Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, cloudking рече

Ok imam bias, preterao sam kad sam rekao da je pretio nasiljem jer sam Iran pomesao sa Korejom.

Daj sad.

:* volim te brt.

evo ti : https://www.wired.com/2015/07/obscure-particle-could-help-iran-stay-honest-about-nuclear-deal/

To je bilo jos 2015, a imas i novije detekcije, tamo ti je objasnjeno kako su detektovali i sve ostlao.

Detektovali su opet skoro. (ne mogu da nadjem za to najskorije pretrpan je net postovima kako je tramp zao) 

evo ti ovde vise o tome, nije direktno o toem tekst ali to se spominje, jer je iran proglasio UN spijunom (aka svi su protiv nasi milosevicevska taktika) jer su detektovali to:
http://www.jpost.com/Iranian-Threat/Iran-UN-detection-station-a-spy-post
(to je bilo 2009)

Ovo ti je foks (drugi mediji izbegavaju da reportuju o tome jer bi time Tramp ispao normalan i sasvim na mestu a to im nije cilj) sta su najskorije detektovali http://www.foxnews.com/world/2016/11/10/iran-violates-limit-established-in-nuclear-deal-un-finds.html

Cela frka ti je oko toga sto iran ima dogovor sa svetskim silama da nadgledaju da li pravi nuklearke ili ne pravi, postoje osnovane sumnje da pravi jer je prkrsio vec par tacki dogovora.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

a ovde imas kompletan timeline dogadjaja, malo su precutali ali nebitno, kontas ponetu u svakom slucaju. Iran ozbiljno krsi medjunarodno degovore o razvoju nuklearnih tehnologija. I sve sto je tramp rekao je skroz na mestu. 

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-14542438

Подели на овим сајтовима

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Млађони рече

Ovo ti je foks (drugi mediji izbegavaju da reportuju o tome jer bi time Tramp ispao normalan i sasvim na mestu a to im nije cilj) sta su najskorije detektovali http://www.foxnews.com/world/2016/11/10/iran-violates-limit-established-in-nuclear-deal-un-finds.html

Каже:

Цитат

The deal specifies a heavy water limit of 143.3 tons. The International Atomic Energy Agency report found that Iran's stockpile exceeded that amount by 0.10 metric tons. It marked the second time Iran stepped over the limit, according to investigators.

Не знам, али не чини ми се као озбиљан прекршај, ако су умјесто 143.3 имали 143.4 тоне. 

Цитат

The report noted that Tehran had announced plans to export 5.5 tons to an unspecified country, bringing it back under the limit -- but did not specify which nation would receive that shipment.

И онда признају да се Иран труди да се држи тог лимита.

Цитат

"It's important to note that Iran made no effort to hide this, hide what it was doing from the IAEA," State Dept. spokesman Mark Toner told reporters.

Ако желе да направе нуклеарку у тајности, како би задржали повластице од Обаминог споразума, зашто би све ово јавно радили?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tumaralo. рече

ШТА ОВА ЗГОДНА ЉЕПОТИЦА ЖЕЛИ ДА ЗАБОРАВИТЕ О СЈЕВЕРНОЈ КОРЕЈИ ( 18+ )

Сјеверна Кореја је прва, без провокације или било каквог разлога, а уз подршку Кине и СССР-а, напала Јужну Кореју која је била амерички савезник, а након рата је успостављен диктаторски режим који својим "грађанима" ускраћује најосновнија људска права, регрутује скоро читаво становништво у војску ( Сјеверна Кореја има више активних војника од Русије ) и стално звецка оружјем против Сеула јер јој Кина држи леђа.

Амерички ратни злочини нису никакав аргумент нити оправдање за подршку таквог диктаторског режима, поготово не јер аргумент "Сјеверна Кореја жели нуклеарке како би се одбранила од могућег напада" не важи пошто Сјеверна Кореја ужива заштиту друге нуклеарне силе - Кине.

Поврх тога, САД као и остатак западних земаља редовно шаљу хуманитарну помоћ у Сјеверну Кореју, без обзира на постављене санкције од стране истих тих земаља, али Пјонгјанг само узме ту помоћ за себе, док народ гладује или покушава да се прехрани са пољопривредном технологијом од прије пар стотина година, јер је њена власт затворила читаву земљу наспрам остатка свијета како би се једна породица и клика окупљена око ње одржала на власти у свом феудалном посједу.

Лицемјерно је подржавати слободу једне државе а ћутати о неслободи њеног народа који јој робује.

Подели на овим сајтовима

On 9/24/2017 at 9:06, Justin Waters рече

Jesam i ja licno ne vidim nikakav problem sa time. Mi imamo poprilicno dobre odnose sa iranom za razliku od amerike. Nase bezbednosne i policijske snage imaju saradju sa iranskim. Americke nemaju, americka vlada ne moze da proverava iranske drzavljane da li su osudjivani i slicno - zbog losih odnosa. Otud iran na travel banu, nije pao sa vedra neba i nije bas totalno po svidjanju izabrano nego po tome gde mozes da proveris gde ne mozes.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Млађони рече

Jesam i ja licno ne vidim nikakav problem sa time. Mi imamo poprilicno dobre odnose sa iranom za razliku od amerike. Nase bezbednosne i policijske snage imaju saradju sa iranskim. Americke nemaju, americka vlada ne moze da proverava iranske drzavljane da li su osudjivani i slicno - zbog losih odnosa. Otud iran na travel banu, nije pao sa vedra neba i nije bas totalno po svidjanju izabrano nego po tome gde mozes da proveris gde ne mozes.

Ma jok more. Ameri imaju problem sa Iranom jedino zbog Izraela, jer ovi smatraju Iran najvecim neprijateljem zato su i losi odnosi. Travel ban je samo zbog toga i ni zbog cega drugog. Potpuni iracionalni razlozi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Ma jok more. Ameri imaju problem sa Iranom jedino zbog Izraela, jer ovi smatraju Iran najvecim neprijateljem zato su i losi odnosi. Travel ban je samo zbog toga i ni zbog cega drugog. Potpuni iracionalni razlozi. 

To je više nego očigledno.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Није Трамп, али јесте неки други предсједник, њему налик:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

Nema nista iracionalno u tome, arapske drzave su generalno jako anti-izrael a izrael je najbolja drzava koja postoji u tom okruzenju. Ne smatraju izraelci Iran neprijateljima bezbeze. 

Arapi su bili nacisticki saradnici i pomagali su hitleru u istrebljenju jevreja, tako je formiran izrael kao naplata za te zlocine arapskog stanovnistva.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ћириличар рече

Није Трамп, али јесте неки други предсједник, њему налик:

Jedini razlog sto ne gledam tog lika previse je to sto mi izuzetnosmeta njegov naglasak ali mu je materijal generlano super. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

Nego, sta bi sao onim dokazima koje sam izneo 

1. Da tramp nije pretio Iranu nasiljem.
2. O tome kako su UN detektovale nuklearna testiranja u Iranu.
3. DA mi objasnis sta je problem u tome sto se od Irana trazi da bude transprentan po pitanju nuklearnih istrazivanja? 

Nista nesto? 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Jedini razlog sto ne gledam tog lika previse je to sto mi izuzetnosmeta njegov naglasak ali mu je materijal generlano super. 

Хјууууу ар нот а мегнифисент бесхдееерд

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ћириличар рече

Хјууууу ар нот а мегнифисент бесхдееерд

Evo ti Matt on je ok mada nije toliko naucan ali super komentator. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...