Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

пре 9 минута, Anika рече

Vasilije - Muramasa? Zar je toliko zaludan?

Опасно звучи као он. Оно, преподобан и неписмен, против пинк православаца, и тако то...  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Anika рече

Vasilije - Muramasa? Zar je toliko zaludan?

Он се опростио. Каже иде да тролује sjw, неће га бити тако често овде. Мада можда се ужело ревнитељског гнева. :D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Lady Godiva рече

Он се опростио. Каже иде да тролује sjw, неће га бити тако често овде. Мада можда се ужело ревнитељског гнева. :D

Otišao je sa Pouka, ali nikad Pouke iz njega :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Prezime

Odmah da kažem da ću da strepim od tvog "Janko qouted you in tema"

Ali sa ovo malo "duhovne dioptrije" ako je uopšte imam, u pozitivnom smislu, vidim da ni Nata ni Anika (dal su ovo njena vremena ne znam) nisu feminist-bitches, "neću perem-kuvam-itd žene", već duše normalne, željne života i radosti. Spremne da trpe i vole iz radosti i uzajamnosti.

Natu sam video pa plus imam utisak dodatni, njen jezik je ajkulastiji na pouke.org nego u pivnici

:skidamkapu:

Презиме опуштено.

Сигуран сам да си у праву.

Само, кад неко лингвистички крене мало јаче у једну страну, ја морам мало јаче у другу. Шта да се чини, волим средњи пут па држим равнотежу.

Вероватно и ја њима звучим као оличење балканског мачоизма.

Истина је да лупим шаком о сто и викнем: " Има бре да буде како моја жена каже!!!"

И мир у кући :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јанко рече

" Има бре да буде како моја жена каже!!!"

Добро тебе научи ова просвета :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Добро тебе научи ова просвета [emoji3]

Живот Снежо, а не просвета.

П.С. Можда јес' и неки утицај просвете. Имао сам учитеља који бије. Ваљда траума из детињства па не волем одрасле мушкарце који бију децу... А ни жене...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 2/18/2017 at 21:07, GeniusAtWork рече

Опасно звучи као он. Оно, преподобан и неписмен, против пинк православаца, и тако то...  :ani_biggrin:

pa 'Babnyk, Slovenac koji zeli preci u pravoslavlje'

izvjestacena ijekavica çirilicna sa l j umjesto lj. A na 1 mjestu mu promakla ekavica.

A Slovenci imaju ekavicu, ne ijekavicu kao Hrvati... dakle, kazu lepo belo mleko :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

@БанеЛ

У ДМС-у је обустављена испорука за сва издања. Јуче су ми тако рекли и дали ми неки леви број на који ми се јавила нека баба која везе нема с њима. Чист безобразлук! Зваћу Ваљевце да видим имају ли шта да ми пошаљу.

Иначе, баш ми је драго да је поништено општинско из енглеског. Скандал.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Срећан празник, наше даме!!! :)

@Anika Иначе Аника, из чега највише вежбате за такмичење? Имаш ли још неку додатну литературу да препоручиш?

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Тренутно највише из једне збирке Војислава Андрића и шта нађем на нету, а имам и неке задатке од једног колеге, па мало и то користим.

Ово дете што ми је било прво на општинском је 8.разред, ту већ иду озбиљни задаци са доказима, а они неће да пошаљу припремну збирку за 7. и 8. Ја не знам шта да кажем, брука и срамота. Вероватно ћу је послати на Архимедесов турнир, то бар они не организују.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Иначе, Бане, ја седмаке и осмаке питам све и свашта на часовима, тражим практично знање, не волим да ми бубају. Пре неку годину сам дала џокер задатак за осмаке - ако три муве полете у исто време са стола, када ће се поново наћи у истој равни? И нико ми то није знао. :D То можеш да им даш на почетку кад се учи тачка, права, раван. Не капирају, шта ћеш. Али, данас су ми лин.ф-ју и статистику разбили, просечна оцена на контролном 4,43. У животу ми се то није десило.

Подели на овим сајтовима

Хвала, Аника!

Чиме ли се хране та деца? Код нас није чудно да просек буде и око 2. :( 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Хахаха. Не знам, некако су баш постали мотивисани у последње време, чини ми се као да само мој предмет уче. :))) Није им био тако лак контролни. А волела бих да набавим оригиналне Pisa тестове, па да видим како ми стоје са таквим задацима. Узгред, ја сам сертификовани преводилац за Khan Academy, али им још увек њихове неке задатке нисам давала, не уклапају ми се довољно у наше планове.

Подели на овим сајтовима

Како ти се свиђа идеја са униформама? Кажу да крећу униформе од следеће школске...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...