Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Never forget.

пре 3 часа, Ћириличар рече

Is this the real life?

...is this just fantasy?
Caught in a landslide, no escape from reality,
Open your eyes, look up to the skies and see,
I'm just a poor boy, I need no sympathy,
Because I'm easy come, easy go, little high, little low,
Any way the wind blows doesn't really matter to me. To me...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 23 минута, Аурор рече

Never forget.

...is this just fantasy?
Caught in a landslide, no escape from reality,
Open your eyes, look up to the skies and see,
I'm just a poor boy, I need no sympathy,
Because I'm easy come, easy go, little high, little low,
Any way the wind blows doesn't really matter to me. To me...

Ne kapiram sta je epohalno u ovom klipu? Altrajtovci, desnicari, rasisti i trampovci ovaj klip seruju s ponosom, a ja nikako da ukapiram cime su ga zavukli levonjarama sa klipom lika koji se dere PEPE?

Osim ako ja nisam od starta u pravu da je to ekipa koja apsolutno nit ima pojma da upravlja drzavom nit ih to mnogo zanima vec je najveci uspeh i zadovoljstvo u ovom novom svetskom poretku to sto mogu da "gledaju kako levonjare placu"... to je sve drugari. To je vrh njihovog politickog dometa. Nista dalje od toga nit imaju pojma nit su pa ikada planirali ista... ovo je bilo najvaznije, najuzvisenije i najocekivanije- cisto lecenje frustracija i slatkoca uzbudjenja sto sam  u poziciji da se napokon legitimno podsmevam nekome ko me je kinjio celog zivota. Takvim ljudima nista dalje  od sopstvenog ponosa ne posotji... nikakve spoljne politike, drzavne rezerve, porezi, unutrasnja pitanja, bukalno Ni-STA od toga nije i ne moze biti na prvom mestu koja s ponosom pripada cinjenici da su frustrirana deca napokon dobila svojih 5 minuta. I sta rade ta frustrirana deca u svojih pet minuta? Zivi se polomise da pokazu koliko su levicari- isfrustrirani! :D PA mislim, dal postoji student prve godine psihologije koji u ovome ne vidi cistu mentalnu projekciju... sad... very sad... :) 

Zato je  i rasizam povampiren... taj osecaj da napokon imas muda da se podsmevas politickom protivniku koji te zivcira, je evoluirao u osecaj da to isto mozes da radis  i sa drugim ljudima koji ti smetaju... zavozala se deca sto bi se reklo :D A kad im kazes ono sto je naucno dokazana cinjenica- da su rasisti, oni udare  u kuknjavu i prave youtube video snimke kako zive u surovom svetu koji im brani osnovna ljudskao pravo da mrze i diskriminisu druge ljude i da su time zapravo ONI zrtve! :D

Da ne pricamo o tome kako se ubise da dokazu kako je skroz ok da svako sam odlucuje koga zeli da usluzuje  u privatnim poslovnim objektima i da to NIKAKO ne moze da dovede do diskriminacija jer svemocni Bog, ruka trzista sve resava munjevitom brzinom (ni molitva ne treba) a kad i sami budu na drugoj strani tog prinicipa, odnosno kad se njihov sopstveni prinip okrene u ujede ih za gujscu, onda stari scenario- KUKNJAVA! :D:D:D buuuu, mi smo diskriminisaniiiiii.... bahaaaaaa oduzmaju nam se prava na slobodu govoraaaa.... blaaaaaaaaaa selimo se odma na druge video serviseeeeeee (al u stvari necemo nego to samo tako pricamo da vas kao zabrinemo, al posto vidimo da vas zabole cvetko...onda- pa nista... )

Sad... very, very sad.... yuuge amount of sad :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Ja ne znam nikoga da kuka kad ga nazovu rasistom, ali znam dosta onih koji ni ne pokušavaju da se brane od te optužbe.

Ja ne znam nikog normalnog ko se neće buniti i braniti ako ga neko optuži za rasizam...

Srećom, pa se ti u nastavku poruke buniš i braniš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, cloudking рече

Ne kapiram sta je epohalno u ovom klipu? Altrajtovci, desnicari, rasisti i trampovci ovaj klip seruju s ponosom, a ja nikako da ukapiram cime su ga zavukli levonjarama sa klipom lika koji se dere PEPE?

Osim ako ja nisam od starta u pravu da je to ekipa koja apsolutno nit ima pojma da upravlja drzavom nit ih to mnogo zanima vec je najveci uspeh i zadovoljstvo u ovom novom svetskom poretku to sto mogu da "gledaju kako levonjare placu"... to je sve drugari. To je vrh njihovog politickog dometa. Nista dalje od toga nit imaju pojma nit su pa ikada planirali ista... ovo je bilo najvaznije, najuzvisenije i najocekivanije- cisto lecenje frustracija i slatkoca uzbudjenja sto sam  u poziciji da se napokon legitimno podsmevam nekome ko me je kinjio celog zivota. Takvim ljudima nista dalje  od sopstvenog ponosa ne posotji... nikakve spoljne politike, drzavne rezerve, porezi, unutrasnja pitanja, bukalno Ni-STA od toga nije i ne moze biti na prvom mestu koja s ponosom pripada cinjenici da su frustrirana deca napokon dobila svojih 5 minuta. I sta rade ta frustrirana deca u svojih pet minuta? Zivi se polomise da pokazu koliko su levicari- isfrustrirani! :D PA mislim, dal postoji student prve godine psihologije koji u ovome ne vidi cistu mentalnu projekciju... sad... very sad... :) 

Zato je  i rasizam povampiren... taj osecaj da napokon imas muda da se podsmevas politickom protivniku koji te zivcira, je evoluirao u osecaj da to isto mozes da radis  i sa drugim ljudima koji ti smetaju... zavozala se deca sto bi se reklo :D A kad im kazes ono sto je naucno dokazana cinjenica- da su rasisti, oni udare  u kuknjavu i prave youtube video snimke kako zive u surovom svetu koji im brani osnovna ljudskao pravo da mrze i diskriminisu druge ljude i da su time zapravo ONI zrtve! :D

Da ne pricamo o tome kako se ubise da dokazu kako je skroz ok da svako sam odlucuje koga zeli da usluzuje  u privatnim poslovnim objektima i da to NIKAKO ne moze da dovede do diskriminacija jer svemocni Bog, ruka trzista sve resava munjevitom brzinom (ni molitva ne treba) a kad i sami budu na drugoj strani tog prinicipa, odnosno kad se njihov sopstveni prinip okrene u ujede ih za gujscu, onda stari scenario- KUKNJAVA! :D:D:D buuuu, mi smo diskriminisaniiiiii.... bahaaaaaa oduzmaju nam se prava na slobodu govoraaaa.... blaaaaaaaaaa selimo se odma na druge video serviseeeeeee (al u stvari necemo nego to samo tako pricamo da vas kao zabrinemo, al posto vidimo da vas zabole cvetko...onda- pa nista... )

Sad... very, very sad.... yuuge amount of sad :D

Živ ti meni bio... :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Ne branim se. Samo kažem kako average Joe postaje altrajtovac.

Sreća pa ne delimo isti etalon normalnosti. Zabole me što sam rasista.

Braniš se...

Sasvim je jasno da

"kad neko shvati da je rasista samo zato što je beo"

znači

"ja nisam rasista nego sam samo beo, pa me ludaci optužuju za rasizam"

Inače, dobro je prozivati te ludake koji se lože na "white privileges" priču... tu te podržavam skroz... samo nije dobro relativizovati rasizam... iako su oni prvi počeli...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Muramasa рече

To ti je tek prva faza. Ja sam shvatio još neke stvari, recimo da nisu sve kulture jednake. Neke kulture podrazumevaju kenjanje uz ivičnjak, polno opštenje sa kozama, oblačenje žena u pokretne šatore, a neke su poželjne za život. Stanje u državi oslikava karakteristike naroda koji je tu državu stvorio.

Pa i tu se uglavnom slažemo... stanje u državi oslikava karakteristike ljudi koji su tu državu stvorili i menjali... i nisu sve kulture iste ni jednake... niti su svi ljudi unutar neke kulture isti... prosto različite kulture proizvode različit procenat određenih ljudi i nikad nisu svi unutar te kulture isti... recimo zapadna kultura uglavnom proizvodi ljude koji cene čoveka kao individuu... mada i u njoj ima kolektivista, poput levičara i rasista...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

FB_IMG_1524307961372.thumb.jpg.bd258174f2df88173b225eb1abd3cbbf.jpg

Shush! Grownups are having a conversation....

Подели на овим сајтовима

On 4/11/2018 at 17:53, Muramasa рече

Recimo, sad se na poslu polomim da napravim savršenu, pametnu i optimizovanu aplikaciju, razvio sam jdbc pool koji je otporan na DDoS, sisteme za prioritiranje korisnika po IP-u i pravima pristupa u slučaju preopterećenja, auxiliary niti i konekcije za vitalne delove sistema i dashboard koji sve to nadzire.

da li mozda imas neki svoj blog o tome? mene bi interesovalo da procitam

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Хоће ли ови вампири икада отић? :lupaglavu:

Za njih stvarno ne znam ali ova baba bombarderka sprema povratak na scenu na velika vrata i to kao bubnjarka, umetnica i muzičarka!

Dosta joj je toga što je u svijetu poznata samo po tom bombardovanju Srbije, hoce da bude poznata i zapamcena još po nečem drugom.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...