Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Бистар је ко Нишава...

Baš je glup... pa sasvim je jasno da bi Džizus izabrao AK-47... jer je pravoslavan.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Avocado рече

Baš je glup... pa sasvim je jasno da bi Džizus izabrao AK-47... jer je pravoslavan.

Zolja je bogougodnija, one shot one kill, nema mucenja zrtve, trenutna smrt- bog zadovoljan :)

Naravno, samo ako je u samoodbrani, to bog odobrava :)

• Хахаха 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Muramasa рече

Ja bih zaista voleo da je tako, da prava privatne firme da odluči kome će da pruži uslugu budu neprikosnovena.

Sa trenutnim zakonima, ako zabrane gejevima, popiće tužbu kao oni što nisu hteli da im peku tortu, ili da ih prime na online dating platformu.

Dobro, vazno da se slazemo da "gun enthusiast community u ovom slucaju nije u pravu... ili da je barem licemerna

Подели на овим сајтовима

On 3/24/2018 at 10:24, Muramasa рече

Ne slažemo se, jer oni nisu pozvali državu da ih zaštiti od diskriminacije, nego su izrazili negodovanje.

Youtube će tek da vidi koliko će im se to odraziti na profit.

A kome su izrazili negodovanje?

Youtube-u?

Zasto? Da promene njihivu politiku slobodnog izbora za svoj privatni proizvod?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

A kome su izrazili negodovanje?

Youtube-u?

Zasto? Da promene njihivu politiku slobodnog izbora za svoj privatni proizvod?

Зато што су муштерије којима се не свиђа услуга, те траже од продавца да је поправи. Шта је ту тачно проблем?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Зато што су муштерије којима се не свиђа услуга, те траже од продавца да је поправи. Шта је ту тачно проблем?

A sto traze? Sto ne postuju odluku poslodavca da sa svojim privatnim proizvodom radi sta oce? Kao na primer poslasticar koji bira da ne pravi torte za gejeve? Objasnjeno mi je da on na to ima pravo, ja samo pitam gde je sad to pravo i za youtube?

Подели на овим сајтовима

Slicno je kao kad ti crkva sebe 2000 godina predstavlja kao stozer morala i cuvara vrednosti a kad pop kresne dete, ubije coveka lopatom ili sverca dop preko grane onda "jbg, svi smo gresni..."

Ako ces da se kurcis principima mozda nije lose i da ih se pridrzavas...

Svi imamo pravo da posedujemo oruzije a drzava nema prava da nam ga oduzima, sve dok tvoj komsija ne resi da napravi DIY malu nukleranu bombu (zlu ne trebalo) da vis onda kako cemo da trazimo da mu se oduzme... iako su vlasnici malih nuklearnih naprava zapravo vrlo odgovorni i ne bi nikad njima upravljali nesavesno (valjda su svi vlasnici oruzija takvi?)

Подели на овим сајтовима

On 3/24/2018 at 10:24, Muramasa рече

Youtube će tek da vidi koliko će im se to odraziti na profit.

Aaa, kapiram... ti se u stvari brines za youtube? Ce im padnu akcije i ce osiromase pa si se potreso? :)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, cloudking рече

A sto traze? Sto ne postuju odluku poslodavca da sa svojim privatnim proizvodom radi sta oce? Kao na primer poslasticar koji bira da ne pravi torte za gejeve? Objasnjeno mi je da on na to ima pravo, ja samo pitam gde je sad to pravo i za youtube?

Ниси ти то баш најбоље разумео. “Има право” значи да не треба законски да буде присиљен. Не значи да незадовољне муштерије немају право да се буне, бојкотују и позивају друге на бојкот итд. Штавише, то је један од основних механизама слободног тржишта, еквивалентан природној селекцији у ТЕ.  

Подели на овим сајтовима

On 3/23/2018 at 14:17, Grizzly Adams рече

Наравно, нико и не тражи државну интервенцију.

Људи само критикују менаџмент тих фирми не би ли се дозвали у памет.

To sam rekao i muramasi, iznenadjen sam brigom gan entuzijasta za youtjub, iskreno dira ta briga prema poslovanju jedne firme :)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Juanito рече

Ниси ти то баш најбоље разумео. “Има право” значи да не треба законски да буде присиљен. Не значи да незадовољне муштерије немају право да се буне, бојкотују и позивају друге на бојкот итд. Штавише, то је један од основних механизама слободног тржишта, еквивалентан природној селекцији у ТЕ.  

Znaci ti kupujes tu njihovu pricu da su se potresli zbog lose poslovne odluke youtubeta pa su se grdno zabrinuli sto ce da izgube trziste zbog loseg poslovanja :D

Licimuri bre..

Neka sam komunjara ali firme treba da se nadmecu kvalitetom a ne pravom da diskriminisu, s obzirom da smo kao vrsta pokazali zavidan talenat za diskriminacije svake vrste i to je uvek ispalo sjajno ;)

A odluka da ne usluzis coveka zbog necega na sta ne moze da utice nije poslovna nego politicka i vec me nervira kolko se ljudi prave coravi na to.

Kako se na zabrinuse za poslasticara majku mu... gde su za njega saveti da ce propadne ako ne mesi pedere... pardon ZA pedere :)

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Juanito рече

Sadsam video... ganeri se zale na povredjenu slobodu govora...ok, mozda sam ja lud ali ko se pitao povredi slobode govora ako to nije drzava?

Pogledao sam i razlog uklanjanja klipova: uklonjeni su klipovi sa detaljnim uputstvima sklapanja oruzija kao i uputstva za upotrebu. Ne razume.sto je to problem kad ganeri non stop pricaju kao su vlasnici oruzija savesni i odgovorni ljudi pa onda kao takvi sigurno ne bi ucili ulravljanje oruzijem sa youtuba nego kod licenciranih instruktira, ne? :) Zatim klipovi sa teroristickim i ekstremistickim konotacijama i slicno...

E sad... kad brica odluci da ne sisa pedera iz razloga sto mrzi pedere to je ok, kad youtube ukloni klipove sa uputstvima za upotrebu iruzija onda su ganeri jadni povredjeni i nemaju slobodu govora i sta ti ja znam...

I opet ista prica... najveca kuknjava dolazi od ubermenshova... izedem vam testosteron :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Ako sam godinama koristio neki brend, valjda je red da im dam nekakav feedback pre nego što ga napustim. Bar toliko imam pravo.

Ko zna, možda baš i hoću da se poboljšaju, bez ikakve političke konotacije.

Recimo, mnogo volim Lamy penkala, ali su im konverteri sranje i nije mi bilo teško, kontaktirao sam direktno fabriku u Nemačkoj i poslao im slike mastila koje je prošlo pored klipa. Ljudski su mi se zahvalili.

Zamalo da zaplacem... jedino sto me sprecilo su masovne prozivke youtuba da se bavi cenzurom i povredom slobode govora...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...