Jump to content

Мушки и женски стрес

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Natasa. рече

Znači kad se @Kratos šali na račun texta, onda stvaaarno :D

Pa mislim realno da se žene odmaraju dok rintaju po kući i bave se decom i da su muškarci nedruštvene bića koja nisu sklona razgovorima  i koja se mnogo umaraju sedeći u kancelariji mi je stvarno glupost.Šta drugo da radi čovek nego da se sprda.Bilo bi neozbiljno ozbiljno shvatiti ovakav tekst.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Kratos рече

Ne valja previše,će se navučeš pa posle kad završiš u svojoj će pređeš kod komšije po još oksitocina a to je već rizična rabota.:))

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Nek' si ti živa i zdrava, a ljubav je mrtva odavno.

Ih bre Nešo, pa što tako strogo :smeh1:?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@Neša_, де, постави овде на форум на твој профил слику, напиши које си годиште и одакле си (видиш, за посао, ауто, стан...те и не питам). Имам ја другарице и рођаке које паре не занимају, па хајде да видимо да ли је истина да није до тебе проблем. Ја за њих гарантујем да ће хтети са тобом да се упознају, ако имаш два ока, два уха, уста и нос посред лица, као и ако си стар 30 и кусур и ако не живиш на Марсу. Али да знаш, ако се испостави да си ти пробирљив преко мере, па да ти смета што је једна подстанар, а друга нема ауто, а трећа има средњу стручну спрему, а четврта не подржава твоје нераскинуте везе из прошлости, онда ћу ја то све овде јавно да напишем. А за њих гарантујем да су на месту!

Озбиљна сам у овоме, не шалим се!

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Марина Савковић рече

Имам ја другарице и рођаке

пре 7 минута, Марина Савковић рече

Ја за њих гарантујем да ће хтети са тобом да се упознају, ако имаш два ока, два уха, уста и нос посред лица, као и ако си стар 30 и кусур и ако не живиш на Марсу.

Jel ovo samo za Tvrtka vrijedi? :D

Подели на овим сајтовима

@Natasa.  Nataliii, sta mislis, da li je ovo neki ruski tata ? ;) 

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Лидија Миленковић рече

@Natasa.  Nataliii, sta mislis, da li je ovo neki ruski tata ? ;) 

Nije bitno odakle je, već što je on divan tata koji se dobro snalazi u obavezama oko dece :sunce:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Nije bitno odakle je, već što je on divan tata koji se dobro snalazi u obavezama oko dece :sunce:.

Ima i video sa mamom ovog istog buljuka dece. Meni ovaj smešniji, više joj gmižu na sve strane :D

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Марина Савковић рече

@Neša_, Ја за њих гарантујем да ће хтети са тобом да се упознају, ако имаш два ока, два уха, уста и нос посред лица, као и ако си стар 30 и кусур и ако не живиш на Марсу. 

Kako si plitka sa svojim zahtevima. Šta je sa ljudima koji nemaju oba oka, uha, nos na sred lica i žive na Marsu? Zar oni ne zavređuju ljubav žene? Ovo za godine neću ni da komentarišem. Šta je sa mlađima i starijima? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Samo sam se nasalila . 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ja sam se raznežila :sunce:

Pa, naravno, kad odise ljubavlju, radoscu i toplinom. Zato sam i podelila juce ovaj snimak sa mojim fb prijateljima. Hvala Bogu, poznajem mnogo ovakvih oceva, pa i par njih vestih sa trojkama. :D 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Tvrle jos uvek trazi zenu svog zivota? A vi se jos uvek trudite? :0212_rolleyes:

Citam nesto o emocionalnim vampirima, mozda je Tvrtko jedan od njih, pa devojke pobegnu... :whackado:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...