Ayla Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 E, ja ti tog ne poznajem. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 Боље по тебе... тај ти је истетовиран свијем могућијем и немогућијем бојама... нема више мјеста ни тачку да убодеш! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 Uvijek se nađe ta jedna tačka...makar u zjenicu. Laku noć. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 Него веле да ово за Хашима и његовог прадеду попа ''није никаква новост за Хашимове саборце и сународнике, јер је он умео да, у шали или не, често спомене како остале вође такозване ”ОВК” не знају ништа о ратовању, уосталом ”као и сви Албанци”, па ”имају среће што је он ту”, који, ”као и сви Срби, зна да води рат и побеђује у њему”. Уз загонетни податак који се крије и тихо препричава међу Шиптарима - како за Митровдан Тачи никада није на послу, нити нешто ради за тај празник... '' Зато Хашим не да да му узму Косовску Митровицу "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 пре 7 минута, Ayla рече Uvijek se nađe ta jedna tačka...makar u zjenicu. Laku noć. Два ока у глави, те две тачке, беху некад дон Мило и дон Слобо ... хехехе... да није тужно, могло би бити и смешно... А сад су два ока у глави Мило и Хашим, па кад се трефе у Титограду Мило и Хашим не зна се који је вишљи и љепши... јађо мој... Лаку ноћ! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 27, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 On 1/26/2017 at 19:39, Golub рече Не вређајте потурице, јер данашњи монтенегрини су рђа много гора од ондашњих потурица... ne diraj mi crnogorce, vecih srba od crnogoraca nema, oni su odma iza krajisnika Lady Godiva and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 27, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 Ово је Цетиње 1907. 2017 - 1907=110 Шта се збило за један вијек, то ни пас с малом не може изјести... Милов ђед се у гробу преврће кад види шта му унук чини! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evzon Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 Šta ove demoNkrate rade u CG, Njegoš se u grobu ko ventilator okreće! Pljunuli su i na njega i na knjaza Danila i serdar Janka Vukotića! Draži su mi Hrvati od Crnogoraca sa njima bar znam na čemu sam i kakvi su.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ивановић Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 Када говоримо о томе ко у Црној Гори слави светог Саву, а ко га "слави", онда би добро било да схватимо шта је вјера, а шта идеологија. Ја као Црногорац могу рећи да у Црној Гори постоји мање од 1% људи који су православни хришћани, а који разумију ту разлику. Узмите рецимо Цетиње и Пљевља. Идеолошки и национално су то 2 потпуно различите средине. Али када говоримо о нехришћанском духу који влада, онда међу тим срединама нема разлике. И по броју некрштених, и по паганском духу, и по броју наркомана, алкохоличара, и по васпитању младих нараштаја у нехришћанском духу, међу тим градовима нема разлике. Дакле, враћање светом Сави и светом Симеону није враћање некаквом сировом национализму који не зна шта би са собом, него враћање духу јеванђеља, љубави, покајања. Овако су сви задовољни сами са собом и мисле да је њихов пут којим треба ићи онај прави. Али тај пут у суштини нема везе са Христовим путем. На такав начин се нажалост схвата и косовски завјет, и крсна слава и све оно што је изњедрио православни дух и у Србији и у Црној Гори. Orthophill, Golub and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 пре 14 часа, kordun рече ne diraj mi crnogorce, пре 14 часа, kordun рече vecih srba od crnogoraca nema, oni su odma iza krajisnika Први део реченице право у центар , други омашај. Кад су то лебати Црногорци били иза некога, свака час крајишницима...али не дирај редослед... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 пре 14 часа, kordun рече ne diraj mi crnogorce, vecih srba od crnogoraca nema, oni su odma iza krajisnika I junački nam zabiše nož u leđa i priznaše Kosovo.Najveće Srbende su bosanski Srbi.Kaki milogorci i krajišnici. Golub је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука