Jump to content

Грчки јерарси позвали на бојкот школског предмета „Искорењивање хомофобије“

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 202
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 1 минут, st.anger рече

@cloudking brate ti ne znaš. Kurt je ubiven.

:)

Brate, ni ti ne znas... medju gejevima ima mnogo finih ljudi ;)

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, -Владимир- рече

"Иди, па и ти чини тако. "

Trudim se:)

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Juanito рече

Зашто је њихов грех толико посебан да заслужује толики презир?

То је нормално, зато што код хетеро мушкараца је то један од грехова који изазива највише гађења, па отуд и толика осуда.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Brate, ni ti ne znas... medju gejevima ima mnogo finih ljudi ;)

slažem se. ima ih dosta. najviše onih što su fini više no što treba. a štaš, lijepo se osjećaju u ulozi ženske.

poznajem par likova. straight looking bottoms. to je trip tebra. da vidiš tu transformaciju. ne treba ti gudra. ni vutra ni pdo.

probaj. možda evoluiraš :) to je ipak high level. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, st.anger рече

slažem se. ima ih dosta. najviše onih što su fini više no što treba. a štaš, lijepo se osjećaju u ulozi ženske.

poznajem par likova. straight looking bottoms. to je trip tebra. da vidiš tu transformaciju. ne treba ti gudra. ni vutra ni pdo.

probaj. možda evoluiraš :) to je ipak high level. 

Sta da probam?

Jel ti to meni misionaris samoubistvo na pravoslavnom forumu?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ronald рече

Trudim se:)

Мораш боље. Противљење овом предмету није мржња према гејевима. Чуј, искорењивање хомофобије. Значи жену можеш да тучеш, инвалидима и заосталима можеш да се ругаш, сиротињу да кињиш, животиње да мучиш, само гејеве немој да дираш. Јер то је толико битно за будућност државе и нације, да треба да завређује посебан предмет само томе посвећен.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Страле рече

„Јавно испољавање хомосексуализма, поред тога што вређа јавни морал и наша верска осећања, шаље младима пример изопаченог сексуалног понашања и руши темељ грчке породице и друштва, у време беле куге. Такође, деца коју васпитавају хомосексуалци пате од психопатолошких поремећаја“ – истакао је митрополит Серафим у својој посланици.

1) Javni moral je teska glupost

2) Pa ne znam mislim da cak i prosecnog vernika vise sablazni kad se sazna za pedofiliju od strane crkvenih veledostojnika ili za razne sumnjive poslove nego kad vide peder, a generalno taj sindrom vredjanja osecanja i sindrom uvredjenog derista kao prepisan od americkih levicara samo obrnute ideje 

3) Temelj grcke porodice i drustva (Kao i nase) rusi najvise tragicno visoka korupcija na svim nivoima, odsustvo pravne drzave, verovanje u mesijanske osobine politicaral, i milion drugih faktora koji proizilaze iz toga, a Grci su pritom cast izuzecima i veliki neradnici sto je opet donekle posledica sistema

Inace, ja sam licno protiv ovakvog predmeta jer ne vidim neki smisao, ali ove konstanacije su potpuni promasaj. Ne vidim puno razlike izmedju toga i nekog nametanaj stavova od strane ovih aktivista. Lice i nalicje istog nacina razmisljanja koji tezi da nesto namece drugima i to po mogucstvu preko drzavnih institucija

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, todor рече

То је нормално, зато што код хетеро мушкараца је то један од грехова који изазива највише гађења, па отуд и толика осуда.

A zašto mnogim muskarcima ne izaziva  gadjnje kad vide dvije lezbejke kad se ljube,  nego ih to  napali? Smijesno je to selektovanje gadjenja.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, -Владимир- рече

Мораш боље. Противљење овом предмету није мржња према гејевима. Чуј, искорењивање хомофобије. Значи жену можеш да тучеш, инвалидима и заосталима можеш да се ругаш, сиротињу да кињиш, животиње да мучиш, само гејеве немој да дираш. Јер то је толико битно за будућност државе и нације, да треба да завређује посебан предмет само томе посвећен.

Sačekaj je li ti meni ovo lično govoriš da se ja ne borim protiv ovih stvari koje si  naveo ili uopšteno pričaš?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, st.anger рече

lozu brate

znaš kako kaže rambo: Trava je za šminkere i homosexualce a loza za prave jebače i znalce :D

Ovaj samoubica sto ga glorifikujes po pravoslavnom forumu, dok tvoja homofobna braca nemaju nista protiv toga jer im je faca zaglibljena u pederske gujsce, je takodje bio narkoman...

Isus se u grobu okrece zbog tebe sad, da znas... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Велизар рече

@Ronald

Чисто да би ми било јасно с ким разговарам, да ли си ти православни хришћанин? Тј. да ли си крштен као православан, причешћујеш се итд.

Da, na oba pitanja, kršten sam u manastiru Ostrog i tu sam provodio dosta vremena kao klinac, dolazio često. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Isus se u grobu okrece

beliandjeo2jpg.jpg?thumbId=615020

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Хомофобија је природан страх душе, природна реакција организма, на нешто што му је гнусно, одвратно, срамно. Боје се људи и висине, па се због тога не пењу на кровове. Тиме чувају свој живот, и не излажу се непотребним ризицима. Ко је хомофобичан, избегава да себе доведе у хомосексуалну ситуацију, односно, има непријатност од истог пола, и зато избегава људе који су феминизирани. Говорим, из свог, мушког угла, јер је женска хомофобија у многоме мања и мање заступљена у српкиња.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...