Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 12 минута, Muramasa рече

To nije kuknjava nego ultimatum. Ili će da nam pruži uslugu kakvu želimo, ili idemo kod konkurencije da njoj dižemo profit.

Kad je Twitter postao SJW septička jama koja banuje konzervativce, odosmo na Gab.

Kad je Youtube duboko zagazio u cenzuru, na Gab-u se počelo sa razvojem video i livestream servisa. Tržište rešava problem.

Mora da je problem u svim tim servisima koji vam zabranjuju da sirite svoje propagande...svi su se urotili protiv vas jadne :)

I nemoj da mackas narod tom retorikom... kad se zalis na cenzuru i povredu ustavne slobode govora, ko je nadlezan za to ako se utvrdi kao tacno? Jel drzava ili udruzenje vinogradara iz Arizone?

I na kraju ako je resenje prelazak na druge platforme gde je problem? Nema problema, trziste sve lepo resava samo, predjite gde je bolje i ne kukajte drzavi na krsenje ustavnih sloboda...

Nego je problem sto vam youtube daje ogromnu vidljivost a na tim servisima vam osim kolektivnig circle jerka nista drugo ne preostaje...

Jel kapiras sad gde je "moj problem" ne mozes da odobravas diskriminaciju gejeva a da se zalis na diskriminaciju ganera... i da protivnike diskriminacije prozivas za kukanje drzavi a evo sad i vi kukate za povredu slobode govora... i kao satro vi samo upucujete konstruktivnu kritiku a ne zovete drzavu u pomoc, valjda je za povrede ustavnih sloboda u USA zaduzana Nada Macura, sta li :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 20 минута, Muramasa рече

To nije kuknjava nego ultimatum. Ili će da nam pruži uslugu kakvu želimo, ili idemo kod konkurencije da njoj dižemo profit.

Eno, youtube napunio gace smrdi sve od despasita do gangnam stajla :D

Подели на овим сајтовима

Цитат

CNN’s Dana Bash asked him directly if he bought Facebook data. “I don't remember buying it. That was the Cambridge guy,” Bannon said. 

12:smeha:12:smeha:

Извор: https://www.politico.com/media/tipsheets/morning-media

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Ti si ili malouman ili bezobrazan. Koliko puta treba da ti ponovim da mi je drago što se država ne meša u ovo? Ja bih voleo da se isto tako ne meša i kad neko odluči da pederima uskrati uslugu, jer je za mene pravo biznisa da sam odluči o tome sa kim će da radi neprikosnoveno.

Njihov ustav garantuje slobodu govora od strane državne repsresije, ali ne i da se taj govor iznese na konkretnoj platformi.

Haha. "Cant troll the troll" my ass :)

Opusti se muramasa stedi testosteron za kad udare komunjare :)

Sta li lupas za slobodu govora, nije mi jasno uopste. Pa dobro, ajd, objasni kome to kukate na povredjenu slobodu govora? Youtubu? Njih ocigledno zabole za vasu kuknjavu ali svakako sam kazes da se povreda slobode govora odnosi samo na relaciju sa drzavom a ne sa net platformama...

Ok sad ces ti da kazes da je to vas ultimatum... pa ok bratac uputi ultimatum i kazi im "ce propadnete bre bez nas budale" a sto se o da vatate za "ppvredjenu slobodu govira" kad sad evo kazes da ta sloboda ocigledno nije povredjena?

Jel ti nije problem da se skoncentrises pa da malo vise smisla pronadjemo u tvojim postovima posto sad nije jasno:

- sto kukate za povredjenu slobodu govora kad u toj relaciji povreda ne postoji (potpitanje: da li termin "povreda sloboda govora" ima smisla van odnosa "drzava- gradjanin", odnosno da li youtube moze da povrrfi slobodu govora svojim korisnicima)

- sto kukate na slobodu govora kad samo hocete da uputite kritiku servisu

- sto kazete da krikujete servis kad u stvari postavljate ultimatum

- da li ovo znaci da za vas rec kritika i ultimatum imaju isto znacenje?

Ps. Sasvim sigurno malouman nisam, al za ovo drugo potpisujem ;)

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Muramasa рече

;dYoutube svoj uspeh duguje stvaraocima sadržaja. Niko od nas ne ide tamo zato što voli trenutnog CEO-a ili zato što mu se gledaju reklame, nego da gleda sadržaj svojih omiljenih stvaraoca. Ako otera Hickoka45, Duelista1954 ili Rebeccu (Blonde) na neku drugu platformu, recimo Gab, ja idem tamo gde mogu da ih gledam ili slušam ta druga platforma dobija profit koji Youtube neće dobiti.
Ako sam posebno iznerviran time što se Youtube ogrešio o njih, možda ću biti dovoljno pažljiv da ne pogledam ni VEVO, odnosno da to isto nađem na nekoj drugoj platformi.

Pa idi gde je problem? Sto mora kuknjava da su ti povredjena prava  na slobodu govora i da si diskriminisan...

пре 27 минута, Muramasa рече

Ja kao jedinka sam nebitan, ali tu su milioni koji takođe ne vole cenzuru i koji će se rado odazvati pozivu na bojkot.

Opa... ipak poziv na bojkot a? :D

A  mi svi treba da progutamo kako vi samo izrazavate svoje nezadovoljstvo... vi ste bre otprilike deset puta vece zlo od SJW-a samo sto za sad nemate mogucnosti da se pokazete  u pravom svetlu nego  u ovakvim pojedincacnim situacijama kad vam popusti koncentracija i spustite gard, samo isplivaju vase stvarne namere i misli...

Sve vreme se pravite mazni 'mi samo kritikujemo menadzment", mi izrazavamo svoje nezadovoljstvo", "mi samo ukazujemo da ce youtube da mnogo izgubi bez nas (takvi smo dusebrizni jbg)"... ma da vas ozeni covek kolko ste fini, a ovamo price o cenzuri i bojkotu...

|Menni je najstrasnije to sto se u ovim situacijama zapravo vidi koliko vi zaista nemate mooda da stanete cvrsto iza onoga sto mislite i verujete... Kazi brate lepo jasno i glasno "KAD JA CENZURISEM TO JE MOJE LJUDSKO PRAVO... KAD MENE CENZURISTU TO JE ZLOCIN" vise ce ljudi da vas postuju nego sa ovim knjakavim glupostima oce kaki nece kaki, drz mu nane glavu mnogo su mi povredili potrosacka osecanja a ja ih toliko volim... :D

Stvarno ste bre... zenetine neke... :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Ajde mi nađi gde je bilo ko na ovoj temi rekao da ima ljudsko pravo da se oglašava na nekoj konkretnoj platformi i da država treba da natera Youtube ili Twitter ili bilo koga da prihvati content creator-e koje neće.

To nije ni potrošačko pravo. Mi smo rekli svoje, da su Youtube i Twitter postale SJW septičke jame i da idemo na Gab, pozvali smo sve zainteresovane i sad je na tržištu da sudi i presudi. Svojim parama glasamo da odu na đubrište istorije.
Niko nam ne može uskratiti pravo da kažemo šta mislimo o njihovim novim pravilima, pogotovo što smo godinama unazad koristili njihove usluge. Ako mogu morbidno gojazne feministkinje da histerišu zbog Protein World-a čijem profitu nisu ni cent doprinele, bar mi koji smo dugogodišnji korisnici možemo glasno da kažemo zašto napuštamo ove platforme i da pozovemo potencijalne istomišljenike.

Da li vam je youtube ovim cinom povredio slobodu govora?

Da li je youtube ovim izvrsio diskriminaciju nad vama?

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Muramasa рече

Ako mogu morbidno gojazne feministkinje da histerišu zbog Protein World-a čijem profitu nisu ni cent doprinele

Ово ти је морбидно гојазно? 

beachbody2.png

https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/are-you-beach-body-ready-backlash-protein-world-boss-labels-campaigners-terrorists-10207440.html

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Muramasa рече

Ako mogu morbidno gojazne feministkinje da histerišu zbog Protein World-a čijem profitu nisu ni cent doprinele,

A sta histerisu?:)

Подели на овим сајтовима

A djetinjarija, niko nije prisiljavo nikoga da trenira i da se slika. Ako im se ne svidja kako same izgledaju, neka same pocnu trenirati ili odu na terapiju kod psihologa.

Подели на овим сајтовима

Да би Јутјуб осетио финансијске последице, мора баш велики број врло популарних аутора да се заједнички повуче са платформе. Тек онда може да се деси да Гугл осети по џепу. Овако нема шансе, они су вероватно проценили унапред ко су ти аутори и канали који би били захваћени новим мерама и да им то неће много оштетити приходе.

И ово није први пут да ЈТ доноси нека нова правила, дешавало се често и у прошлости да им одједном дуне нешто па скину монетизацију са садржаја које они прогласе спорним.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Muramasa рече

Pre nego što se upustimo u bilo kakvu dublju raspravu, definiši slobodu govora i kako u toj definiciji figuriše država.

Zasto ja? Nisam ja taj koji se zali da mu je sloboda govora povredjena.

I za diskriminaciju mi nisi reko isto...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, GeniusAtWork рече

Да би Јутјуб осетио финансијске последице, мора баш велики број врло популарних аутора да се заједнички повуче са платформе. Тек онда може да се деси да Гугл осети по џепу. Овако нема шансе, они су вероватно проценили унапред ко су ти аутори и канали који би били захваћени новим мерама и да им то неће много оштетити приходе.

И ово није први пут да ЈТ доноси нека нова правила, дешавало се често и у прошлости да им одједном дуне нешто па скину монетизацију са садржаја које они прогласе спорним.

Naravno... normalna stvar... i uvek oni zahvaceni tim promemama bitchuju oko toga pa prestanu...

Samo je mnogo smesno kad gledas ubermenshove sto se zaklinju u testosteron,muzevnost i gender roles, kako kukaju ko neke... nzm... nesto... :)

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Zato što ti hoćeš da koristiš nedefinisan pojam da bi mi stavljao u usta ono što nisam rekao.

Jel sloboda govora u odnosu na državu i ustav ili u odnosu na platformu i njena interna pravila?

Haha, mora da se salis? :)

Dobro ajde, pitam te na koju se vi zalite od te dve?

I da li ste pritom diskriminisani od jutjubeta?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

Znaci ti kupujes tu njihovu pricu da su se potresli zbog lose poslovne odluke youtubeta pa su se grdno zabrinuli sto ce da izgube trziste zbog loseg poslovanja :D

Али то није забринутост за неки тамо бренд, него за производ кога они сами користе. Као што корисници кукају на Adobe због овог последњег сакаћења Lightroom-a или слично. Сасвим нормална појава, нема ничег лицемерног. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...