Jump to content

Грчки јерарси позвали на бојкот школског предмета „Искорењивање хомофобије“

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Страле рече

Овде имате критику на тај уџбеник ''Здравственог васпитања о репродуктивном здрављу'' који се појавио у Војводини. Па кад видте шта је изнето у том уџбенику, видећете да нисмо далеко  од Грка

Али, уџбеник је написао Др Немања Зарић, члан председништва српског покрета Двери и координатор савета за породицу и социјална питања? Шта рећи...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 202
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 26 минута, -Владимир- рече

И наркоманија и алкохолизам су део реалности , и врло озбиљан проблем. Зашто нема предмета  "борба против болести зависности" ?

Која је улога предмета чији је сврха да пропагира геј права, права само једног и јединог слоја друштва, и то врло уског ? Шта значи борба против хомофобије ? Шта је то хомофобија ?Због чега је то од толико виталног значаја за будућност ?

Porediti bolesti zavisnosti sa gay pravima nema mnogo smisla iz razloga jer heterosexualna prava, odnosno brak i prava koja iz njega proizilaze, postoje i priznati su od strane države. Homo traže da se i njima priznaju  i ne vidim tu problem. Radi se o vezama koje su slobodno sklopljene, bez prisile i traže drzavnu potvrdu.Ne znam kakva prava mogu tražiti zavisnici od alkohola, igrica itd.

Ako zavisnici traže predmet u skolu, mogao bi postojati i taj predmet protiv zavisnosti u sklopu sociologije.

Homofobija je mrza prema homosexualnu osobama.

Od vitalnog je značaja ukoliko se država bavi davanjem prava i institucionalizacijom braka i koristi koje država obezbjedjuje preko poreskih obveznika, zdravstveno, penzijsko, nasledstvo, usvajanje itd.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Филозоф рече

I treba da se sprdaju sa nama da smo zatucani i neobrazovani...

Зависи ко се спрда...сумњиво би било да се не спрдају ти некииии тамо. А за те некеее тамо...не бих да будем проста  па да наставим реченицу... 

Мене брину више ови наши овде, па када  у Јевропи пада киша, некииии наши овде да не буду затуцани и необразовани за тамо њих образоване и незатуцане :ani_biggrin: обавезно носе кишобране...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, PredragVId рече

Али, уџбеник је написао Др Немања Зарић, члан председништва српског покрета Двери и координатор савета за породицу и социјална питања? Шта рећи...

Члан Пред
седништва Српскпг ппкрета Двери и кппрдинатпр Савета за ппрпдицу и спцијална
п
итаоа.
Члан Пред
п
итаоа.
Члан Пред
п
итаоа.
Члан Пред
п
итаоа.

То је критика уџбеника.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Велизар рече

Добро, за мене је овде отприлике крај приче. Навео сам ти ауторитетне црквене изворе, иако нисам морао, јер си ти нешто тврдио, не ја. Ти заступаш становиште које је супротно. То је у неку руку прихватљиво, само једноставно мораш да схватиш да то није став Цркве чији ти тврдиш да си члан

Ne postoji stav Crkve o homosexualnosti, nema Sabora na kome je o tome diskutovano i na kome se zauzeo jadan stav. Pogotovo ne postoji jasan stav kako se postaviti prema homosexualcima u društvu jer se o tome na Saborima ni ne raspravlja, bilo bi i besmisleno. Ima po koja rečenica kod svetitelja koji su kao i svi ljudi griješili o svemu. 

Подели на овим сајтовима

Чекај бре @Страле. Где ти је линк за тај уџбеник?

пре 10 минута, PredragVId рече

Др Немања Зарић, члан председништва српског покрета Двери и координатор савета за породицу и социјална питања

Овај Немања је написао критику поменутог уџбеника. Не можемо о нечем да причамо док не видимо оргиналну књигу. Облатих човека, ни кривог ни дужног.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Sofija_ рече

Draga, sve je to tacno, no ti si mnogo naivna u svojoj dobroti, ali pederski lobi je previse agresivan i nametljiv sa svojim delatnostima, tako da njima ne treba ni milimetra odstupiti,

mada kako je krenulo i u Srbiji ce za koju godinu praviti reklame sa dve mame/tate, sto su ovde u NL vec unazad 20 godina uradili.

Vrlo je nezahvalno, cak se moze reci naivno, (pro)cenjivati neciju licnost na internetu na osnovu jedne recenice.

A u tom kontekstu su i sveti oci pustinjaci mucenici ispovednici takodje naivni u "svojoj dobroti". Ok, works for me :) 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Sofija_ рече

Jeste ako ga gledas iz oka heteroseksualca i hriscanina koji je crkven, a ti si sam rekao da si aseksualan, sto znaci da te ne privlace ni muskarci ni zene, a to je vec neki poremecaj

ako cemo iskreno :) Plus, jednom prilikom si rekao da je tvoja mama seksi, sto takodje nije normalno tako reci za svoju mamu, tj. gledati je na taj nacin, zar ne ? :) 

Opet o normalnosti. U medicinskom smislu asexualnost nije poremećaj, kod strasti je to prednost, ne moram imati sex, ali ja nemam nikakav problem sa libidom i erekcijom, oni su u redu. Imam i rezultate hormona, sve u redu. Zašto neki ljudi nemaju potrebu za sexom, to ne zna niko, ali bi mogla i biti prednost, za mene kao hrišćanina je mnogo veća prednost:)

Pa svoju majku mogu komentarisati i estetski, kao što bi i tebe, čitav život pratim modu, gledam modele, proveo sam dosta vremena u teretani mnogo sam zgodnih djevojaka vidio, gledam ih često i pričamo o izgledu i tijelu, ne vidim tu nikakav problem.:)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, PredragVId рече

Чекај бре @Страле. Где ти је линк за тај уџбеник?

пре 19 минута, PredragVId рече

Др Немања Зарић, члан председништва српског покрета Двери и координатор савета за породицу и социјална питања

Овај Немања је написао критику поменутог уџбеника. Не можемо о нечем да причамо док не видимо оргиналну књигу. Облатих човека, ни кривог ни дужног.

Поменути уџбеник нисам могао да нађем на нету.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Живана рече

Vrlo je nezahvalno, cak se moze reci naivno, (pro)cenjivati neciju licnost na internetu na osnovu jedne recenice.

A u tom kontekstu su i sveti oci pustinjaci mucenici ispovednici takodje naivni u "svojoj dobroti". Ok, works for me :) 

Evo Jeco ti me znaš, i ti reci je li smijesno ovo što je napisala, ja se smijem, hehe:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Gledaj sad cudo kad ja za profilnu fotku stavim predraga azdejkovica ili bobana stojanovica

Има у року од одмах...профилна да ти поплави .12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Живана рече

Vrlo je nezahvalno, cak se moze reci naivno, (pro)cenjivati neciju licnost na internetu na osnovu jedne recenice

nije bila losa namera, nadam se da se nisi uvredila, ali meni delujes tako :) ja se ne ljutim da mi ovde ljudi kazu sta misle o meni na osnovu mog pisanja,

nemam problem, ali tacno je da se bolji utisak stvori pri licnom upoznavanju i kontaktu.

пре 7 минута, Ronald рече

Pa svoju majku mogu komentarisati i estetski, kao što bi i tebe, čitav život pratim modu, gledam modele, proveo sam dosta vremena u teretani mnogo sam zgodnih djevojaka vidio, gledam ih često i pričamo o izgledu i tijelu, ne vidim tu nikakav problem.:)

Braticu, izvini ali ne slazem se , reci za svoju majku da je seksi nije bas normalno, meni je to cak i bolesno.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Велизар рече

Доказује онај ко нешто тврди.

Ti tvrdis da homoseksualci nisu normalni. Gde je tebi dokaz?

1 hour ago, Велизар рече

Ја сам похвалио грчке епископе који тврде да је хомосексуалност

Gde je njihov dokaz za tu tvrdnju?

1 hour ago, Велизар рече

Он тврди да хомосексуалност није грех

Eeee sad odjednom @Ronald je taj TREBA da dokaze svoje tvrdnje  a ti i grcki episkopi moz se zaj*** s tvrdnjama kako vam se cefne... To pre svega nije lepo.

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, st.anger рече

evo  brate @Ronald objasni nam zašto biti gay nije grijeh i kakvu korist imaju od toga oni koji to rade. zašto je dobro biti gay? ako po tvom mišljenju nije grijeh onda znači da je dobro. zašto je dobro? objasni nam, nauči nas.

Da li je greh pišati u sosptvena usta? Jer ako nije greh onda znaci da je dobro... ajde nam ti sad objasni zasto je to dobro... nauci nas.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, st.anger рече

znaš li da je duvanje sporo samoubistvo. suoči se brate sa samoubicom u sebi. priznaj si to.

ili će se pravdaš da nemaš drugog izbora

pazi da te  ne oduva trava zaborava :windy:

Ja sam ateista... ako hocu ja mogu i da se bodem antifrizom u venu.

Ti si pravosalvac koji glorifikuje  samoubice... i to ne nekog koje pusio travu pa se "sporo samoubio"... ne... ti glorifikujes nekoga ko je stavio cevku u usta i metkom rasporio svoju lobanju i ofarbao citav zid kupatila u prolecne boje krvi i mozga... pastel, naravno.

želim da cestitam pravoslavnoj crkvi na duhovnoj evoluciji. Danas je ubiti sebe manji greh nego ljubiti se s drugom osobom. Pa tebra- kongraćulejšns!!!! :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...