Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 5 минута, Avocado рече

Ti si i dalje pod utiskom onog snimka kojeg ste svi delili i nisi skontao da tom snimku nešto prethodi?

Evo ti clue... na tom snimku se vidi kako jednog ranjava i jednog ubija... nekim čudom nedostaje jedno ubistvo... hmmm... kad li je to jedno moglo da se dogodi... 

Nego, čak i kad bi to bilo tačno, to nekako negira sve ostale slučajeve?

Ne negira nista, ali kada ti neko (pre zavrsenog sudjenja) to klasifikuje kao "right wing terorism".

Kapiras? Lista koja je pre sudjenja osudila neko delo je jasno biased lista. 

Ja mislim da je svakako samoodbrana, ali to je nebitno za bias koji ova lista ima. Jer moje misljenje ili njihovo misljenje nisu bitni za cinjenice, a cinjenice nemamo. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Inace ja tek sada vidim hahahaha... sta radis covece... likovi su smestili nesto u "right wing terrorism" bez ikakvog sudjenja, ti ladno eksplitises moje uverenje da je u pitanju samoodbrana. 

pa cak i da ja gresim a da su oni u pravu, ne znamo to do sudjenja. Ne mozes da smestas tako villy nilly u liste hahaha.

tebi je veci problem moje misljenje, nego neka lista na wikipediji koja siri nesto o ljudima pre sudjenja :D :D :D :D 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Ne negira nista, ali kada ti neko (pre zavrsenog sudjenja) to klasifikuje kao "right wing terorism".

Kapiras? Lista koja je pre sudjenja osudila neko delo je jasno biased lista. 

Ja mislim da je svakako samoodbrana, ali to je nebitno za bias koji ova lista ima. Jer moje misljenje ili njihovo misljenje nisu bitni za cinjenice, a cinjenice nemamo. 

Ma nebitna je Kenoša... dodao sam (možda nisi video) da ja to ne bi stavio na tu listu... ne zato što je samoodbrana (jer po svemu sudeći nije), nego zato što nije terorizam... usamljeni čin mentola bez nekog političkog cilja... i možda na listi ima još par komada takvih... ali većina nije... El Paso nije... 23 čoveka... levičarima ovim tempom treba još 23 godine da se izjednače sa desničarskim skorom za 2019. godinu... a ti nastavi da me ubeđuješ (i sebe) da Amerika ima problem sa levičarskim terorizmom... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, haveaniceday рече

Covece koliko su levicari uspesno korumpirali drustvene nauke, uzas jedan.. da mogu komforno ljudi pre sudjenja da klasifikuju nesto kao "right wing terorism" lik moze da bude nevin totalno..... 

Sto pocepaste Somborcu karikature?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Eo...imam i ja krunski dokaz o desnicarsko maga trampovskom nasilju. 

Maga tenkre udario lika jer je ovaj pustao pesmu koja mu se ne svidja. 

I ako ga je udario. Sta on ima da se setka tu sa svojom muzikom i slobodom govora umesto da lepo nauci da u desnicarenju postoji samo podela na podobno i nepodobno... Kake slobode izrazavanja i govora kake slicke materine :)

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Juanito рече

Па да. И даље је тачно и једно и друго и једно није противуречно другом.

Логика 101.

У Америци не можеш да пијеш алкохол до 21, али можеш да постанеш извршни директор Мајкрософта ако си рођен у Индији. У Немачкој можеш да пијеш пиво од 18, уз гледање кроз прсте и пар година раније, ал не можеш да напредујеш са неке средишње позиције у компанијама осим ако ниси етнички Немац, нема везе што си трећа генерација тамо рођена.

пре 54 минута, haveaniceday рече

Ja sam ga blokirao ali mi je prosto neverovatno da ne shvata da i jedno i drugo moze da bude tacno. 

Imam osecaj da samo hoce da tera inat, iz biasa, i zato je i zavrsio na bloku. Jer je prosto neverovatno da mislis da i jedno i drugo ne mogu da budu tacni u isto vreme. 

Da u americi imas kulturu koja diskriminise na osnovu politike ali ne diskriminise na osnovu etnickog porekla... 

Napisao sam ja i druge stvari u tom postu osim te jedne koju izdvojiste :)

Подели на овим сајтовима

@haveaniceday sta me koj moj stalno pominjes i citiras ako si se vec usrao od mene i blokirao me?

Stani iza svojih dela jbt. Iako si me blokirao zbog necega sto nisam nikada reko, opet ispostuj samog sebe, imas li neki integritet jbmu misa?

Подели на овим сајтовима

Desnica... Divni ljudi :)

RS.N1INFO.COM

Policija u Beogradu uhapsila je šest pripadnika grupe "Levijatan", koji su osumnjičeni da su...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Napisao sam ja i druge stvari u tom postu osim te jedne koju izdvojiste :)

Свашта си написао. Између осталог показаоп да не разумеш разлику између српских ”десничара” хулигана који упадају на изложбе и америчких конзервативаца. 

Добронамерно ти кажем да јако мало познајеш целу ту причу и наступаш са превише предрасуда. Ти си буквално све америчке конзервативце, Трампове гласаче и сличне, поистоветио са једном групом нискообразованих реднека будала, који су само мањи подскуп Трампових гласача. Не мислиш ваљда да су пола САД расисисти и хулигани, побогу? Један добар део црнаца и још већи део латиноса подржава Трампа. Јесу ли и они расисти или можда ту ипак има нечег иза површине коју ти једино видиш? Теби је све црно бело - Трамп је чисто зло и сви који га подржавају су расисти и будале, а гласачи демократа су еманциповани носиоци прогреса. Уопште ти не пада на памет да ту има милион нијанси на обе стране, а нарочито је компликована ситуација у центру где се срећу умерени републиканци и демократе. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Свашта си написао. Између осталог показаоп да не разумеш разлику између српских ”десничара” хулигана који упадају на изложбе и америчких конзервативаца. 

Добронамерно ти кажем да јако мало познајеш целу ту причу и наступаш са превише предрасуда. Ти си буквално све америчке конзервативце, Трампове гласаче и сличне, поистоветио са једном групом нискообразованих реднека будала, који су само мањи подскуп Трампових гласача. Не мислиш ваљда да су пола САД расисисти и хулигани, побогу? Један добар део црнаца и још већи део латиноса подржава Трампа. Јесу ли и они расисти или можда ту ипак има нечег иза површине коју ти једино видиш? Теби је све црно бело - Трамп је чисто зло и сви који га подржавају су расисти и будале, а гласачи демократа су еманциповани носиоци прогреса. Уопште ти не пада на памет да ту има милион нијанси на обе стране, а нарочито је компликована ситуација у центру где се срећу умерени републиканци и демократе. 

Nije meni sve crno belo nego sam ja tebi crno-beo (na zalost) :)

Poznajem stvari dovoljno.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Juanito рече

Ne, to sam pisao posle da nerviram mladju, pusti to, to je nesto drugo.

Ponovicu samo, nije tacno da javna podrska trampu povlaci za sobom opstu satanizaciju, nego je to upravo ono sto trampovci zele da promovisu. To sam cini mi se lepo objasnio u tom postu.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Значи гласачи Трампа су левијатани?

Ne znaci. Sta je s tobom? :) 

Kad sam to rekao? Poceo si ko mladja da umisljas, mani se toga. 

Ja samo volim sa desnicarima da razgovaram onako kako oni razgovaraju sa mnom. To je nesto na sta nisu navikli jer od levonjara ocekuju pristojnity (koji pritom eksptremno kirtikuju kao licemerje).

Medjutim ne shvataju da je levonjarama prostojnity izbor, izbor koji desnicari uglavnom nemaju i to ih plasi do koske jer kad naidju na nekoga ko s njima razgovara na isti bolestan nacin na koji oni razgovaraju sa drugima, uz sve pratece banalizacije, generalizacije, blatantnosti, skretanja s teme, preuvelicavanje, laganje, aroganciju... oni se izgube ko zecevi pred farovima auta... ne znaju sta da rade i ugdaraju galvom o zid a meni je to zabavno da posmatram. Eto... :)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Ne znaci. Sta je s tobom? :) 

Kad sam to rekao? Poceo si ko mladja da umisljas, mani se toga. 

Ja samo volim sa desnicarima da razgovaram onako kako oni razgovaraju sa mnom. To je nesto na sta nisu navikli jer od levonjara ocekuju pristojnity (koji pritom eksptremno kirtikuju kao licemerje).

Medjutim ne shvataju da je levonjarama prostojnity izbor, izbor koji desnicari uglavnom nemaju i to ih plasi do koske jer kad naidju na nekoga ko s njima razgovara na isti bolestan nacin na koji oni razgovaraju sa drugima, uz sve pratece banalizacije, generalizacije, blatantnosti, skretanja s teme, preuvelicavanje, laganje, aroganciju... oni se izgube ko zecevi pred farovima auta... ne znaju sta da rade i ugdaraju galvom o zid a meni je to zabavno da posmatram. Eto... :)

Значи глума и представа? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...