Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Управо сада, Zoran Đurović рече

Кратос те је зезнуо јер вели: Бејах слепац и ослепех. Уби ме ако капирам ту метафизику! 12:smeha:

Pa materjalizovalo mu se pred očima otkud znam, kaže nije bilo materije dok je pio ali posle onolikog piva kaže materijalizovala se materija ispred njega i donela mu račun, otkud znam šta mu je poslednjih dana, programira čovek nem pojma.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Vedran рече

Ето видиш кад си појео мало уља одмах ти дошла инспирација :)

Ај сад, кад се вратиш из Цркве поједи још мало, па ми онда објасни какве ово везе има са "материјализацијом" демона. 

Узгред, да ли је неко гледао филм "Монах и Бес". Фантастичан филм, можда један од најбољих, али неки га свеједно можда неће схватити како треба.

Gledao sam sjajan film i za svaku preporuku.

Подели на овим сајтовима

Mislim eshatologija ipak ne treba da ide u onom pravcu tipa: Izašao sam u grad svi lagani ko perce lete nešto oko mene a ja jedini težak niko ne sme da se bije protiv mene. :))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa materjalizovalo mu se pred očima otkud znam, kaže nije bilo materije dok je pio ali posle onolikog piva kaže materijalizovala se materija ispred njega i donela mu račun, otkud znam šta mu je poslednjih dana, programira čovek nem pojma.

Немој да ми се љутиш, али ја бих радије да чујем њега, овако сте ме скроз слудели...:)) Тело које постаје тело... ништа ми није јасно, прсо сам као бас!:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Кратос рече

Naravno jer krv i meso neće naslediti Carstvo Nebesko ali telo koje može da se materijalizuje za svedočanstvo ljubiteljima materije kao što je bio Toma neverni....;)

Samo si trebao da dodas, .....'ali telo'.....to telo kojim Gospod prolazi kroz vrata., ....za svedocanstvo Tomi....postaje materijalno i dodirljivo.

Ja sam te dobro razumeo. Malo citanja izmedju redova i sve  je okey.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Немој да ми се љутиш, али ја бих радије да чујем њега, овако сте ме скроз слудели...:)) Тело које постаје тело... ништа ми није јасно, прсо сам као бас!:)) 

Али прво мени да одговори на питање да ли му је она ангелологија, о материјализацији као једном од својстава ангела, Црквено учење или Кратосово лично?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

Али прво мени да одговори на питање да ли му је она ангелологија, о материјализацији као једном од својстава ангела, Црквено учење или Кратосово лично?

Какво ти је ово глупо питање? Па ваљда сви верујемо у Кратоса, а не у тамо неке Оце?...  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Ja sam te dobro razumeo. Malo citanja izmedju redove i sve  je okey.

Благо теби!Ја нисам разумео.

пре 2 минута, Bokisd рече

....za svedocanstvo Tomi....postaje materijalno i dodirljivo.

Ви изгледа да волите фантазије свакојаке врсте. Оно "пуф" прошао кроз врата, па затим "пуф" постао опипљив. Као да немате вере! Није Христово тело ништа "постало" након што је ушао кроз врата. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Zoran Đurović рече

Сада си нејасан као ВСБ и Елторнадо... Да ли би ми објаснио како то неће бити крви и меса, и како то да то што је телесно се материјализује ("telo koje može da se materijalizuje")? Не капирам како се материја материјализује?  

Telo ne podrazumeva materijalnost,i anđeli imaju tela ali duhovna...a i mi ćemo biti kao Anđeli...po rečima samog Hrista...a što se tiče krvi i mesa pitaj Pavla,to su njegove reči...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Какво ти је ово глупо питање? Па ваљда сви верујемо у Кратоса, а не у тамо неке Оце?...  

A sveti Oci kažu da će krv i meso naslediti Carstvo?A đe?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

Ви изгледа да волите фантазије свакојаке врсте. Оно "пуф" прошао кроз врата, па затим "пуф" постао опипљив. Као да немате вере! Није Христово тело ништа "постало" након што је ушао кроз врата. 

Daj bre čoveče u kom veku ti živiš, pa el ti gledaš filmove, pa tu je sve objašnjeno i materijalizovano ono što je ljudima bilo čudno i neshvatljivo.

Lepo se vidi da onaj koji prolazi kroz vrata nije onaj, nego neki dim a posle postaje onaj koji je prošao kroz vrata i tako...

Zašto dirate ove pravoslavce a rimokatolike grlite kao svoju braću kad se zna ko ovde ispoveda pravu veru i ko nema grešaka u učenju.?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vedran рече

Благо теби!Ја нисам разумео.

A kako je to bilo,deder nam ti objasni kakvo je to Hristovo telo pošto vidim da ti je duhovno telo fantazija?El i Hristos fantazira kad kaže da ćemo biti kao anđeli?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

a kako je to bilo,deder nam ti objasni kakvo je to Hristovo telo pošto vidim da ti je duhovno telo fantazija?El i Hristos fantazira ad kaže da ćemo biti kao anđeli?

Ma kako sad tebi neko da objašnjava kad si ti svima objasnio da je Hristovo telo ograničeno.?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ma kako sad tebi neko da objašnjava kad si ti svima objasnio da je Hristovo telo ograničeno.?

Ti il smanji alkohol il batali da me citiraš jer veze s mozgom nema s onim o čemu se pričamo....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...