Jump to content

Грчки јерарси позвали на бојкот школског предмета „Искорењивање хомофобије“

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Кратос рече

Ma sve će da se promeni samo da grupi bolesnika bude bolje.Ti da si hrišćanin ti bi to nazvao pravim imenom grehom,gadom pred Bogom a ne da izlaziš dijabolama u susret.

Neka Bog odluči ko je kakav hrišćanin, ako ti misliš da nisam neki hrišćanin, to je tvoja stvar, slobodno misli:)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 202
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 17 минута, Кратос рече

Ispunjavam Božijih 10 tj dve Hristove.

А сексуални живот, како иде? Дествен си? А ако си имао секс, јер било само мисионарски или је било и разних модерних оралних и сличних авантура? Да се разумемо, не занима ме заиста и немој молим те да одговориш (:ani_biggrin:), само желим да ти укажем да ти вероватно следује прилично велика епитимија по канонима, нимало мања него хомосексуалцима и да би требало да будеш изопштен све док се не покајеш. Зашто је њихов грех толико посебан да заслужује толики презир?

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Страле рече

предметаИскорењивање хомофобије и трансфобије“ у грчке школе

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Нормалан, као и са осталим људима. Не видим их као хомосексуалце, него као колеге или познанике, шта год да су. 90% ми и они имамо исте обичне људске потребе. На какве проблеме мислиш?

na razliku duha

izvini brate jesi li ti hrišćanin?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

А сексуални живот, како иде? Дествен си? А ако си имао секс, јер било само мисионарски или је било и разних модерних оралних и сличних авантура? Да се разумемо, не занима ме заиста и немој молим те да одговориш (:ani_biggrin:), само желим да ти укажем да ти вероватно следује прилично велика епитимија по канонима, нимало мања него хомосексуалцима и да би требало да будеш изопштен све док се не покајеш. Зашто је њихов грех толико посебан да заслужује толики презир?

Nema tu nikakvog prezira to je gađenje kako ga i sam Bog naziva.I nema nasleđa u CN.Ja oću da ih spasim,da se odupru đavolu i vrate na pravi put.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

:)) 12:smeha:

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Живана рече

"Carstvo Nebesko je unutra u vama."

Kaze Gospod :) 

Kaže da je i ovo gad pred Njim i da nema nasleđa u Njegovom  Carstvu.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Драган_Петровић рече

Као геј лоби само жели да се изједначе права, а нипошто да се блате они који су другачијег погледа на живот од њиховог.

Цитат

„Јавно испољавање хомосексуализма, поред тога што вређа јавни морал и наша верска осећања, шаље младима пример изопаченог сексуалног понашања и руши темељ грчке породице и друштва, у време беле куге. Такође, деца коју васпитавају хомосексуалци пате од психопатолошких поремећаја“ – истакао је митрополит Серафим у својој посланици.

Ja ovde vidim samo jednu stranu da blati drugu stranu i da se protivi izjednačenju prava...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, st.anger рече

satana:i6d1r8:

kazi ti meni, do kad vi promoteri samoubica mislite da sirite svoj smrad?

Nasa sveta pravoslavna crkva i nas Isus su jasno i konkretno rekli sta imaju po pitnju samoubica. Kako te nije sramota da velicas tu antipravosalvnu pojavu, to odmetanje od Boga jedinoga?

Sta je sledece? Stavljanje fotografija satanista kao profilnih fotografija na ZRU?

Gamad siri svoj smrad i po forumima... ljudi to se mora zabraniti sto pre dok nisu poceli da nose majice sa likovima samoubica  u sred bela dana...

Da li iko od vas razume sta moze da se desi ako jadna deca vide @st.anger -a kako u po bela dana nosi takvu antipravosalvnu, antimoralnu i anti hriscanku majicu?!

Mislite na jadnu decicu i boga naseg jedinog Isusa Hrista! UA PROMOTERI SAMOUBICA! PROMOVISITE SAMOUBICE  U SVOJA CETIRI ZIDA!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...