Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 25. 1. 2017. at 16:38, Снежана рече

To je mač sa dve oštrice, Armani je jedini koji sme da dozvoli sebi i (Majkl Džeksonu) da nosi bele čarape i crne cipele a da ne ispadne totalni šaban 12:smeha:....zato te ja ovako zamišljam (ako dozvoliš)

Expand  

Не знам зашто, али ја видим Ронија у неким еспадрилама, краћим панталонама.. Слично овоме само друга торба и без огрлице. А лице му изгледа потпуно другачије, као на другој слици.

a047cad2f803004fe3d3a2d041b3f3f8.jpg

95339787d31bac1a3a244867939a61cc.jpg

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2017. at 9:10, Lady Godiva рече

Не знам зашто, али ја видим Ронија у неким еспадрилама, краћим панталонама.. Слично овоме само друга торба и без огрлице. А лице му изгледа потпуно другачије, као на другој слици.

a047cad2f803004fe3d3a2d041b3f3f8.jpg

95339787d31bac1a3a244867939a61cc.jpg

Expand  

Da bliže si ti likom nego Sneza:) Samo takav stil kao ovaj dečko na prvoj slici nikad, hehe, skoro uvijek dugi rukavi, nema ovog zavrtanja, nikakvi prstenovi i narukvice koji su po meni kic, ali je on zbog njih i zavrnuo rukave kako bi bili upadljiviji.  Ako bi i bili kratki rukavi, to je uvijek klasika, bez kindjurenja, eventualno sat, i uvijek dosta manje boja i kombinacija kao što se oblače i izgledaju elegantno Rosso Valentino, Armani, nekada Ive San Laurent, ukoliko je u pitanju elegancija i stil. A ovako ležerno Bekam je uvijek bio tip kojeg prati moda, a ne on modu, jer je uredno neuredan. Nikakvo lickanje i mackanje tipa Cristiano Ronaldo, već odredjena doza neuređenosti, uopšte nije bitno da li je kosa razbarusena, bitno je da je čista, a odlično ako je od spavanja neuredna, ako je brada veća ili ako nije dobro oblikovana ili obrijana i to je OK, jer treba biti opušten bez ovih Ronaldovskih i drugih fudbalerskih lickanja makar za mene. :)

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2017. at 10:14, Ronald рече

Da bliže si ti likom nego Sneza:) Samo takav stil kao ovaj dečko na prvoj slici nikad, hehe, skoro uvijek dugi rukavi, nema ovog zavrtanja, nikakvi prstenovi i narukvice koji su po meni kic, ali je on zbog njih i zavrnuo rukave kako bi bili upadljiviji.  Ako bi i bili kratki rukavi, to je uvijek klasika, bez kindjurenja, eventualno sat, i uvijek dosta manje boja i kombinacija kao što se oblače i izgledaju elegantno Rosso Valentino, Armani, nekada Ive San Laurent, ukoliko je u pitanju elegancija i stil. A ovako ležerno Bekam je uvijek bio tip kojeg prati moda, a ne on modu, jer je uredno neuredan. Nikakvo lickanje i mackanje tipa Cristiano Ronaldo, već odredjena doza neuređenosti, uopšte nije bitno da li je kosa razbarusena, bitno je da je čista, a odlično ako je od spavanja neuredna, ako je brada veća ili ako nije dobro oblikovana ili obrijana i to je OK, jer treba biti opušten bez ovih Ronaldovskih i drugih fudbalerskih lickanja makar za mene. :)

Expand  

Хаха, знам да ово никада не би носио и си више у неком минималистичком фазону, али морале су да буду еспадриле или ципеле без чарапа (ваљда због белих, које помену Снежа), а ово сам прво нашла.

А и спрам твог ума ми некако иде комплексност, гомила јаких боја, слојева, детаља... нешто као фестивал боја у Индији. :)

Друга фотка, тачније очи и поглед представљају твој сензибилитет.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2017. at 10:46, Lady Godiva рече

Хаха, знам да ово никада не би носио и си више у неком минималистичком фазону, али морале су да буду еспадриле или ципеле без чарапа (ваљда због белих, које помену Снежа), а ово сам прво нашла.

А и спрам твог ума ми некако иде комплексност, гомила јаких боја, слојева, детаља... нешто као фестивал боја у Индији. :)

Друга фотка, тачније очи и поглед представљају твој сензибилитет.

Expand  

Naravno tema je maštovita, nego nisam ja ljubitelj espadrila, već obično zatvorenih cipala  sa debelim djonom, pogotovo dubokih ali i plitkih. :)

Godivice kompleksnost je u jednostavnosti, kad obuces neupadljive boje na primer teget majicu i farmerice ali ih nosiš tako da izgledaju upadljivo:)

Oči i pogled su dosta slični:)

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2017. at 16:51, Снежана рече

klaud

uzn_1355831413.jpg

Expand  

Tako Klaud sebe zamišlja kad debatuje s pravoslavcima, i želi da ga drugi tako vide 

U stvarnosti je više nešto ovako 'al sam ih opravio, svaka mi čast' :D

Image result for freddie mercury queenlink

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  On 31. 1. 2017. at 10:14, Ronald рече

bitno je da je čista,

Expand  

Ne treba tu preterivati previse...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 18. 2. 2017. at 19:42, Страле рече

Како замишљате мене?

Expand  

Rezultat slika za denis napast

:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 18. 2. 2017. at 15:42, Дијана. рече

Anakin_And_Obi-Wan_17.JPG

Vasijan i naravno, Obi-wan 

link

Expand  

Vasijan je Joda.:DDart Vejder bi mogao Đurović biti pošto je prešao na mračnu vatikansku stranu.:smeh1: 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 19. 2. 2017. at 9:23, Кратос рече

Vasijan je Joda.:DDart Vejder bi mogao Đurović biti pošto je prešao na mračnu vatikansku stranu.:smeh1: 

Expand  

Cekaj, zar nije ovaj lijepi mladic u crnom Obi-Wanov ucenik ili nasljednik? Sadruzi, saradnici na istom djelu? To sam mislila. Ako je on on the dark side, onda naravno nije Vasijan... nego recimo Nesic (on i obi u stalnom ratu); a ne moze biti ni Djurovic, nego neki tamni, ali stariji :)) 

Hahah, sad gledam pricu u stvari. Definitivno Nesic, Anakin-Dart 

Ja bih Obija ondaK unaprijedila u Yodu, a Vasijan bi postao novi Obi-Wan.... 

Ispravka zbog neupucenosti:

Image result for yoda and obi wan

Yoda je obi-wan, a Obi-Wan je Vasijan!                                                                            L

ko razumije, shvatice! :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Kako god okrenes, ja sam lepsi... kreza.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...