Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 30 минута, Juanito рече

Samo što neće da kažu da su ovi američki ,,sendvičari,, blokirali Trampove pristalice.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Извињавам се што затрпавам тему твитовима, али ми је фасцинантно да ће ови из Демократске странке да протестују заједно са женама које немају ништа против шеријатског закона:

Ма да су барем само ти из Демократске странке. По читавом свету кокошке без мозга (да, баш то мислим о женама које учествују у тој лакрдији) се ложе и шетају. Не знам, брате, не могу толики ниво лудила и испраности мозга да објасним ничим другим до теоријом о гуштерима владарима, леба ми. А све као неки образовани интелектуалци...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Ма да су барем само ти из Демократске странке. По читавом свету кокошке без мозга (да, баш то мислим о женама које учествују у тој лакрдији) се ложе и шетају. Не знам, брате, не могу толики ниво лудила и испраности мозга да објасним ничим другим до теоријом о гуштерима владарима, леба ми. А све као неки образовани интелектуалци...

По ономе што пратим, многима од њих је Трампова инаугурација просто била повод да изразе забринутост због онога што виде као глобални успон демагогије и екстремно десничарске реторике.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

По ономе што пратим, многима од њих је Трампова инаугурација просто била повод да изразе забринутост због онога што виде као глобални успон демагогије и екстремно десничарске реторике.

Ма дај...

Те ”шетачице” су потпуне прсотине. Нема апсолутно ни једне стваре по којој су оне мање зло од свих тих белосветских демагога.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Много је и пара уложено, колико ми делује, толико да то више нема везе ни са неким љуцким правима ни уопште са изборима у Америкама. Ако су тачне оне цифре са Интернета о 50 долара по протестанту (хе хе, протестант), цифра је невероватна. Чак и да одбацимо две трећине те цифре, да је само трећина плаћена и организована, опет је то много пара.

А кад сконташ да су се организовали по целом свету у суштини, тек те онда заболи глава од количина пара и организације која стоји иза свега тога, и то у само неколико дана све то.

Што значи да си у праву, једино рептилијанци то могу да одраде.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Pa bi da rese zabrinutost Serijatskim zakonom sa sve ovom iz Hamasa na celu?

To je bre bestidnost sa sve onim ruglima od transparenata i kostima kojih bi se zastideo svaki normalan covek i zena, svejedno!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Много је и пара уложено, колико ми делује, толико да то више нема везе ни са неким љуцким правима ни уопште са изборима у Америкама. Ако су тачне оне цифре са Интернета о 50 долара по протестанту (хе хе, протестант), цифра је невероватна. Чак и да одбацимо две трећине те цифре, да је само трећина плаћена и организована, опет је то много пара.

А кад сконташ да су се организовали по целом свету у суштини, тек те онда заболи глава од количина пара и организације која стоји иза свега тога, и то у само неколико дана све то.

Sta tebe ima da boli glava, Soros casti :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ма дај...

Те ”шетачице” су потпуне прсотине. Нема апсолутно ни једне стваре по којој су оне мање зло од свих тих белосветских демагога.

Милиони жена у свету су све просто кокошке и прсотине и ниједна од њих ни по чему није мање зло од било ког демагога?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Ма разумем ја да неки ликови имају интерес да уложе милијарде и да то чине. Али 99% тих шетачица нису примиле никакве паре, него су најобичнији зомбирани мозгови који понављају пароле како је Трамп овакав и онакав, а истовремено славе убицу Обаму

Подели на овим сајтовима

Управо сада, florenntina рече

Sta tebe ima da boli glava, Soros casti :)

Не верујем да један човек може да има толику моћ и такву организацију. Тога нема ни код оних супер - зликоваца код Бонда, него људи морају да персонификују сваку појаву, и тако се том једном човеку дају неке надљудске способности.

Пре ће бити да се овде ради о борби два, три или више глобална картела или тако нечему.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

Pa bi da rese zabrinutost Serijatskim zakonom sa sve ovom iz Hamasa na celu?

To je bre bestidnost sa sve onim ruglima od transparenata i kostima kojih bi se zastideo svaki normalan covek i zena, svejedno!

То сад први пут видим. Пратила сам неке групице из САД док су се организовале локално по ФБ, обичне жене са различитим погледима на свет које повезује забринутост због смера у коме се иде.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Милиони жена у свету су све просто кокошке и прсотине и ниједна од њих ни по чему није мање зло од било ког демагога?

Ко је поменуо генерално жене? Говорим о овима што шетају против Трампа, а подржавју Обаму и исламске терористе. Те јесу кокошке и прсотине, да.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Ко је поменуо генерално жене? Говорим о овима што шетају против Трампа, а подражавју Обаму и исламске терористе. Те јесу кокошке и прсотине, да.

Пар милиона је шетало. Огромна већина њих не подржава исламске терористе, многе су против свих ратова Обамине администрације. Једино их уједињује то што се плаше да се ситуација глобално погоршава.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Не верујем да један човек може да има толику моћ и такву организацију. Тога нема ни код оних супер - зликоваца код Бонда, него људи морају да персонификују сваку појаву, и тако се том једном човеку дају неке надљудске способности.

Пре ће бити да се овде ради о борби два, три или више глобална картела или тако нечему.

Pa nije Soros sam nego deo ekipe (tacnije jedan id 50) koji sve to finansira...Kao sto si lepo primetio, to ruglo kosta i to jako puno...

https://www.google.ca/amp/nytlive.nytimes.com/womenintheworld/2017/01/20/billionaire-george-soros-has-ties-to-more-than-50-partners-of-the-womens-march-on-washington/amp/?client=safari

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...