Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

пре 1 минут, Natasa. рече

To više ne postoji, preraslo se.

Uvek u odnosima neko dominira makar u nekoj izvesnoj meri.Ne postoji egalitarizam.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Кратос рече

Uvek u odnosima neko dominira makar u nekoj izvesnoj meri.Ne postoji egalitarizam.

Neko je uvek .....nekako gore...jelte

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasa. рече

Svi nam kažu da smo lep par :sunce:

пре 59 минута, Juanito рече

Одличан је, врх љубавник! :smeh1:

пре 32 минута, Кратос рече

El on dominantan il je mekušac?:D

Ово беше тема о просвети? Није онај слуга Божији луд када указује на то чему се деца уче у школама. :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Ово беше тема о просвети? Није онај слуга Божији луд када указује на то чему се деца уче у школама. :smeh1:

Kakva bre prosveta, dno dna :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Јанко рече

Трпимо/те много више са најразличитијих страна.

Него ми није јасно то "феминистичко" натезање... Попут оног Твртковог "мачо" натезања само на супротну страну...

Да простите...

Prezime

Odmah da kažem da ću da strepim od tvog "Janko qouted you in tema"

Ali sa ovo malo "duhovne dioptrije" ako je uopšte imam, u pozitivnom smislu, vidim da ni Nata ni Anika (dal su ovo njena vremena ne znam) nisu feminist-bitches, "neću perem-kuvam-itd žene", već duše normalne, željne života i radosti. Spremne da trpe i vole iz radosti i uzajamnosti.

Natu sam video pa plus imam utisak dodatni, njen jezik je ajkulastiji na pouke.org nego u pivnici

:skidamkapu:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ово беше тема о просвети. Ко је трол, спамер, партибрејкер или шта већ? Саботажа изнутра господо, саботажа! Мислим да је речено и превише, о просвети најмање. Режија, гаси светло! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Natasa. рече

I ja sam srećno udata i trpimo JEDNO DRUGO!

Слава Богу на небесима, него, какве има ово везе са темом?

Ово сам узео само пример. Мислим да је тема и превише отишла у страну.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Ненад Р. рече

Слава Богу на небесима, него, какве има ово везе са темом?

Ово сам узео само пример. Мислим да је тема и превише отишла у страну.

Nikakve, nego eto, skrenulo...dešava se.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драшко рече

Prezime

Ali sa ovo malo "duhovne dioptrije" ako je uopšte imam, u pozitivnom smislu, vidim da ni Nata ni Anika (dal su ovo njena vremena ne znam) nisu feminist-bitches, "neću perem-kuvam-itd žene", već duše normalne, željne života i radosti. Spremne da trpe i vole iz radosti i uzajamnosti.

Natu sam video pa plus imam utisak dodatni, njen jezik je ajkulastiji na pouke.org nego u pivnici

Ma naravno da nismo, al ajd ti objasni ovde gde svaka normalnost tumači kao feminističko natezanje. 

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 20 часа, w.a.mozart рече

Kakav li je Bog kome si ti sluga?

Bog revnitelj, koji čuva milost hiljadama, prašta bezakonja i nepravde i grehe, koji ne pravda krivoga, i pohodi grehe otačke na sinovima i na unucima do trećeg i četvrtog kolena.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, БанеЛ рече

Ово беше тема о просвети. Ко је трол, спамер, партибрејкер или шта већ? Саботажа изнутра господо, саботажа! Мислим да је речено и превише, о просвети најмање. Режија, гаси светло! 

Zaključak teme - Beži iz prosvete!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Guest SlugaBozji рече

Bog revnitelj, koji čuva milost hiljadama, prašta bezakonja i nepravde i grehe, koji ne pravda krivoga, i pohodi grehe otačke na sinovima i na unucima do trećeg i četvrtog kolena.

I što si odlazio uopšte odavde? Mogao si kao čovek da se uloguješ, ovako troluješ kao gost, bezveze!

Подели на овим сајтовима

@Natasa.

Izvini, nešto mi se dešava sa kompom ovo je već drugi put da vidim duplu poruku (a nisam pijana, majke mi), pa sam je obrisala, konkretno tvoju gde si citirala Baneta. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драшко рече

Prezime

Hvala ti, druze, na ovome! ;)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...