Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 18 минута, Ivan Marković рече

Имал какав линк? Изузетно ме занима како он види порекло и узроке атеизма.

Нисам сигурна (свежа :)) да постоји електронско издање.Има је сигурно у црквеним продавницама.Ја сам је купила на промоцији по промотивној цени.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Ako razmatra poreklo i uzroke ateizma, valjalo bi da bude svestan da je taj pojam (kao i većina takvih) imao različita značenja tokom istorije ljudske misli i religioznosti. Npr. antički i savremeni ateizam nisu sasvim isti. Čak ni marksistički i tzv. novi ateizam nisu isto.

Потписујем. Мудро збориш. 

Иако не исповедаш папу!:))

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

али нисам паметан шта се може урадити

Може тема да се пребаци у подгрупу зона сумрака и сви проблеми решени. :D

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Кажу о. Горану: "Нећемо дозволити да се тема која је читана сведе на лична вређања."

И сад се питам која ли је то безвезна тема на којој можемо да се частимо и да је сведемо на лична вређања? :smeh1:

Мислим чисто из разоноде, да се смање мало тензије и попије неко виртуелно пиће међу неистомишљеницима... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vladan :::. рече

Кажу

Владане!

Иде мацан око тебе, пази да те не огребе....

:0205_whistling:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Владане!

Иде маца око тебе, пази да те не огребе....

:0205_whistling:

Аааајј... а ја јутрос посекао нокте... не могу да се браним... А да узмем метлу неку шта мислиш?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Vladan :::. рече

Аааајј... а ја јутрос посекао нокте... не могу да се браним... А да узмем метлу неку шта мислиш?

Не можеш се тако одбранити. Једино ако мацан носи звонце око врата па да не може из притаје да ти се пришуња и уз мрака ти заскочи за врат. 

Мацан мојих комшија носи такво звонце. А зове се Нула. Мислим мачак, а не звонце. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

из притаје да ти се пришуња и уз мрака ти заскочи за врат. 

Уф брате то је гадно... Знаш шта... Боље да идем ја на тему "Потребна ми је ваша молитвена подршка..." док сам још жив знаш...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Не можеш се тако одбранити. Једино ако мацан носи звонце око врата па да не може из притаје да ти се пришуња и уз мрака ти заскочи за врат. 

Мацан мојих комшија носи такво звонце. А зове се Нула. 

Лако је вама са Поукашима кад вас банују, али немојте да вас Ава прокуне због провокација!:dedica:

А поп Горан треба да клања вечерас, јер Ава, Авокадо, Ведран, Владан и др. узеше да просвједују за њега! Испадосмо још људи кршћани, иако он уме да нас части...:))

За милост коју му учинисмо, нека нам узврати са ускраћеним одговорима! Барем то. Почни да певаш, попе!  

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Испадосмо још људи кршћани

Чуј испадосмо... Још ћеш и то еволуцији да припишеш а не нашем ливењу суза, сухописању и неспавању над форумом... Е попе још ће и Докинс да буде блажен :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan :::. рече

Чуј испадосмо... Још ћеш и то еволуцији да припишеш а не нашем ливењу суза, сухоједењу и неспавању над форумом... Е попе још ће и Докинс да буде блажен :smeh1:

Срећом посетих веце пре 3 минута!12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ведран* рече

:))

Тај ниво разумевања  ипак није лако достићи! То само по себи превазилази природу. 

Bogami ;) je dostigao i prestigao... (odgledah onu promociju)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Срећом посетих веце пре 3 минута!12:smeha:

Да си прочитао исправљену верзију ни то ти не би помогло :smeh1:   Ал ја сам још жив... неко овде има јаче молитве него ти клетве хах

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Bogami ;) je dostigao i prestigao... (odgledah onu promociju)

Ја за Докинса рекох. Њега сам читао док нисам осетио велике можђане болове префронталног кортекса, од преизобиља глупости. 

Попа нисам читао..

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...