Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Кратос рече

Ali ja sam tebi odgovorio

Можда си нешто сањао. Убио те Павле маљем посред рогова. Ако не знаш да одговориш, кажеш не знам и мирна Бачка. Мада се не чудим да си ошамућен, јер откуд одједном испаде да је кроз Ис Хс Отац стварао?:))

А ти не мораш да учиш. Ко те је слагао? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Ali ja sam tebi odgovorio na lagano pre toga,a ti meni nisi već mi postavljaš nova pitanja,odgovori mi najpre na moje lagano pa da onda nastavimo diskusiju.Moje lagano je vezano uprav za ovo tvoje.

Moj odgovor ne priznaješ?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Znači Sin Božji je stradao na Krstu.

Ljudskom prirodom,koji je primio na se.Gledaj šta veli sveti Vladika naš Nikolaj velimirović u svojim misionarskim pismima,o tome možeš da čitaš i kod Justina Ćelijskog u II tomu dogmatike PC.Elem:

Четврта реч: Боже, Боже мој, зашто си ме оставио?
Ове речи исказују колико немоћ природе људске толико и видовитост. Јер човек страда. Но, има ту једна тајна испод бола човечјега. Гле, једино ове речи могле су да разбију јерес, која је у доцнијим временима потресала цркву, а која је неправилно учила, да је Божанство страдало на крсту. Међутим вечни Син Божји зато се и ваплотио као човек, да би као човек телом и душом могао у даном тренутку пострадати за људе и умрети за људе. Јер да је Божанство у Христу страдало, значи да је Божанство у Христу и умрло. А то се не да никако ни замислити. Удубите се што јаче у ове велике и страшне речи: Боже, Боже мој, зашто си ме оставио?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Можда си нешто сањао. Убио те Павле маљем посред рогова. Ако не знаш да одговориш, кажеш не знам и мирна Бачка. Мада се не чудим да си ошамућен, јер откуд одједном испаде да је кроз Ис Хс Отац стварао?:))

А ти не мораш да учиш. Ко те је слагао? 

Pa odgovorio sam ti na to,Pavle govori svo vreme o jednom te istom Logosu koji je sada postao telo.Logos je isti,Bog se ne menja,o tome sam bar pisao jedno 15 odgovora al vi ne čitate ništa već se svojski trudite da me uvatite u nekoj šatro jeresi.al ćorava posla.:))

Izgleda je pitanje bilo previše lagano....moraću neko teže avo smislim....12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Moj odgovor ne priznaješ?

Priznajem samo onda sve što si pisao pre toga o nestvorenom telu pada u vodu....nadam se da si toga svestan.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Pavle govori svo vreme o jednom te istom Logosu

Не говори. Говори да је свет створен кроз Ис Хс, а он има тело. 

Што се буниш кад ја и ВСБ тврдимо да је свет настао кроз Ис Хс?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Priznajem samo onda sve što si pisao pre toga o nestvorenom telu pada u vodu....nadam se da si toga svestan.

hahhaha

ti si rekao da je Isus stvorenje a ja sam rekao da nije evo pao sam :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Pavle nije poznavao Hristologiju pa mu se omaklo Isus.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

hahhaha

ti si rekao da je Isus stvorenje a ja sam rekao da nije evo pao sam :))

Pitao sam te lepo da li je je Isus bio čovek potpuni a pre toga si rekao da je čovek stvorenje ,ti kažeš jeste...zaključak izvedi dalje sam...valjda si u stanju da sabereš 2 i 2....ava to iskusno izbegava jer bi onda morao da prizna da čovek nije stvoren već da je Bog,ugledaj se bar malo na njega...:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Добро је да нема оног рукодеље па да нас упозори на непристојне шале!:))

Nisu nepristojne zbog kratosa i njegovog humora bi mogao i ja da vaskrsnem a kamoli Pavle :))

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Govori jer je Isus Hristos prevečni Logos.Ne bunim se,bunim se da je imao telo prilikom stvaranja sveta...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...