Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Ivan Marković рече

g.@Bokisd, pa zar vi ne znate da je u njihovoj sumračnoj, fantazmagoričnoj verziji stvarnosti nama dvojici (plus mučeni Kratos, Vasijan, Velizar i ini "talibani") namenjen pakao, a svima drugima (uključiv papa Franju, Dalaj Lamu, i ateiste) raj. Jer su svi oni već vaskrsli. Pa vaskrsao je i VSB. 

Једном приликом, неки владика држао предавање, пун амфитеатар. Пита један студент, владико да ли се зна ко ће се спасити. А владика: ко ће се спасити а ко не, не знам, али знам да ће тамо бити великих изненађења.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Матусал рече

Једном приликом, неки владика држао предавање, пун амфитеатар. Пита један студент, владико да ли се зна ко ће се спасити. А владика: ко ће се спасити а ко не, не знам, али знам да ће тамо бити великих изненађења.

To je jedini ispravan odgovor. "Ne znam". Ali ova ekipa to zna. Oni su već vaskrsli. A mi, siroti mali "talibani" idemo u pakao. Pa ne jednom mi je rečeno ovde da sam predstavnik demonskih sila i jeretik. A samo zato što mislim da rimokatolici imaju jeretička učenja...nek svako radi po savesti.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

To je jedini ispravan odgovor. "Ne znam". Ali ova ekipa to zna. Oni su već vaskrsli. A mi, siroti mali "talibani" idemo u pakao. Pa ne jednom mi je rečeno ovde da sam predstavnik demonskih sila i jeretik. A samo zato što mislim da rimokatolici imaju jeretička učenja...nek svako radi po savesti.

A svet nije završen za Boga i svi već nisu vaskrsli iz Njegove van vremenske perspektive?

Bog nešto lupa o sveopštem vaskrsenju?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

SVI

Ne znam. Vidi to sa Bogom. Pošto si u eshatonu, nije problem da Ga pitaš. Ja ne znam. Mislim,znam da je za Boga već sve završeno. Ali kako je to završeno, e to ne znam. Ako nećeš da ga pitaš, javim ti kad pandrknem. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ivan Marković рече

Ја не могу да утврдим тачку вашега разилажења? Само видим различите перспективе. Средина ми је прихватљива: есхатон у духу, дела и извршавање заповести у времену.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Ne znam. Vidi to sa Bogom. Pošto si u eshatonu, nije problem da Ga pitaš. Ja ne znam. Mislim,znam da je za Boga već sve završeno. Ali kako je to završeno, e to ne znam. Ako nećeš da ga pitaš, javim ti kad pandrknem. 

U OVOM TEKSTU IMA VIŠE LIČNOSTI.

Si ti Ivane Markoviću jedna ličnost?

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Vedran рече

Овде се кондиционал односи само на први део (који у ствари и није упитан јер ја и говорим да је то било на Крсту али атемпорално), а закључак из тога кондиционала је да фалсификујем Символ. 

Дакле, за овај твој "кондиционал" би прикладнији био следећи пример. Ожењени човек каже: "Ако се оженим пољубићу своју жену". 

Другим речима, у твоме кондиционалу нема кондиције. :))

Ako ti ne znaš gramatiku, to stvarno nije moj problem. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ivan Marković рече
пре 17 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

A svet nije završen za Boga i svi već nisu vaskrsli iz Njegove van vremenske perspektive?

Bog nešto lupa o sveopštem vaskrsenju?

Svi? Sveopšte? Dakle i satana i Hitler? 

Read more  

Иване, немо да фалсификујеш Св Писмо! :))

:whackado:

"И изићи ће они који су чинили добро у васкрсење живота, а они који су чинили зло у васкрсење суда."

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Vedran рече

који у ствари и није упитан јер ја и говорим да је то било на Крсту али атемпорално

Čega naravno nema ni u Pismu ni u Predanju, ali ako možda ima, ti bi bio ljubazan da nam to sad kažeš? Ali nemoj ono :reko Matej, jer su vaskrsli mrtvaci posle Njegovog vaskrsenja. I slične Zoranove argumente.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

Иване, немо да фалсификујеш Св Писмо! :))

:whackado:

"И изићи ће они који су чинили добро у васкрсење живота, а они који су чинили зло у васкрсење суда."

pomenuo je samo vaskrsenje ne i vaskrsenje života ili vaskrsenje suda.

O sveopštem vaskrsenju pričamo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече
1 hour ago, Vedran рече

Овде се кондиционал односи само на први део (који у ствари и није упитан јер ја и говорим да је то било на Крсту али атемпорално), а закључак из тога кондиционала је да фалсификујем Символ. 

Дакле, за овај твој "кондиционал" би прикладнији био следећи пример. Ожењени човек каже: "Ако се оженим пољубићу своју жену". 

Другим речима, у твоме кондиционалу нема кондиције. :))

Read more  

Ako ti ne znaš gramatiku, to stvarno nije moj problem. 

12:smeha:

Ја и граматика смо ти два појма. Граматика није есхатолошки појам. :cheesy3:

А да ово ставимо на гласање?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...