Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 минута, RYLAH рече

Па то, оправдано је што су их све потаманили јер им је требало више земље, богатства, и слично, а ови су били нецивилизовани.

Ko je ovo rekao?

Više ne kapiram ovu foru, ozbiljno...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Аурор рече

Ko je ovo rekao? Više ne kapiram ovu foru, ozbiljno...

Нико и никад. Никад нико на овом форуму није опрвдавао геноциде над покореним народима тиме што су били цивилизовани, или су били људски отпад, или су били дивљаци. Ви алт-рајховци сте жртве наших учитавања и лажи, кампање која има циљ да лажима и извртањима од вас направи жртве.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Opasnosti bi bilo jedino od strane neke bolje naoružane civilizacije.

O tome i pricam... ako na Marsu npr ima zivota, onda smo mi "bolje naoruzana civilizacija", a posto smo svaki put kada smo bili "bolje naoruana civilizacija" mi tu civilizovanost koristili iskljucivo za ubijanje, odlucili smo da smo napredovali i prevazisli te primitivne i zaostale porive...

U poslednje vreme, medjutim, ta primitivnost ponovo pojavljuje svoju ruznu glavu... ali samo je pitanje vremena kad ce neki metiljavko tu misicavu glavu da otfikari nekim zrakom plazme, dok ta glava mase nekim mnogo seksi macem misleci da je superiorna :D zato sto je dovoljno puta podigla odredjenu tezinu i dostigla nivo snage koji mnogi inferiorni vec imaju po svojoj genetici... :D 

Salu na stranu... posto imate sve statistike u malom prstu, ako smo utvrdili da su muskraci fizicki jaci od zena, kakva je situacija na relaciji belci crnci? Ko tu ima genetski vecu snagu i zasto vi koji superiornost dovodite  u vezu sa snagom i muskoscu, inferironima nazivate bas one koji tu snagu prirodno vec imaju? Ovo otvara mnoga pitanja, verujem da ne bi trebalo nastaviti diskusiju na ovu temu bez prisustva profesionalnog psihoterapeuta... bojim se sta cemo sve da iscackamo ovde... :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Muramasa рече

Ja bih voleo da moji potomci kolonizuju neku planetu sa većom gravitacijom i surovom radijacijom, pa da evoluiraju u rasu koja će razviti biznis od osvajanja planeta.

I ja isto, ali ne pricamo o tome.

Pravo je pitanje da li si ok da se osvajaju planete (zemlje, kontinetni...) koje u sebi vec neguju zivot?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

Zaboravio sam da kažem da bih voleo da ta evolutivna grana bude što sličnija sajoncima.

Ja stvarno ne kapiram sto se vi ljutite kad vam neko kaze da ste nacisti? :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ja stvarno ne kapiram sto se vi ljutite kad vam neko kaze da ste nacisti? :D

Зато што су нацисти били социјалисти који су гасне коморе финансирали из буџета. У Алт Рајху гасне коморе морају бити искључиво приватне.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Muramasa рече

Zaboravio sam da kažem da bih voleo da ta evolutivna grana bude što sličnija sajoncima.

Kolko ti ono bese visok?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Ne znam ko je vegeta al vidi se da je piklja :D

Ма није у томе фора, него што сви Сејонци имају оне велике црне репове. Биће да је до тога, дефинитивно :))) 

• Хахаха 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, RYLAH рече

Ма није у томе фора, него што сви Сејонци имају оне велике црне репове. Биће да је до тога, дефинитивно :))) 

Онда сам ја Сајанац, с приједа :ani_biggrin: ( Даме, контакт инфо на ПП. Ружне стоп. Дебеле стоп. Удате стоп. )

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ћириличар рече

Трумпоња сабија па сабија 12:smeha:

22310138_1895949390420701_45947390206221

Да бре. Док се он зајебавама с ”фудбалерима”, пар милиона америчких држављана на једном карипском острву неће имати струје месецима, а залихе хране полако понестају... А он им набија на нос колико га је коштала њихова природна катастрофа иако они и те како доприносе у федералну касу, плус својим животима доприоносе америчкој војсци.

Морончина педерска и неотесана, то је твој Трампоња. А ви којима је занимљиво да гледате тај његов ријалити сте изгледа оперисани од реалности и живите у паралелним световима. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Да бре. Док се он зајебавама с ”фудбалерима”, пар милиона америчких држављана на једном карипском острву неће имати струје месецима, а залихе хране полако понестају... А он им набија на нос колико га је коштала њихова природна катастрофа иако они и те како доприносе у федералну касу, плус својим животима доприоносе америчкој војсци.

Морончина педерска и неотесана, то је твој Трампоња. А ви којима је заниљмвио да гледате тај његов ријалити сте изгледа оперисани од реалности и живите у паралелним световима. 

Па, управо је у томе и поента. Толика је будалетина да је ово просто урнебесно :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Па, управо је у томе и поента. Толика је будалетина да је ово просто урнебесно :smeh1:

Како коме. Мени је жалосно. Само се надам да ће га свет преживети.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...