Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

1 hour ago, Рапсоди рече

Не......живим заглављена у својим сновима  где се такве ствари не дешавају. :)))

Озбиљно  не могу да поверујем да се тако отац обраћа малом детету. Да  се можда мало нервозније обратио детету,  притиснут проблемима и данком савременог начина живота и могу да поверујем, али тим речником  и алудирајући на пол, стварно ми је невероватно. 

mora da stalno lepo vreme u selu strumpfova... :) kakva vam je kilima tamo generalno?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Тања1 рече

Uglavnom je cesto u pitanju podela na one igracke "za decake" i "za devojcice", u poruci od kloudkinga ne spominje se da li otac insistira na tome da je igracka "za decaka". Nekim roditeljima smeta...

Ne spominje se jer je NEBITNO! Ljudi bre, aman...

Ovde moz samo @Paradoksologija da me spasi...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Јанко рече

Не стоји. :)

Ја сам вероучитељ, и ја задајем домаће, и то из ових тема. :)))

Предлажеш да  иду на поправни из православног катихизиса :ani_biggrin:...док са осмехом и из срца, Прву посланицу о љубави, не издекламују, наизуст и без грешке,   посебно онај део "Љубав дуго трпи " , немооој да их пусташ у више разреде....:D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Ovde moz samo @Paradoksologija da me spasi...

Срам те бре било, очекујеш спас од једне жене...:)))

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

mora da stalno lepo vreme u selu strumpfova... :) kakva vam je kilima tamo generalno?

Скоро увек је лепо време, понекад неки облачак  наоблачи, али га :sunce: зачас помери, а већ смо све могуће тактике против Гаргамела разрадили, тако да  

Штрумфидуфиду, штрумфидуфиду, штрумфидуфиду, тралалала.... :smil443643319dc3d: 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Рапсоди рече

Скоро увек је лепо време, понекад неки облачак  наоблачи, али га :sunce: зачас помери, а већ смо све могуће тактике против Гаргамела разрадили, тако да  

Pa sta se onda brkaš u stvaran svet?

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Juanito рече

Тај је већ наследио Царство... :ani_biggrin:

I ja isto :ani_biggrin:.

Šta mi bre fali, bar mu nije dosadno :smeh1:. Valjda se i to ceni ne_shvata.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

I ja isto :ani_biggrin:.

Šta mi bre fali, bar mu nije dosadno :smeh1:. Valjda se i to ceni ne_shvata.

Ништа бре. Знам неколико цура које су пресликане ти по карактеру и све су врх. Пас који лаје не уједа. :)

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Рапсоди рече

Još malo ti je rođendan :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Još malo ti je rođendan :D

:D Јој јесте, у четвртак, и да ми купите нешто фино за  36 рођус...:ani_biggrin: 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

:D Јој јесте, у четвртак, и да ми купите нешто фино за  36 рођус...:ani_biggrin: 

:dobro::)

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Juanito рече

Ништа бре. Знам неколико цура које су пресликане ти по карактеру и све су врх. Пас који лаје не уједа. :)

Nata je super, a i njen muž

Baš su slatki i vole se

Vido lično

:ok:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драшко рече

Nata je super, a i njen muž

Baš su slatki i vole se

Vido lično

:ok:

Ja čitam Nata je super muž :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...