Jump to content

Остоја Симетић: Да ли треба да тучемо педере?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ivan Marković рече

Kao i za latentne lopove. Zato su i doneli nepravedne i tlačiteljske zakone gde se krađa tretira kao krivično delo da potrpaju sve otvorene lopove u zatvor, jer ne mogu da prihvate sebe kao latentne lopove (poslanici koji donose zakone). Utvrdio dr.mr.med.sci. Marković Ivan:ani_biggrin:

To je ta pederobraniteljska logika ako si protiv promovisanja pederluka onda aha ti si u stvari homofob,plašiš se jer si i sam homo  a i onda pitaš a šta misliš o pedofilima mrzim ih ..aa znači strah,ti si latetni pedofil,plašiš se samog sebe..a ne...oni se pederišu dobrovljno....a šta ako neko maloletno lice dobrovoljno uđe u pedofilski odnos...a pa to je ilegalno.....nije zrela voćka ...znači kake za oskara da industrija toalet papira ne mož da proizvede dovoljnu količinu perfexa za brisanje...:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 492
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Ayla рече

Napad je najbolja odbrana...misle neki.

A vidiš, neki misle da je dogorelo do nokata i da je vreme da se misleći ljude suprostave liberalnim lažima i falsifikatima. Tako Ameri, dojadilo im iživljavanje pa izabrali Trampa. U Rusiji Putin zabranio gej propagandu. Da nije i on možda latentni homić? Msm, što je mnogo, monogo je. Po toj logici je zabrana ubistva odraz latentnih ubilačkih namera zakonodavaca. Ma jel vi ljudi vidite šta pričate? Jel slušate sebe uopšte? 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Васијан рече

Ово једноставно није тачно.

Матеј 11:20-26:

20. Тада поче Исус корити градове у којима су се догодила многа чудеса његова, што се не покајаше:
21. Тешко теби, Хоразине! Тешко теби, Витсаидо! Јер да су у Тиру и Сидону била чудеса која су се у вама догодила, давно би се у врећи и пепелу покајали.
22. Али вам кажем: Тиру и Сидону лакше ће бити у дан Суда него вама.
23. И ти, Капернауме, који си се до неба подигао, до пакла ћеш сићи; јер да су у Содому била чудеса што су се у теби догодила, остао би до дана данашњега.
24. Али вам кажем да ће земљи содомској лакше бити у дан Суда него теби.
25. У то вријеме одговори Исус, и рече: Хвалим те, Оче, Господе неба и земље, што си ово сакрио од мудрих и разумних, а открио си безазленима.
26. Да, Оче, јер је тако била блага воља твоја.

Дакле, Месија прави јасну градацију између већ пропалог и уништеног Содома (уништеног због греха разврата, блуда, хомосексуализма, инцеста итд.) и поменутих градова који Га у својој гордости и слепилу одбацују. Содом и Гомор, са све својим хомосексуализмом, је већ пропао, док ће одбацивачима Његовим још горе бити у Дан Суда.

Христос потвруђује пропаст Содома са све учињеним гресима у њему.

Даље, сам Ап. Павле (кога Црква често назива устима Христовим) поучава заједницу и вели:

"Јер и жене њихове претворише природно употребљавање у противприродно, а исто тако и мушкарци оставивши природно употребљавање жена, распалише се жељом својом један на другога, мушкарци са мушкарцима чинећи срам, примајући на себи одговарајућу плату за своју заблуду.“(Рим. 1:26-27)

"Не варајте се… ни рукоблудници, ни мужеложници… неће наслиједити Царство Божије“ (1 Кор. 6:9-10).

Зар је Павле у несагласју са Христом? Зар Павле може учити било шта супротно Господњим речима? 

Iako mnogi to čine, zaista je teško greh Sodoma tumačiti u kontekstu dobrovoljnih homoseksualnih odnosa. U pitanju je bio pokušaj grupnog silovanja kakve i sada čine prilično heteroseksualni muškarci u cilju ponižavanja, zastrašivanja, povređivanja.

A ap. Pavle u Rimljanima govori pre svega o kultovima koji su uključivali obavezno učešće u orgijama.

μαλακοὶ najverovatnije nisu rukobludnici - istu reč Isus pominje za Jovana Krstitelja, da nije u μαλακοὶς haljine odeven, jer takvi žive u carskim dvorima. Šta tačno znače 'meki' otvoreno je pitanje.

пре 2 часа, Ivan Marković рече

Ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι θεοῦ βασιλείαν οὐ κληρονομήσουσιν; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται "(Prva Korinćanima, 6.9) Čitam ga u originalu.  Evo ovde apostol kaže da  ἀρσενοκοῖται (homoseksualci)   θεοῦ βασιλείαν οὐ κληρονομήσουσιν (neće imati udela u u Carstvu Nebeskom). Šta ti tu nije jasno? Možda da objasniš Pavlu da malo manje čita dverske proglase? Kao što rekoh, u pauzi između "Puta kojim se ređe ide" i Sense, gvirni malo u Jevanđelje.

Što se tiče ἀρσενοκοῖται, reč se zaista najčešće prevodi kao 'muželožnici' iliti muški homoseksualci, a bukvalno znači 'muškarci-kreveti'. Neki biblijski rečnici i neki tumači ih ipak prevode i vide kao 'oni koji posećuju ritualne muške prostitutke u paganskim hramovima', posebno jer se ovde ne pominju žena-na-ženu odnosi, i to najverovatnije jer žene nisu posećivale nikakve ritualne prostitutke u paganskim hramovima, ma kog pola.

Meni je ovo sve nedovoljno da prosto i lako osudim kao grešne odrasle ljude koji u ljubavi i dobrovoljno ulaze u homoseksualne veze. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Wlof рече

Ja sam pitao koliko si sigurna da normalizovanje homoseksualnosti nece uticati, ne neophodno da se promeni seksualnost, ali na slicne stvari, to me zanima.
A kako da ih ucis da misle kriticki kada bi im se servirala prica da homoseksulizam je normalan i nije nista pogresno ono sta homoseksualni rade i kada bi im se servirali crtani filmovi sa gej princevima i princezama, itd. To mi zvuci kontradiktivno.

Cilj takve edukacije nije da svi postanete pederi nego da one koji to vec jesu prihvatite. 

Jer "iako su pederi", medju njima mnogo pametnog sveta a vi se lisavate njihovih sjajnih licnosti samo zbog toga sto su gej.

Ucaureni ste u svoje homofobne predrasude i zivite zivot kojim upravlja strah i time ne vidite COVEKA nego pedera. Ovakve edukacije imaju za cilj da vas nauce da vidite COVEKA iza te " odvratne" seksualnosti...

Inace to je koncept u koji se vi vec kunete kao hriscani...ali deklarativno. 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Kratos рече

znači kake za oskara da industrija toalet papira ne mož da proizvede dovoljnu količinu perfexa za brisanje...:smeh1:

Znači brate, većih licemera od gej aktivista i pederoljubaca ja ne videh. Svetska industrija toalet papira ne može da obriše njihova sra... I lepo im čovek kaže: "U redu, neka oni slobodno upražnjavaju svoj način života, ok. " Ali, ne. Mora parada, moraju brakovi, mora usvajanje, mora kvir kultura, mora da dečaci u osnovnoj uče na seks vaspitanju o tome...aman ljudi, imam osećaj da sam upao u neku ludačku paralelnu dimenziju, a ne hrišćanski forum...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Cilj takve edukacije nije da svi postanete pederi nego da one koji to vec jesu prihvatite. 

Jer "iako su pederi", medju njima mnogo pametnog sveta a vi se lisavate njihovih sjajnih licnosti samo zbog toga sto su gej.

Ucaureni ste u svoje homofobne predrasude i zivite zivot kojim upravlja strah i time ne vidite COVEKA nego pedera. Ovakve edukacije imaju za cilj da vas nauce da vidite COVEKA iza te " odvratne" seksualnosti...

Inace to je koncept u koji se vi vec kunete kao hriscani...ali deklarativno. 

Izvini, ali cisto da ne gubis vreme pisajuci meni, ja ni ne citam tvoje poruke.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ivan Marković рече

Ali je dobar deo elite kraljevine Srbije/SHS/Jugoslavije bio sklon "gej" ponašanju. Genereal Petar Živković, najmoćniji čovek kraljevine Jugoslavije, bio je gej. Još prilikom opsade Jedrena u Prvom svetskom ratu mladi oficiri su se žalili da ih je terao da mu guraju flaše tamo gde ne treba...Stepa Stepanović je hteo da ga strelja, ali ga je spasao veliki vizionar Aca nosati, tvorac Jugoslavije. I general Pera je u periodu 1918-1941 određivao strateške pravce serbskoga naroda. Gde nas je odvelo njegovo vođstvo, svi dobro znamo. Pa ti posle pričaj da propast nema veze sa dekadencijom. Ima itekako...da navedem i drugi primer gej stratega i državnika: Slobodan Jovanović...a posle pričaju da stradamo jer smo sagradili kuću na putu. Ma važi. Eto i Rumuni su,al ne popiše genocid dva puta u istom veku. Ali su Rumuni malo ozbiljnije shvatili pravoslavlje. Pa su, iako poraženi u Drugom svetskom ratu sačuvali narod i još proširili teritoriju. Al kod njih nema hipi/pink pravoslavlja i malo ozbiljnije shvataju Božje zapovesti od nas Srba...

То што је било геј појединаца међу нашим елитама, не значи да је однос народа и државе био благонаклон према хомосексуализму. Иначе, није ми познато да је хомосексуалност Слободана Јовановића историјска чињеница. Било како било, не пије ми воду та прича да смо страдали јер смо запали у грех - и то не само зато што не верујем у Бога који на такав начин привлачи народе (појединце ајде и да дискутујемо) себи. Нпр. Бугари, Хрвати, Албанци, никако нису мање грешили од Срба у ХХ веку, па су се сачували биолошки и још остварили приличне државне успехе, нарочито Хрвати и Албанци.

Што се тиче поста испод, нека се геј заједнице зову како било, немам ништа против да "брак" остане препознат као хетеро заједница, јер је традиција те друштвене институције несумњиво таква, као и осећај велике већине људи, међутим, хајде да партнерима геј људи признамо право на законско наслеђивање, да им дамо право да одлучују када су операције у питању, да им признамо сва права која имају хетеро ванбрачне заједнице нпр. Искључиво из практичних обзира и принципијелног поштовања према слободи избора. И након свега тога, и даље постоји јасна линија разграничења према тих права појединаца и глупости и претеривања која се манифестују да се дозволи деци да мењају пол, да трансвестити користе женске тоалете итд итд.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ivan Marković рече

A vidiš, neki misle da je dogorelo do nokata i da je vreme da se misleći ljude suprostave liberalnim lažima i falsifikatima. Tako Ameri, dojadilo im iživljavanje pa izabrali Trampa. U Rusiji Putin zabranio gej propagandu. Da nije i on možda latentni homić? Msm, što je mnogo, monogo je. Po toj logici je zabrana ubistva odraz latentnih ubilačkih namera zakonodavaca. Ma jel vi ljudi vidite šta pričate? Jel slušate sebe uopšte? 

100 % garant guzi Medvedeva u kabinetu,rekli američki naučnici....:)) I zaboravljaš evolutivnu prednost pederluka...bonobo majmuni nemo bre to da previđaš....12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Wlof рече

Izvini, ali cisto da ne gubis vreme pisajuci meni, ja ni ne citam tvoje poruke.

Nema frke, ja pisem zbog onih koji citaju a ne ucestvuju u temi. Da spasim po neku dusu, kolko mogu...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Kratos рече

100 % garant guzi Medevedeva u kabinetu,rekli američki naučnici....:)) I zaboravljaš evolutivnu prednost pederluka...bonobo majmuni nemo bre to da previđaš....12:smeha:

Vas dvojica ce se smuvate na kraju, zapamti sta ti klaud kaze ;)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Wlof рече

Ja sam pitao koliko si sigurna da normalizovanje homoseksualnosti nece uticati, ne neophodno da se promeni seksualnost, ali na slicne stvari, to me zanima.
A kako da ih ucis da misle kriticki kada bi im se servirala prica da homoseksulizam je normalan i nije nista pogresno ono sta homoseksualni rade i kada bi im se servirali crtani filmovi sa gej princevima i princezama, itd. To mi zvuci kontradiktivno.

А које сличне ствари? На то што би 90% вас, борсца против хомосексуализма, једва дочекало да их две згодне цице позову на тројку? Дај немој да се фолирате сви од реда. Свима вам сметају педери, а за жене нико ни да писне. 

Децу бих научила да је једна од највећих заповести да љубе ближње своје. Ако то, колкико толико скапирају, немам шта да бринем.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ivan Marković рече

Nema veze banke, zelenaški dugovi, robovanje kamatarima

Ovo je nešto što me stalno kopka: zašto mnoge verske institucije redovno napadaju homoseksualce na osnovu pre svega Starog Zaveta, a ništa da kažu za banke koje naplaćuju kamate za kredite - što je jasno osuđeno u Lev. 25:35­-37 i Jez. 18?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ivan Marković рече

Osim ako to okupljanje ne vređa javni moral. Tako po našem zakonu o slobodi okupljanja.

Око овога се врти цела прича, по мом утиску. Зашто би добровољна сексуална веза две одрасле жене/мушкарца вређала јавни морал? Шта је уопште јавни морал, ко то може дефинисати.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...