Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

On 21. 11. 2016. at 22:37, Juanito рече

@Grizzly Adams

Ајмо сад мало озбиљно. Гризли и остали једнакомислећи, шта мислите о овоме, кад се све друго из целе приче остави по страни? 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=21&nav_category=78&nav_id=1201875

Expand  

Таман сам се понадао да се расправљамо нешто, ал` нажалост не знам ништа о том генералу... :(

Надам се само да ће Трамполино да испуни обећање и смањи мајмунисање по белом свету.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 21. 11. 2016. at 23:03, Grizzly Adams рече

Таман сам се понадао да се расправљамо нешто, ал` нажалост не знам ништа о том генералу... :(

Надам се само да ће Трамполино да испуни обећање и смањи мајмунисање по белом свету.

Expand  

Sta mislis o ISIS i preduzimanju nesto oko njih? :)

USA nosi odgovornost u neku ruku, jer su doveli do nastanka te organizacije svojim postupcima... Mozda je zato Tramp uzeo ovog tough guy?

Подели на овим сајтовима

'Hail Trump!': White Nationalists Salute the President Elect

Video of an alt-right conference in Washington, D.C., where Trump’s victory was met with cheers and Nazi salutes.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 21. 11. 2016. at 23:08, Господин Дареалис рече

Sta mislis o ISIS i preduzimanju nesto oko njih? :)

USA nosi odgovornost u neku ruku, jer su doveli do nastanka te organizacije svojim postupcima... Mozda je zato Tramp uzeo ovog tough guy?

Expand  

Па шта знам... Мислим да тај ИСИС уопште није толико јак као што медији блебећу. Њих одржава само нејасна ситуација коју САД правим својом "подршком побуњеницима" и инсистирањем на "смени власти" у Сирији. Кад би се Амери само склонили одатле мислим да би Асад завршио са тим будалама за најдаље месец дана. А ту су и Руси... Тако да чак и да се потпуно повуку не мислим да је то неки проблем.

Мада је мучно расправљати и резоновати о масовном убијању... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Demanti, komentar, mišljenje?

15094993_675568832625183_145414137084508

Chief strategist = Steve Bannon
Immigration advisor = Kris Kobach
Attorney General = Jeff Sessions
CIA Director = Mike Pompeo
National security advisor = Michael Flynn

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 21. 11. 2016. at 23:28, Grizzly Adams рече

Прецедник у најави се обратио поданицима

Expand  

HEIL! ;)

P.S. Jedva sam zadrzao ruku da ne ode u nazi pozdrav.

//ovo je inace sala, ljudi. :) Nazalost, izgleda da mora da se naglasi...

Подели на овим сајтовима

On 21. 11. 2016. at 23:17, Grizzly Adams рече

Па шта знам... Мислим да тај ИСИС уопште није толико јак као што медији блебећу. Њих одржава само нејасна ситуација коју САД правим својом "подршком побуњеницима" и инсистирањем на "смени власти" у Сирији. Кад би се Амери само склонили одатле мислим да би Асад завршио са тим будалама за најдаље месец дана. А ту су и Руси... Тако да чак и да се потпуно повуку не мислим да је то неки проблем.

Мада је мучно расправљати и резоновати о масовном убијању... :(

Expand  

Нисам потпуно упућен, али мислим да би било сасвим довољно да се ИСИС-у пресеку путеви финансирања и друге подршке, као и осталим побуњеницима. Да није било Турске која је толерисала да ИСИС тргују нафтом, да нема Сауди Арабије која подржава друге побуњенике, и да није било притиска САД на Асада, мислим да ниједна од тих група не би имала довољно потенцијала да изазове баш оволики хаос. Вероватно да има доста незадовољних приликама у Сирији, и уопште БИ, јер ту је у крајњој линији у питању сукоб Ирана и С. Арабије, шиита и сунита, и још преко тога мањих заједница као што су Курди, па је очекивано да буде нестабилности, али то је једна ствар, скроз друга је да се појави нешто као ИД...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 20. 11. 2016. at 20:36, Господин Дареалис рече

Битно да су Трамп и Пенс расисти. :) 

15138532_1817558188462088_68837843444394

Expand  

dare, probudi se... padas u deluzije sad vec.

Ja sam glumac po zanimanju i iz prve ruke mogu da ti kazem da kastinzi tako izgledaju. ako reditelju treba za ulogu mrsavi albino azijat, onda ce na oglas za kasting da stavi da mu niko osim takvih ljudi ne dolazi dzaba da ne gubi svacije vreme...

To ne znaci da reditelj mrzi crnce i belce nego znaci da mu za ulogu treba- mrsavi albino azijat...

Bio sam ubedjen da to spada u komon noledž.

Zamisli da si ti kasting direktor i reditelj ti kaze "pronadji mi 30 glumaca za scenu rata plemena u mom novom filmu Šaka Zulu"... vec mi smesno kad te zamislim kako trazis glumce a zelis da budes posto poto politicki korektan, kao i u ovom gore slucaju koji kritikujes...:D

Ako snimas film o ausvicu, u glumackom svetu je sasvim normalno da objavis kasting za glumce "sitne gradje, izrazito mrsave i slabe"... mislis da bi se udruzenje debelih glumaca pobunilo protiv takve diskriminatorne objave i zahtevalo da se i njihovi clanovi ravnopravno ukljuce... da se ne naljute trampove lako-uvredljive pristase :D:D:D

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...