Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Екстра ми је ова либертаријанска одушевљеност моћним вођама, зидовима на границама, бригом о домаћој популацији коју угрожавају дошљаци, повратком на домаћу привреду и тако то. Мислим да сам то већ виђао негде, ал не могу се сетим тачно где  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

U tom slučaju postoji mogućnost LEGALNOG ulaska u zemlju, a zid i mine bi bile za ove što bi na mufte.

Dobro, Mr. President, šalim se. Ne moraš da vičeš. Mada nisam sigurna da će se takav zid graditi sad kad je kampanja gotova. Ako već voliš te secluded uslove života, S. Koreja je bolji izbor.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

Екстра ми је ова либертаријанска одушевљеност моћним вођама, зидовима на границама, бригом о домаћој популацији коју угрожавају дошљаци, повратком на домаћу привреду и тако то. Мислим да сам то већ виђао негде, ал не могу се сетим тачно где  :ani_biggrin:

Фора је што они (Мурамаса, Аурор и остала алт-рајт братија) уопште нису либертаријанци. Ако читаш заиста хард кор чистунске либертаријанске изворе, видећеш да су макар опрезни према Трампу, а у најгорем случају им је једино мило што је разбио ове лудаке.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Lady Godiva рече

Pa nisu sa druge strane imaginarnog zida white walkers, nego zgodne Latinas.

Драга, не пратиш радњу фабуле. Они су дигли руке од жена и ложе се на Доналда, Најџела и осталу братију. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Koji put, brate? 

Сваки пут кад славите мега-етатизам и протекционизам. Ви сте једноставно комуњаре, само десне. За либертаријанце не постоји илегални имигрант као што не постоји илегални избегавач пореза. И једно и друго су левичарско-етатистичке идеје (порез и забрана кретања) које сте ви украли и пренели на десницу. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Muramasa рече

Problem je što ne podnosim levičare. Zidovi Severne Koreje služe da građani ne beže od komunizma, koliko je dobar i uspešan sistem.

Barem nemaju problem sa migrantima. 

пре 6 минута, Аурор рече

Vidi se i iz svemira... :)

FB_IMG_1483374232086.jpg

I najekološkija su država, naravno odmah iza CG.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Juanito рече

За либертаријанце не постоји илегални имигрант као што не постоји илегални избегавач пореза. И једно и друго су левичарско-етатистичке праксе.

Pazi, sigurno sam bar tri puta rekao na ovo da velfer, drug war i ostalo menjaju stvari. Ilegalni imigranti (nekriminalni) su odlicna stvar, ali samo dok su ilegalni, i nikakve benefite i free stuff (zbog koje mahom i dolaze...) ne dobijaju.

A totalno slobodno kretanje ljudi je globalisticka (iako ti verovatno zamisljas neku globalnu Svajcarsku kad cujes...) agenda i veoma losa ideja, ako nisi primetio. :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Moje viđenje idealnog sistema je malo drugačije. Ja sam pre svega za republiku u kojoj se prvo u ustavu definišu prava i slobode pojedinca, građanina (imovina, nošenje i držanje oružja, castle doktrina, nepovredivo pravo na enkripciju...), pa tek onda šta je dobro za zajednicu ili državu.

Ta prava bi imali građani republike i njenih saveznica, a ostalima kako bilo. Zidovi i minska polja bi bila za te ostale. Takav selektivan pristup ljudskim pravima je imao i Rim, kao republika.

Misliš kao u Grčkoj demokratiji, gde su građani o svemu odlučivali? Ali u građane ne spadaju stranci, žene, robovi nego samo ona šačica što preostane.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...