Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 37 минута, cloudking рече

- sam projekat obnove te ograde je u planovima jos od 2009. godine

Errrmm.....Кх, кх......Ел видите да је Обама биЈо неспособан! Long live, godemeperiourTramP!!!!!

12:smeha:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 минута, Muramasa рече

Ja bih dodao pametne nagazne mine i automatizovane machine gun turret-e. :D

Ja bih dodao da vas tramp laze ko da ste reatardirani... :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Da... pored projektovanih 20 milijardi dolara za igradnju tog cudovista (od kojih je kongres odobrio- jednu :D) bilo bi pametno potrositi jos koju milijardu na naoruzavanje zida u duzini od hiljadu i petsto kilometara. Osim toga, ako ces da stavljas turete, mine i puskomitraljeze, to bi zapravo bila delotvornija varijanta od zida jer ti onda zid nije potreban... samo postavis kupole sa naoruzanjem na svakih par stotina metara i cik nek neko prodje izmedju :D 

Подели на овим сајтовима

Zid bi samo služio da neko slučajno ne pogine, nego da za to mora da se potrudi da pređe preko njega ili da ga potkopa.

ili ponese merdevine ili malo jaci cekic za slucaj da Tramp pusta fore svoijm glasacima i umesto zida napravi tarabu :D

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Muramasa рече

af4jurq.jpg

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Али толико сам се смејала, нисам знала да ли да ставим у "Тема јасна из прве поруке"...

Што је најјаче - уопште није зезање.  12:smeha:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ovo je devojka koja je upala u zgradu Jutjuba i počela da puca

Otac Nasim Agdam, osumnjičene da je juče upala u zgraduJutjuba i počela da puca, da bi se na kraju ubila, kaže da je bila besna na sajt zato što su promenili algoritam za koji veruje da ju je „diskriminisao“. Danima pre napada niko nije imao kontakt sa njom.

S55dwJe.jpg

Ismail Agdam, njen otac, navodno je zvao policiju u San Dijegu još u ponedeljak, kada je otišla od kuće i izrazio zabrinutost povodom njene ljutnje na Jutjub. 

Agdam kaže da je njegova ćerka ispričala porodici koliko je ljuta na Jutjub i navodno je „mrzela“ kompaniju i verovala da su je „diskriminisali“ i umanjivali joj broj pregleda. 

Policija mu je potom javila da je njegova ćerka pronađena kako spava u automobilu 30 milja jugoistočno od predstavništva Jutjuba u San Brunu. Čovek je upozorio policiju da njegova ćerka sigurno putuje tamo. 

Agdamova je prethodno kritikovala Jutjub da namerno demonetizuje određene kanale i da namerno smanjuje broj pregleda na njenim klipovima. 

“Nema jednakosti u šansi da uspeš na Jutjubu ili bilo kom drugom sajtu“, napisala je navodno na Instagramu.

Izvor

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Џуманџи рече

Али толико сам се смејала, нисам знала да ли да ставим у "Тема јасна из прве поруке"...

Што је најјаче - уопште није зезање.  12:smeha:

Što reče neki mim - s**tposts so hard, the world shakes with every tweet.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...