mogu neograniceno dugo da razgovaram mirno, ne smeta mi nimalo. Ali za ovakve komentare cu ubuduce sasvim da te iskuliram.

Опрости, није то коментар, то је пријатељска препорука. Било би ми жао да је се сетиш доцкан. Бог ти дао свако добро.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Јанко рече

Voleo bih da delim bata Obijev optimizam.
Ipak, negde sam navodio situaciju pre 100 godina. Sve isto, nismo mrdnuli ni zeru.
Ne vidim razlog da se trend ne nastavi i u narednih vek-dva...

Naprotiv - bez optimizma ce da traje jos duze, mi nemamo nijedan drugi izbor nego cist optimizam.

I zar moze hriscanin da bude ista drugo nego nepopravljivi optimista? Hristos kaze da ne moze.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Jesu bili gori u smislu fizickog maltretiranja porobljenog naroda. Inace sam se izrazio vise onako uopsteno, naravno da ovaj i ovi sad jesu cist katran, nista drugo.

Dokle god su plaćali harač, bivali su umnogome puštani na miru.

Mi plaćamo porez pa nas kinje čim zucnemo preko interneta.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...